Skip to content

Værktøj og befæstelse

Værktøj og befæstelse til professionelle og gør-det-selv'er Uanset om du er professionel håndværker eller glad handyman, der nyder at lave tingene selv, er der ingen tvivl om, at resultatet ofte bliver en lille smule bedre med det rigtige værktøj og de rigtige skru...

Mest populære varer

Værktøj og befæstelse til professionelle og gør-det-selv'er

Uanset om du er professionel håndværker eller glad handyman, der nyder at lave tingene selv, er der ingen tvivl om, at resultatet ofte bliver en lille smule bedre med det rigtige værktøj og de rigtige skruer til befæstelse. Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af værktøj og befæstelse til professionelle. Noget som alle faktisk kan få fingrene i – også dig som privatperson. Det er dog ikke hvilket som helst værktøj og befæstelse, der er tale om. Mange af vores varer er nemlig helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere. 

Værktøj

Værktøj er et vidt begreb, og der findes utroligt meget forskelligt til alverdens opgaver lige fra elektrikerarbejde til murer- og tømrerarbejde. Overordnet set kan værktøj dog deles ind i tre hovedkategorier; håndværktøjelværktøj og akku værktøj. Derudover kommer der så mere specialiseret værktøj til professionelle såsom VVS-værktøj og svejseværktøj. Når du køber værktøj, bør du altid være opmærksom på, om det kræver særligt sikkerhedsudstyr. Det kan eksempelvis være nødvendigt med en støvmaske ved brug af eksempelvis en slibemaskine 

Befæstelse

Den lidt funky term befæstelse, dækker over alt, hvad du nærmest bruger til at fæstne noget med. Sagt på en lidt mindre kringlet måde dækker befæstelse egentlig bare over alt, hvad der hedder sømskruerplugs, ja sågar strips og kabelbindere. Uanset om du hænger hylder op eller laver VVS-installationer, er det vigtigt at have styr på den rigtige befæstelse for et godt resultat. Benytter du eksempelvis ikke de rette ravplugs eller skruer, kan du risikere, at boghylden over sengen dratter ned over dig i nattens mulm og mørke – og det er altså på ingen måde fedt at vågne ved, at 47 bøger vælter ned i hovedet på dig.   

Køb værktøj og befæstelse til professionelle hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com har du mulighed for at købe værktøj og befæstelse til professionelle til særdeles fordelagtige priser – også selvom du “bare” er amatørhåndværker med en forkærlighed for lækkert værktøj og god befæstelse. Det særlige ved at handle her hos os er, at mange af vores varer er nye, overskudsvarer. Det vil sige, at varerne faktisk er nogle, som grossister og producenter i byggebranchen har i overskud og brænder inde med. Ofte vælger de at skrotte de ellers fejlfrie varer, simpelthen fordi de ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. Det er en skam og et stort ressourcespild. Derfor kan du hos GreenDozer.com bidrage til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde nye varer fra skrot, når du handler hos os.  

Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.