Skip to content

Ventilation og klima

Billig ventilation til et godt indeklima Et godt indeklima er vigtigt for din sundhed, men også vigtigt for din bolig. Et godt indeklima og god ventilation forebygger nemlig fugt og skimmel i hjemmet. Formålet med ventilation er, at erstatte den gamle, måske lidt tætte ...

Mest populære varer

Billig ventilation til et godt indeklima

Et godt indeklima er vigtigt for din sundhed, men også vigtigt for din bolig. Et godt indeklima og god ventilation forebygger nemlig fugt og skimmel i hjemmet. Formålet med ventilation er, at erstatte den gamle, måske lidt tætte luft fyldt med fugt og mados med dejlig, frisk luft. Og du har sikkert hørt det før – du bør lufte ud 2-3 gange om dagen af 5-10 minutters varighed hver gang – men hvem i alverden gør det? Det er for de fleste ikke særligt realistisk, at lufte ud så ofte, selvom de fleste nok også godt ved, at det vigtigt at nedbringe luftfugtigheden i hjemmet for at skabe et sundt indeklima. Du kan heldigvis skabe et godt indeklima med gode ventilationsløsninger såsom ventilationsanlægemhætter og varmepumper for blot at nævne nogle stykker.

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af billig ventilation til et sundt indeklima. Det er dog ikke hvilke som helst ventilationsløsninger, du finder hos os. Mange af vores varer er nemlig helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer der ellers ville have endt deres dage som skrot, men som absolut intet fejler.

Derfor er det vigtigt med god ventilation for et sundt indeklima  

Et sundt indeklima er vigtigt, da vi bruger størstedelen af vores tid indendørs – særligt i de kolde og våde måneder. Ja faktisk er det estimeret, at vi bruger 80-90 % af vores tid indendørs fordelt mellem arbejde og hjemmet. Det er ualmindeligt meget tid, og luften indenfor kan blive tung af fugt fra bad, madlavning og noget så simpelt som våde klude og viskestykker. Selv stearinlys og rengøringsmidler påvirker luften indenfor, da det hele indeholder små partikler. Du kan faktisk risikere hovedpine eller dårlig nattesøvn, hvis luften i din bolig er for tung og tæt.  

Ventilation er en nødvendighed for velvære og trivsel 

God ventilation er altså nødvendig for trivsel og velvære. Du kender det sikkert fra madlavningen, hvis du eksempelvis har stegt fiskefrikadeller eller lavet stærkt krydret mad. Hele huset kan lugte, og du har sikkert en trang til at få fiskestanken ud i en fart. Det er lidt samme princip med boligens luft i hverdagen, alt hvad du laver og har i huset bidrager til indeklimaet, men fordi det ikke ‘”lugter”, er den samme trang til udluftning ikke tilstede selvom, den er nødvendig. God ventilation er derfor en nødvendighed, og du kan få masser af hjælp fra smarte, mekaniske ventilationsløsninger, der ikke kræver, at du skal huske at åbne vinduerne flere gange om dagen.  

Disse produkter hjælper til god ventilation

  • Emhætter: Det er vigtigt at have emhætten tændt, når du laver mad. Den suger fugten og dampen fra madlavningen og sørger for, at det ikke spreder sig i hele huset. Et godt tip er at lade emhætten være tændt i 5-10 min efter, du er færdig med at lave mad. Maden stopper jo ikke med at dampe, bare fordi du tager gryderne af kogepladerne. 
  • Ventilationsanlæg: Ventilationsanlæg trækker luft ind udefra, så du altid har frisk luft i boligen. 
  • Ventilatorer: En ventilator sørger for at holde luftfugtigheden i et rum nede. Ventilatorer benyttes ofte til ventilation på badeværelser, der ingen vinduer har til naturlig udluftning.  
  • Røgsugere: Røgsugere hjælper med et bedre indeklima, når du har tændt op i brændeovnen. Den sørger for optimal afbrænding og afhjælper for lidt træk i skorstenen, der ellers kan give røg i stuen.  

Køb billig ventilation hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com, finder du et stort udvalg af billig ventilation og ventilationsløsninger til ethvert formål og behov. Du kan ovenikøbet finde knivskarpe priser på ventilationsløsninger, da mange af vores varer er nye, overskudsvarer. Har du lyst til at holde dig opdateret på det sidste nye inden for overskudsvarer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.