Skip to content

Cookie- og privatlivspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: greendozer.com

Nødvendig

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
algoliasearch-client-js greendozer.com Benyttes til optimering af hjemmesidens søgefeltsfunktion. Cookien gør søgningen præcis og hurtig. Persistent HTML Local Storage
form_key greendozer.com Nødvendig for hjemmesidens sikkerhed - Cookien benyttes til at identifcere og forebygge cross-site request forfalskning. 1 dag HTTP Cookie
mage-cache-sessid greendozer.com Denne cookie benyttes I forbindelse med load-balancing. Dette effektiviserer hjemmesidens hastighed ved at fordele trafikken ud på flere servere. 1 dag HTTP Cookie
mage-cache-storage greendozer.com Benyttes til optimering af hjemmesidens hastighed. Dette gøres ved at indlæse bestemte procedurer på forhånd i den besøgendes browser. 1 dag HTML Local Storage
mage-cache-storage-section-invalidation greendozer.com Benyttes til optimering af hjemmesidens hastighed. Dette gøres ved at indlæse bestemte procedurer på forhånd i den besøgendes browser. 1 dag HTML Local Storage
mage-cache-timeout greendozer.com Cookien benyttes i forbindelse med brugerens cache - En cache optimerer hjemmesidens hastighed ved at laste bestemte procedurer på forhånd i browserens cache. Persistent HTML Local Storage
mage-messages greendozer.com Nødvendig for chatboks-funktionen på hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
PHPSESSID greendozer.com Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. 1 dag HTTP Cookie
private_content_version greendozer.com Cookien benyttes i forbindelse med brugerens cache - En cache optimerer hjemmesidens hastighed ved at laste bestemte procedurer på forhånd i browserens cache. 10 år HTML Local Storage
last_visited_store greendozer.com Indikerer sidst besøgte butikssprog for hurtig tilbagelogik 1 dag HTTP Cookie
product_data_storage greendozer.com Bestemmer hvilke produkter brugeren har tilføjet til indkøbskurven, hvilket giver hjemmesiden mulighed for at promovere relaterede produkter. 1 dag HTML Local Storage
recently_compared_product greendozer.com Denne cookie bruges til at bestemme hvilke produkter brugeren har set. Disse oplysninger tjener til at markedsføre relaterede produkter og optimere annonceeffektivitet. 1 dag HTML Local Storage
recently_compared_product_previous greendozer.com Nødvendig for at produktsammenlignings-funktionen på hjemmesiden virker. 1 dag HTML Local Storage
recently_viewed_product greendozer.com Bestemmer hvilke produkter brugeren har tilføjet til indkøbskurven, hvilket giver hjemmesiden mulighed for at promovere relaterede produkter. 1 dag HTML Local Storage
recently_viewed_product_previous greendozer.com Registrerer hvilke produkter den besøgende har klikket på. Dette benyttes til optimering af brugeroplevelsen på hjemmesiden. 1 dag HTML Local Storage

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
section_data_ids greendozer.com Anvendes i forbindelse med hjemmesidens indkøbskurv‐funktionalitet. Indeholder den besøgendes wish-list præferencer, samt brugeroplysninger ved check-out. 1 dag HTTP Cookie

Statistik 

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga greendozer.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_ga_# greendozer.com Anvendes af Google Analytics til at indsamle data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg. 2 år HTTP Cookie
FPAU greendozer.com Tildeler den besøgende et ID. Dette giver hjemmesiden mulighed for bestemme antallet af besøgende, ved ikke at registrere den samme besøgende flere gange. 2 år HTTP Cookie
FPID
greendozer.com Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik.  2 år HTTP Cookie
FPLC greendozer.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie

Privatlivspolitik

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Privatlivspolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via markedspladsen GreenDozer. Al henvendelse til os kan ske via kontaktoplysningerne anført herunder.

1.   Kontaktoplysninger

Firmanavn er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

GreenDozer.com ApS
Co/ Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Åboulevarden 13
8000 Aarhus C
support@greendozer.com
CVR: 38 56 77 72

2. Behandling af persondata 

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender data om dig primært for at opfylde de aftaler du indgår med os og sekundært for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester, målrette markedsføring, samt i vores kontakt med dig.

Når du besøger GreenDozer, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af GreenDozer, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, netværkslokation, og informationer om din desktop, tablet og mobil. [Oplysningerne slettes efter maksimalt 24 måneder.]

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og markedspladsens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Du kan se vores øvrige partnere under ”Vis detaljer” via vores cookiedeklaration. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre webshoppen samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber en vare eller kommunikerer med os på markedspladsen, indsamles de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, mobilnummer, betalingsmåde, oplysninger om varen der købes og eventuelt returneres, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de varer, du har bestilt og i øvrigt opfylde indgåede aftaler, herunder administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om din handel kan også behandles for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamles oplysninger om dit navn og e-mailadresse.

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer samt ordrenummer og evt. andre leveringsoplysninger videregives til vores sælgere og fra vores sælgere videregives oplysningerne til deres transportør, der forestår leveringen af de købte varer.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af markedspladsen, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet, markedsføring, herunder retargeting.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks behandler de data, som vi er dataansvarlig for.

Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Der kan forekomme international dataoverførsel. LinkedIn, Facebook og Google kan håndtere personlige data udenfor EU / EØS. Vi vil altid sikre, at dine personlige data stadig er dækket af et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau ved at sikre dataoverførslen ved hjælp af EU-kommissionens standard kontraktklausuler.

4. Vi behandler kun relevante og/eller nødvendige persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse. 

5. Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Generelle henvendelser gemmes i 2 år eller indtil vi har leveret dine ønskede ydelser (maksimalt 2 år).

6. Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata

Vi indhenter din Cookie samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

7. Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

8. Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

8.1 Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om bl.a. hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, sendes en skriftlig anmodning herom til vores e-mailadresse: support@greendozer.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

8.2 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse på support@greendozer.com, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med levering, har du selv mulighed for at korrigere på markedspladsen.

8.3 Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse personoplysninger slettet, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde dine retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

8.4 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Vi har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

8.5 Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

8.6 Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har desuden til enhver tid ret til af grunde, der vedrører dine personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

8.7 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, givet til os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, rettes henvendelse til support@greendozer.com.

8.8 Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

9. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

10. Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af markedspladsen jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af markedspladsen i 1 år.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din handel gennemført på markedspladsen jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

11. Ændringer i persondatapolitikken

Hvis der ændres i privatlivspolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på markedspladsen.

12. Versioner

Dette er version 7 af vores persondatapolitik dateret den 21. februar 2022.