Skip to content

Vvs

  VVS-artikler   Har du problemer med et toilet, der løber, et rør, som er utæt under håndvasken eller sågar et stoppet afløb i køkkenet, så har du sikkert stiftet bekendtskab med diverse VVS-artikler. VVS-artikler omfatter nemlig alle former for materialer og u...

Mest populære varer

 

VVS-artikler  

Har du problemer med et toilet, der løber, et rør, som er utæt under håndvasken eller sågar et stoppet afløb i køkkenet, så har du sikkert stiftet bekendtskab med diverse VVS-artikler. VVS-artikler omfatter nemlig alle former for materialer og udstyr, der benyttes til arbejde med vand, sanitet og varme. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse, når noget lige pludselig går i stykker. Det er derfor en rigtig god idé at investere i VVS-artikler af bedste kvalitet, så du er sikker på, at alt fungerer, som det skal.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af billige VVS-artikler og VVS-tilbehør fra anerkendte, danske grossister. Du finder faktisk alt lige fra rør og fittings over sanitet til badeværelset. til afløb og vandsikring 

Sanitet

Sanitet har revolutioneret den måde vi lever på og uden tvivl højnet levestandarden og hygiejnen over alt i samfundet. Du tænker sikkert først over, hvor priviligeret det egentlig er at kunne tænde for vandhanen og have rindende vand, når du vil, hvis der lige pludselig er lukket for vandet i dit område. Sanitet er en helt særlig kategori inden for VVS-artikler, fordi den har stor betydning for sundhed og hygiejne. Med gode sanitetsforhold mindskes spredningen af bakterier og risikoen for sygdom. Sanitetsartikler er dog ikke kun praktiske, de kan faktisk også være en fryd for øjet, og være en måde at gøre husets praktiske rum som toilet, badeværelse og køkken til sande velværerum.  

Det kan nemlig gøres ganske simpelt ved at vælge lækre materialer til rummene, men også ved at vælge noget så simpelt som toiletter i et smukt praktisk design og kræse lidt for velværet med en lækker stor bruser eller et dekorativt køkkenarmatur. Den kode har skandinaviske VOLA med deres smukke, enkle armaturer uden tvivl knækket, og det samme har tyske Grohe og Hans Grohe, som bevæger sig på grænsen mellem det funktionalistiske og det enkle. 

VVS-tilbehør 

Det er dog ikke kun store, synlige ting som vaske og armaturer, der betragtes som VVS-artikler, der findes en hel verden af fittings og rør til rørføring, som de fleste almindelige mennesker aldrig får stiftet bekendtskab med. Det skyldes, at rigtig meget VVS-arbejde skal udføres af en autoriseret VVS’er. Det skal det, for at alting er udført korrekt, så du undgår vandskader og andre skader – men faktisk også for at skåne miljøet. Du skal eksempelvis være tilkoblet et kloaksystem, og det kræver en VVS’er. Du må dog gerne selv udskifte eksempelvis håndvaskarmaturer eller tilslutte en vaskemaskine. 

Læs mere om, hvad du selv må stå for af VVS arbejde her

Køb VVS-artikler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler VVS-artikler og VVS-tilbehør hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel. Du har nemlig mulighed for at spare helt op til 90 %, og samtidig bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ved at redde varerne fra skrot. Alle vores VVS-artikler er nemlig kvalitetsvarer, som de danske grossister ikke kan få solgt til deres erhvervskunder og derfor ser sig nødsaget til at skille sig af med.  Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.