Skip to content

Værktøj

Professionelt værktøj til ethvert formål   Det er altså bare en lille smule lækkert at kunne hive godt kvalitetsværktøj op af værktøjskassen, når der skal udføres alt fra gør-det-selv-projekter til professionelt udført arbejde. Det der med eksempelvis at mang...

Mest populære varer

Professionelt værktøj til ethvert formål  

Det er altså bare en lille smule lækkert at kunne hive godt kvalitetsværktøj op af værktøjskassen, når der skal udføres alt fra gør-det-selv-projekter til professionelt udført arbejde. Det der med eksempelvis at mangle de rette bit til skruetrækkeren eller skruemaskinen, når der skal bygges haveskur eller samles møbler, kan være rod til masser af frustrationer og sågar et dårligt resultat.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af professionelt værktøj til dig som håndværker såvel som dig, der bare elsker at lave alting selv. Meget af vores sortiment af værktøj lige fra akku værktøj til traditionelt håndværktøj er alt sammen helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister, producenter og byggemarkeder. Du bør derfor være opmærksom på, at sortimentet kan variere – til gengæld kan du altid gøre en knivskarp handel på overskudsvarer.  

Hvad for noget værktøj er uundværligt? 

Det er ikke til at komme udenom, at der findes ualmindeligt meget værktøj. Noget har du brug for som gør-det-selv-mand, og andet er udelukkende nødvendigt til professionelt brug. Men hvad skal du have i værktøjskassen derhjemme for at være godt klædt på til diverse opgaver? 

Håndværktøj

Lyder håndværktøj som en by i Rusland, kan du tage det helt roligt. Håndværktøj er nemlig bare ganske almindeligt værktøj såsom en almindelig skruetrækker og hammer. Inden for håndværktøj er der nogle som er helt uundværlige. Det drejer sig selvfølgelig om den førnævnte hammer og skruetrækker men også om bidetang, fukssvans, diverse måleinstrumenter, svensknøgle og ikke mindst umbraconøglen.  

Elværktøj

Inden for elværktøj kan du til husbehov også klare dig med nogle få udvalgte i god kvalitet. Du bør gå efter en god bore/skruemaskine eksempelvis en akku boremaskine, så du kan bruge den ude og inde uden at være slave af forlængerledninger. Derudover kan det godt betale sig at investere i en god stiksav og en slibemaskine. Du har derved de vigtigste elektriske værktøjer til et væld af forskellige opgaver lige fra konstruktionen af en lækker træterrasse til at skære hul ud til ny håndvask i bryggerset. 

Køb professionelt værktøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber professionelt værktøj hos GreenDozer.com, bidrager du faktisk til et mere bæredygtigt Danmark. Ja, det er faktisk rigtigt. Meget af vores værktøj er nemlig spritnyt, overskydende værktøj, som faktisk har kurs lige mod lossepladsen for at blive skrottet. Det er et pokkers ressourcespild, da det absolut intet fejler. Grunden til at værktøjet sommetider bliver skrottet skyldes, at grossisterne og producenterne nogle gange brænder inde med varerne og altså ikke kan få dem solgt til deres faste kunder. Efter at have haft varerne på lager i evigheder, ser de ofte ikke andre udveje end skrotning. 

Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot i byggebranchen, og gør det muligt for dig at købe overskudsvarer til fordelagtige priser. Vil du holdes opdateret på nye, spændende, overskudsvarer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.