Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Swipe to the left

Blog

6 steps til maling af fliser på badeværelset

Af Anne Geising 13 dage siden 28 visninger

Lumen til watt

Ønsker du at skabe en stor forandring på dit badeværelse uden at skulle totalrenovere? Så kan du vælge at male dine fliser i stedet for. Maling af fliser er lige til, hvis du følger vores 6 trin guide og gode råd til at male fliser.

DGNB certificering til bæredygtigt byggeri

Af Anne Geising 2 months ago 85 visninger

Lumen til watt
En bæredygtighed certificering er en rettesnor for arkitekter, bygherrer, entreprenører og håndværkere til at sørge for, at et byggeri er gennemført bæredygtigt - eller i hvert fald så tæt på, som man kan komme. Samtidigt er det en blåstempling af et byggeri, som kan bruges i markedsføringsøjemed og højner værdien af byggeriet. Her gennemgår vi de forskellige certificeringer, man kan vælge i mellem og går i dybden med DGNB certificeringen

Hvad er økonomisk bæredygtighed?

Af Anne Geising 2 months ago 153 visninger

Lumen til watt
Økonomisk bæredygtighed er blot ét af elementerne i bæredygtighedsbegrebet. Men hvad er en bæredygtig økonomi ud over at den skaber vækst? Det går vi i dybden med i denne artikel. Samtidig kan du læse, hvordan økonomisk bæredygtighed hænger sammen med FN's 17 verdensmål.

CLT – Byg bæredygtigt med træ

Af Anne Geising 2 months ago 265 visninger

Lumen til watt
Byggebranchen søger altid efter alternative måder at bygge på og materialer at bygge med. CLT (Cross Laminated Timer) er et bæredygtigt, stærkt og sikkert byggemateriale, som kan erstatte beton i mange tilfælde. Vi går her i dybden med CLT's mange egenskaber og fortæller dig også, hvad du skal være opmærksom på, når du bygger med træ.

Bæredygtigt beton - Findes det?

Af Anne Geising 3 months ago 158 visninger

Lumen til watt
Byggeriet står for 39% af den danske CO2 udledning, og cement, som er en hovedbestanddel i beton står for 5-8% af den danske udledning. Derfor har byggebranchen og Bæredygtigt Beton Initiativ stort fokus på at gøre betonbyggeri mere bæredygtigt. Vi laver her en 2021 status på bæredygtigt beton.

Hvad er bæredygtigt byggeri?

Af Anne Geising 3 months ago 188 visninger

Lumen til watt
Bæredygtigt byggeri vinder indpas i hele verden og isærdeleshed i Danmark, hvor vi er foregangsland herindenfor. Men hvad er bæredygtigt byggeri, og hvad gør et byggeprojekt bæredygtigt? Det rækker nemlig længere end blot materialevalget. Vi forklarer her, hvad bæredygtigt byggeri er.

Stoppet toilet - Sådan løsner du proppen

Af Anne Geising 4 months ago 757 visninger

Lumen til watt
Har du problemer med at dit toilet stoppet? Så har vi her samlet en guide med 5 metoder, hvor du kan ordne et stoppet toilet. Du kan også læse om, hvad årsagen kan være til, at netop dit toilet stopper til.

Afkalkning af brusehoved

Af Anne Geising 4 months ago 324 visninger

Lumen til watt
Afkalkning af brusehoved kalk virke som en træls opgave, men du vil opleve en helt anderledes bruseoplevelse, hvis du afkalker dit brusehoved, så vandet får frit løb igen. Vi har lavet en guide, så opgaven går lidt nemmere

Kalk i toilet

Af Anne Geising 4 months ago 234 visninger

Lumen til watt
Grimme brune aflejringer og kalk i toilettet? Vi har lavet en nem guide, så du kan komme de grimme mærker og kalk til livs i cisternen!

Afkalkning af vandhane

Af Anne Geising 4 months ago 292 visninger

Lumen til watt
Virker afkalkning af vandhane som en uoverskuelig opgave? Vi har lavet en nem guide her, så du kan få en vandhane, der er flot som ny igen!