Skip to content

Emhætter

Loftemhætte til et godt indeklima  Du svinger gryderne i køkkenet hver aften, men puha luften bliver hurtigt meget tæt og fyldt med damp og mados. Måske har du glemt at tænde emhætten, eller måske trænger den gamle til at blive udskiftet. En loftemhætte gør under...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

3.078,00 DKK 2.462,40 DKK
Kun  769,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.643,00 DKK 2.914,40 DKK
Kun  910,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Genbrugsvare

Halton industri emfang 1300x2000x555 mm

1 stk på lager

Pris pr. stk

10.000,00 DKK 8.000,00 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.599,00 DKK 1.279,20 DKK
Kun  159,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.380,00 DKK 1.104,00 DKK
Kun  138,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Loftemhætte til et godt indeklima 

Du svinger gryderne i køkkenet hver aften, men puha luften bliver hurtigt meget tæt og fyldt med damp og mados. Måske har du glemt at tænde emhætten, eller måske trænger den gamle til at blive udskiftet. En loftemhætte gør underværker for dit indeklima under og efter madlavning og er et must i ethvert køkken. Hos GreenDozer.com finder du loftemhætter i bedste professionelle kvalitet fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men det er faktisk ikke hvilke som helst loftemhætter, du finder her hos os. Alle vores varer, lige fra hus og have-artikler til el-artikler, er nemlig nye, overskydende varer, som du kan spare helt op til 90 % på. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Sådan virker en loftemhætte 

En loftemhætte har til formål at rense luften i køkkenet for både mados og lugt. Der findes to forskellige måder, den kan gøre det på. Det foregår enten ved hjælp af aftræk eller ved hjælp af luftcirkulation. Men hvad er forskellen så?  

  • Aftræk: Ved hjælp af aftræk suges luften fyldt med mados ud og erstattes med frisk luft udefra.  
  • Recirkulation: Ved recirkulation, som navnet næsten indikerer, er det den samme luft som cirkulerer, når loftemhætten er tændt. I denne type renses luften via et kulfilter og sendes blot retur i rummet.  

Spar energi ved fornuftigt brug af din loftemhætte 

Ja, det kan faktisk lade sig gøre, at spare lidt på energien, når du har gang i din emhætte – og det er endda ganske simpelt. Du skal nemlig ikke gøre meget andet, end at bruge din emhætte på laveste trin under madlavningen. Skruer du emhætten op på fuld effekt, bruger den nemlig 1,5 gange så meget energi, som den gør på det laveste trin. Du bør faktisk kun benytte den maksimale sugeevne, hvis du laver noget mad, der virkelig lugter eller oser voldsomt. 

Køb loftemhætte hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din loftemhætte hos GreenDozer.com, er det faktisk en helt særlig handel, du kan gøre dig. Det skyldes, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark samtidig med, at du kan gøre gode besparelser. Det kan du nemlig, fordi alle vores loftemhætter er overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Når der er tale om nye, overskydende varer betyder det, at varerne af den ene eller anden grund ikke kan blive solgt til grossisternes faste erhvervskunder. Grossisterne ser derfor ofte ingen anden udvej end at skille sig af med eksempelvis de overskydende loftemhætter – og dette sker ofte via skrotning. Det er et stort ressourcespild, derfor kan du, når du handler hos GreenDozer.com, redde loftemhætterne fra skrot. 

Ønsker du at blive klogere på, hvorfor det er vigtigt at bekæmpe skrot i byggebranchen, kan du læse med her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og fordelagtige tilbud.