Skip to content

El slibe- og skæremaskiner

Slibemaskiner gør bare livet lidt nemmere   Fingrene værker. Du har støv op og ned ad forarmene, og armene føles efterhånden som spaghetti. Det kan være utroligt hårdt arbejde at udføre slibearbejde manuelt med en lille slibeklods og lidt sandpapir til rådighed ...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

2.875,00 DKK 2.300,00 DKK
Kun  718,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Slibemaskiner gør bare livet lidt nemmere  

Fingrene værker. Du har støv op og ned ad forarmene, og armene føles efterhånden som spaghetti. Det kan være utroligt hårdt arbejde at udføre slibearbejde manuelt med en lille slibeklods og lidt sandpapir til rådighed – for slet ikke at snakke om, hvor lang tid det rent faktisk tager. Med en slibemaskine bliver det hele meget nemmere. Slibemaskiner er nemlig kraftfulde værktøjer, der faktisk ofte både kan slibe, polere og skære alt efter, hvilket tilbehør der benyttes.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af slibemaskiner fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men det er nogle helt særlige slibemaskiner, vi forhandler. Der er nemlig tale om helt nye, overskydende slibemaskiner i professionel kvalitet, og som du kan spare helt op til 90% på. 

Typer af slibemaskiner

En slibemaskine er dog ikke bare en slibemaskine. Der findes utroligt mange typer af slibemaskiner, hvor trekantsliber, bentonsliber og vinkelsliber er nogle af det mest populære. Uanset hvilken slibemaskine du benytter, bør du benytte en støvmaske, da det simpelthen kan støve helt vanvittigt, og det er ikke synderligt sundt at indånde de mange støvpartikler – særligt ikke over længere tid. Derudover kan de være en god idé at dække godt af og hoppe i arbejdstøjet inden, du går i gang.  

Trekantsliber 

En trekantsliber er den perfekte slibemaskine til både professionelt og hobby-brug. Den er nemlig ualmindeligt praktisk, da den har en trekantet spids, der gør det muligt, at komme helt ind i hjørnerne og alle andre steder, hvor pladsen er lidt småtrang.  

Betonsliber  

En betonsliber, som navnet jo nærmest antyder, bruges hovedsageligt til slibning af betonflader lige fra gulve til vægge. En betonsliber er en lidt mere specialiseret slibemaskine end trekantsliberen og anvendes hovedsageligt af håndværkere.  

Vinkelsliber

Med en vinkelsliber får du virkelig en slibemaskine, der kan en hel masse. Den kan nemlig både slibe, save, pudse og polere. Det handler blot om at få udskiftet de forskellige skiver til vinkelsliberen. Der findes både akku vinkelslibere, det vil sige batteridrevne vinkelslibere med motorer på 600-800 watt, og så findes der vinkelslibere til strøm med kraftigere motorer og større skiver. Skal du bruge vinkelsliberen til store opgaver anbefales det at investere i minimum en 2000 watt motor. 

Køb slibemaskiner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af slibemaskiner hos GreenDozer.com bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre, tænker du nok? Det kan det, fordi alle vores varer er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Men hvad vil det så sige, at varer er “overskydende”? Det betyder ganske enkelt, at producenter og grossister brænder inde med deres varer, fordi de simpelthen ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. De ser derfor ofte ingen anden udvej end at sende, de ellers nye, fejlfrie varer til skrotning. Når du handler hos GreenDozer.com, bekæmper du skrot i byggeindustrien og redder en spritny slibemaskine fra at gå en trist skæbne i møde på lossepladsen.  

Vil du vide mere om, hvorfor bekæmpelse af skrot er så super vigtigt, kan du blive klogere lige her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer.