Skip to content

Bæredygtighed

Burntwood genanvendte facadeelementerBurntwood genanvendte facadeelementer

BurntWood ReUse facadeelementer  

BurntWood ReUse facadeelementer er lavet af brugt træ. Træet får en særlig BurntWood-behandling, hvor træet brændes og som resultat af det, får træet en helt unik overflade, som kan variere fra kulsort til skinnende sølv. 

Læs mere 

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed er et ord og et begreb som oftere og oftere bliver brugt i forskellige sammenhænge. I denne indlæg kan du blive klogere på alt om bæredygtighed. Både den sociale, økomiske og miljømæssige slags.

Læs mere

Genanvendelse og genbrug - hvad er forskellen?

Genbrug og genanvendelse er to forskellige begreber, som kan være svære at forstå. Her i blogindlægget kan du blive klogere på hvad begreberne genbrug og genanvendelse dækker over. 

Læs mere

DGNB certificering til bæredygtigt byggeri

Her gennemgår vi de forskellige certificeringer, man kan vælge i mellem og går i dybden med DGNB certificeringen.

Læs mere

Bæredygtigt beton - Findes det?

Byggebranchen og Bæredygtigt Beton Initiativ har stort fokus på at gøre betonbyggeri mere bæredygtigt. Vi laver her en status på bæredygtigt beton.

Læs mere

Ny energimærkning 2021

I 2021 er der kommer ny energimærkning på hvidevarer, lyskilder og TV og andre digitale skærme. Hvad det betyder for dig som forbruger, gennemgår vi her, så du er godt klædt på.

Læs mere

Hvad er økonomisk bæredygtighed?

Økonomisk bæredygtighed er blot ét af elementerne i bæredygtighedsbegrebet. Men hvad er en bæredygtig økonomi ud over at den skaber vækst? 

Læs mere 

Hvorfor købe brugte byggematerialerHvorfor købe brugte byggematerialer

Hvorfor købe brugte byggematerialer?

Der er mange fordele ved at anvende brugte byggematerialer i dit byggeprojekt, samtidig med, at der kommer mere og mere fokus på at genbruge byggematerialer frem for at købe helt nye materialer.

Læs mere