Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Sådan handler du på GreenDozer

Du behøver ikke nogen konto som køber for at handle hos GreenDozer.

GreenDozer driver en online markedsplads, der sælger genbrugsvarer fra vores professionelle sælgere der bl.a. dækker over nedbrydere, håndværkere og køkkenfirmaer. For genbrugsvarer er den forventede leveringstid 2 - 7 arbejdsdage.

Vi sælger også nye overskudsvarer og basisvarer varer fra vores sælgere, der er danske grossister, byggemarkeder og producenter. Overskudsvarer og basisvarer er alle lagerførte varer, og den forventede leveringstid er 1 - 3 arbejdsdage.

Vi har ingen lager, og varen sendes til dig direkte fra vores sælger. Hvis din ordre indeholder varer fra flere forskellige sælgere, vil du modtage flere ordrebekræftelser og faktura, ligesom du vil modtage flere leveringer.

Når du opretter en konto hos GreenDozer

Det er helt gratis at oprette en konto hos GreenDozer. Når du har en konto og er logget ind på GreenDozer har du mulighed for at se din ordrehistorik og hente dine faktura som pdf-fil.

Derudover har du mulighed for at tilføje favoritvarer og favoritkategorier på vores webshop. Hvis du har sagt ja til at modtage mail, når der er nye varer i dine favoritkategorier, så modtager du helt automatisk besked via din e-mailadresse, når der er nye varer i de kategorier, som interesserer dig.

Opret en konto her

Fri fragt

Din ordre kan indeholde varer fra flere sælgere, og varen afsendes direkte fra den enkelte sælger til din adresse.

Derfor kan vi ikke tilbyde dig at betale for fragt, da der kan være varer fra flere sælgere selv på en mindre ordre.

I stedet for at betale for fragt, skal du som minimum købe varer for 295,00 DKK inkl. moms, for derigennem at dække sælgerens fragtomkostninger.

Du kan derfor ikke gennemføre et køb på mindre end kr. 295,00 DKK inkl. moms.

Forsendelsen

På vores basisvarer og overskudsvarer får du leveret dine varer indenfor 1 – 3 arbejdsdage.

På alle genbrugsvarer får du leveret dine varer indenfor 2 – 7 arbejdsdage. Årsagen til den længere leveringstid er håndteringstiden på genbrugsvarer.

Da alle vores overskydende varer altid sendes ud fra vores mange forskellige Sælgere direkte til din leveringsadresse, benytter vi ikke ét enkelt fragtfirma. Vores Sælgere benytter bl.a. PostNord, DHL, TNT, GLS og Danske Fragtmænd.

Besked til fragtmanden

Det er muligt for dig som Køber at angive en besked til fragtmanden, når du angiver dine leveringsoplysninger, således fragtmanden ved om han evt. må sætte varen uden kvittering, hvis du ikke er hjemme ved levering.

Vær dog opmærksom på, at når du beder fragtmanden stille varerne på adressen, skal afsætningsstedet være med fast grundlag. Idet du giver fuldmagt til at sætte varen, har du ikke mulighed for at tjekke varen for evt. fragtskader ved leveringen, derfor skal du hurtigst muligt tjekke varen for at kunne reklamere over en evt. fragtskade. 

Ved levering med PostNord lægges en seddel i postkassen, hvis du ikke er hjemme, så du kan afhente varen på posthuset. Bemærk, at det kun er PostNord, der yder denne service. De andre fragtselskaber vil sende varen retur til Sælgers lager. 

Hvis du beder om at blive ringet op i forbindelse med levering, vil vi naturligvis give beskeden videre til vores Sælgere. Vi kan dog desværre ikke garantere, at der vil blive ringet, da det er den enkelte fragtmand, der betaler for opkaldet og derfor selv tager stilling til, om han vil ringe.

Ved levering med PostNord er det dog sikkert, at der IKKE vil blive ringet inden levering.

Track and Trace nummer

Stort set alle vores sælgere påfører track and trace nummer på din forsendelse, og vi opfordrer dig til at tjekke track and trace nummeret for at følge med i, hvornår din vare bliver leveret. 

Værd at vide

✓ Vi gør det muligt for dig at købe overskudsvarer og genbrugsvarer online.

✓ Vores sælgere udvælger selv varen og fastsætter selv prisen.

✓ Størstedelen af vores sælgere på GreenDozer handler normalvis kun med professionelle erhvervsdrivende (B2B).

✓ Vores basisvarer er helt nye varer.

✓ Vores overskudsvarer er nye varer, der kan ende som skrot, hvis ikke de bliver solgt på vores markedsplads.

✓ Vores genbrugsvarer er brugte byggematerialer, der kan ende som skrot, hvis ikke de bliver solgt på vores markedsplads.

✓ Vi tager ingen sælgere ind, som ikke leverer deres overskudsvarer eller genbrugsvarer til markedspladsen.

✓ Varerne ligger på lager hos vores sælgere og sendes direkte til dig.

✓ Vores sælgere sender din vare direkte til din leveringsadresse, så derfor kan du ikke få sendt dine varer til pakkeshops.

✓ Vi har ingen varelager og køber derfor ikke restpartier op.