Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Handelsbetingelser for GreenDozer.com

 

1.       Virksomhedsoplysninger

GreenDozer.com ApS

CVR nr.: 38567772

Co/ Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Åboulevarden 13, 8000 Aarhus C

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 2969 8098

 

2.       Generelle oplysninger

GreenDozer.com driver en online markedsplads, der sælger brugte byggematerialer (genbrugsvarer) fra vores professionelle sælgere der bl.a. dækker over nedbrydere, håndværkere og køkkenfirmaer. Vi sælger også nye overskudsvarer og basisvarer varer fra vores sælgere, der er danske grossister, byggemarkeder og producenter. Vi har ingen lager, og varen sendes til dig direkte fra vores sælger. Hvis din ordre indeholder varer fra flere forskellige sælgere, vil du modtage flere ordrebekræftelser og faktura, ligesom du vil modtage flere leveringer.

Vi handler både med erhvervsdrivende, offentlige institutioner og private.

 

3.       Priser

Alle priser på GreenDozer.com oplyses inkl. 25% moms i danske kroner (DKK).

 

4.      Betaling

Du kan betale med MobilePay, VISA, MasterCard, Maestro, VISA Elektron og Dankort, hvilket vises nederst på webshoppen. Der pålægges ikke gebyr ved betaling med MobilePay eller betalingskort hverken for erhvervsdrivende eller private.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

5.       Fragt og minimumskøb

Din ordre kan indeholde varer fra flere sælgere, og varen afsendes direkte fra den enkelte sælger til din adresse.

Derfor kan vi ikke tilbyde dig at betale for fragt, da der kan være varer fra flere sælgere selv på en mindre ordre.

I stedet for at betale for fragt, skal du som minimum købe varer for 295,00 DKK inkl. moms, for derigennem at dække sælgerens fragtomkostninger.

Du kan derfor ikke gennemføre et køb på mindre end kr. 295,00 DKK inkl. moms.

 

6.      Levering

Vi leverer kun til adresser i Danmark dog ikke til Grønland og Færøerne.

For genbrugsvarer er den forventede leveringstid 2 - 7 arbejdsdage.

Overskudsvarer og basisvarer er alle lagerførte varer, og den forventede leveringstid er 1 - 3 arbejdsdage. Alle varer sendes direkte fra vores sælger til din leveringsadresse. Leveringstiden fremgår af vores forsendelsesbekræftelse, som du modtager, når varen er afsendt fra vores sælger.

Hvis du ikke er hjemme til at kvittere for varemodtagelsen, eller ikke har givet samtykke til at varen må stilles på din adresse uden at du er hjemme, tager chaufføren pakken med igen, og du informeres om hvor varen kan afhentes.

Det er ikke muligt for dig at afhente en bestilt vare.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

 

7.       Fortrydelsesret

Erhvervsdrivende

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervsdrivende.

Private

For private udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter er det ikke muligt at fortryde købet. 

Falder fristen for fortrydelse på en helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Fortrydelsesretten indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi har en sælger hvor returvarer skal sendes til Gøteborg i Sverige, hvilket fremgår af varens beskrivelse. En returpakke på op til 2 kg. koster ca. kr. 200 at returnere til denne sælger.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Sagt på en anden måde kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis du har prøvet varen udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, og beløbet du kan få tilbage afhænger så af varens handelsmæssige værdi, hvilket i visse tilfælde kan betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varerne skal returneres i original emballage, hvis du vil være sikker på. at kunne få det fulde beløb retur. Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i intakt stand, hvis du har skrevet på emballagen, eller hvis emballagen er beskadiget, bulet eller lignende. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, vil det medføre en værdiforringelse af varen. Vi anbefaler derfor, at du pakker varen ind i en ydre forsendelsesemballage for at beskytte varen og den originale emballage, bedst muligt.

Du kan sende en mail til os eller benytte nedenstående standardfortrydelsesformular, som du kan kopiere ind i en mail og sende til os. Det er vigtigt at du indsætter dit ordrenummer i mailen. Vi anbefaler at du anvender standardfortrydelsesformularen, da det fremskynder processen, så du hurtigere bliver krediteret.  

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til GreenDozer.com

E-mail: [email protected]

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/levering.

- Ordrenummer:

- Varenummer:

- Årsag til returnering (frivilligt):

- Bestilt den:

- Modtaget den:

- Forbrugerens navn:

- Forbrugerens adresse:

- Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato:

Den udfyldte standardfortrydelsesformular sendes til vores e-mailadresse: [email protected].

Vi informerer dig herefter om hvilken adresse din vare skal sendes til. Det betyder, at du sender varen direkte til vores sælger, og alle omkostninger forbundet med denne returnering betales af dig. Når vores sælger har godkendt og krediteret os for den returnerede vare, krediteres du hurtigst muligt herefter.

Når du har meddelt os din fortrydelse, vil vi informere dig om hvilken adresse varen skal sendes til. OBS! Varen skal ikke sendes til vores adresse, da vi ikke har noget varelager.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder evt. leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation i form af kvittering for returnering af varen og indhold.

 

8.       Reklamation

Erhvervsdrivende

Du har som erhvervsdrivende 12 måneders reklamationsret, og en evt. reklamation skal ske straks, når du konstaterer en fejl eller mangel. Du skal allerede ved modtagelsen foretage en grundig undersøgelse af, om varen er mangelfuld. Du er forpligtet til omgående skriftligt at reklamere over mangler, du finder ved undersøgelsen, og du kan ikke senere påberåbe dig mangler, der kunne konstateres ved undersøgelsen. Du kan heller ikke påberåbe dig mangler, hvis du undlader at reklamere omgående over senere konstaterede mangler, som du, ikke har konstateret eller burde have konstateret ved leveringen. Du er forpligtet til at dække vores omkostninger ved reklamationer der er ubegrundede, eller mangler, som vi ikke hæfter for.

Vi formidler salg mellem dig og vores sælger, og reklamationer behandles derfor af den eller de sælgere, der har leveret til dig. Vi hjælper dig med håndtering af reklamationer, og al henvendelse vedr. reklamationer, skal derfor sendes til vores e-mailadresse: [email protected].

Hvis du er berettiget til at påberåbe dig en misligholdelsesbeføjelse overfor os (det være sig ophævelse af købet, forholdsmæssigt afslag eller erstatning), er vores sælger forpligtet til via GreenDozer.com at opfylde dine krav. Det er sælgerens til enhver tid gældende reklamationsregler, der er gældende.

Vi skal kontaktes inden varen sendes retur, og varen må ikke sendes til os, da vi ikke råder over eget lager. Hvis du sender varen til os, vil varen ikke blive modtaget, og du har selv ansvaret for den videre håndtering.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte os på vores e-mailadresse: [email protected] med overskriften ”reklamation” samt beskrivelse af fejlen. For at sikre en hurtig sagsbehandling, skal du altid vedhæfte en kopi af din faktura. Efter vi har modtaget reklamation, vil du blive kontaktet af os med instruktioner om den videre proces.

Er reklamationen berettiget og godkendt af vores sælger, vælger sælger, om varen ombyttes, eller beløbet for den købte vare refunderes. Vores sælger kan anmode om, at den reklamerede vare sendes til sælgeren på nærmere angivet adresse. Du betaler for returnering af varen, der sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, da denne kvittering hvis ønsket skal udleveres til os eller sælgeren som dokumentation. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Vi dækker ikke generelle indirekte tab, eller udgifter til håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af en reklamationsvare.

Enhver tvist mellem dig og os, som ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved anvendelse af dansk ret. Tvister skal afgøres ved retten i Aarhus som aftalt værneting.

Private

Private har 24 måneders reklamationsret, og en evt. reklamation skal ske inden for rimelig tid, når du har konstateret en fejl eller mangel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi skal kontaktes inden varen sendes retur, og varen må ikke sendes til os, da vi ikke råder over eget lager. Når du har meddelt os din reklamation, vil vi informere dig om hvilken adresse varen skal sendes til. OBS! Varen skal ikke sendes til vores adresse, da vi ikke har noget varelager.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte os på vores e-mailadresse: [email protected] med overskriften ”reklamation” samt beskrivelse af fejlen. For at sikre en hurtig sagsbehandling, skal du altid vedhæfte en kopi af din faktura. Efter vi har modtaget reklamation, vil du blive kontaktet af os med instruktioner om den videre proces. Returnering af varen kan ofte undgås, hvis du, udover en detaljeret beskrivelse af problemet, fremsender billeder eller en kort film der viser varens defekt, da det derved kan bruges overfor sælger som dokumentation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Gem derfor altid postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Vi dækker ikke generelle indirekte tab, eller udgifter til håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af en reklamationsvare.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

[email protected]

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

9.   Anvendelse af Cookies

En cookie bruges til at registrere din adfærd på din desktop, tablet eller mobil. På den måde ved vi ved dit næste besøg, hvem du er, og kan derved skabe øget brugervenlighed for dig. Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, men oplysninger om din adfærd f.eks. en indtastet e-mail og adgangskode i forbindelse med login. En cookie lagres på din desktop, tablet eller mobil. Du kan vælge at slå cookies helt fra.

 

10.   Privatlivspolitik

For at du kan handle med os på GreenDozer.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Mobilnummer
E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Personoplysningerne registreres hos GreenDozer.com ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som kunde hos GreenDozer.com ApS handler du med sælgerne på vores markedsplads GreenDozer.com. Vi deler dine oplysninger med sælgerne som du har handlet hos, for at de kan behandle og sende din ordre til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.


Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på GreenDozer.com er GreenDozer.com ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik som du finder her for GreenDozer.com. Her kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Handelsbetingelserne er sidst opdateret 20-10-2021