Skip to content

Ventilation

Ventilationsaggregat og tilbehør til ventilation  Du ved sikkert godt, at du skal lufte ud. Ja, faktisk bør du lufte ud 2-3 gange dagligt, men det er jo slet ikke realistisk for nogen – og sikkert heller ikke for dig. Ifølge bygningsreglementet skal luften i din bolig...

Mest populære varer

Ventilationsaggregat og tilbehør til ventilation 

Du ved sikkert godt, at du skal lufte ud. Ja, faktisk bør du lufte ud 2-3 gange dagligt, men det er jo slet ikke realistisk for nogen – og sikkert heller ikke for dig. Ifølge bygningsreglementet skal luften i din bolig udskiftes hver anden time. Det er med sikkerhed helt urealistisk, hvis det skal gøres med naturlig udluftning ved åbne døre og vinduer. Heldigvis findes der ventilationsanlæg også kendt under det mere tekniske navn ventilationsaggregat, som kan hjælpe dig med udskiftningen af luften og give dig et sundt indeklima.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af ventilationsaggregater samt tilbehør til ventilation lige fra ventilationsriste over filtre til indtag og afkast. Det er dog ikke hvilket som helst ventilationstilbehør og ventilationsaggregater, du finder her hos os. Mange af vores varer består nemlig af helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer de ikke selv kan få solgt og derfor ville have skrottet. 

Ventilationsanlæg med varmegenvinding  

Særligt nye huse er utroligt tætte, hvilket er rigtig godt, når det kommer til at holde på varmen og holde varmeudgifterne nede, men det stiller faktisk også større krav til ventilationen i hjemmet, da der ikke er samme naturlige cirkulation som i gamle huse. Der skal derfor luftes ud ekstra ofte, hvilket er urealistisk og spilder en masse varme hver gang radiatorer skal tændes og slukkes. Man kan heldigvis få en type ventilationsaggregat, der ikke lader varmen gå til spilde. Disse kendes som ventilationsanlæg med varmegenvinding. Ventilationsaggregatet udnytter varmen i husets luft til at opvarme den friske luft.  

Det sker ved, at ventilationsanlægget suger varm luft fra huset og bruger varmen til at opvarme den luft, der suges ind udefra. Du får altså frisk luft i huset uden, at det bliver iskoldt indenfor. Den luft der kommer ind er nærmest ligeså varm som den, der suges ud, og du får derved energibesparende ventilation i dit hjem. Ja faktisk kan mange ventilationsanlæg med varmegenvinding genbruge op til hele 90 % af varmen fra huset. Du får et sundt indeklima og holder varmeudgifterne langt nede sammenlignet med almindelig, naturlig udluftning.  

Køb ventilationsaggregat og tilbehør til ventilation hos GreenDozer.com  

Når du køber ventilationsaggregater og tilbehør til ventilation hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Vi bekæmper nemlig skrot i byggebranchen ved at sælge overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer som de ikke selv kan få solgt til deres erhvervskunder og derfor ser sig nødsaget til at skrotte eksempelvis grundet manglende lagerplads – det er en skam, da varerne faktisk er spritnye og absolut intet fejler. Du kan derfor nu også som privatperson få fat i kvalitetsvarer fra de danske grossister og samtidig gøre en rigtig god handel. Du kan finde overskudsvarer som ventilationsaggregater, el-artikler og vvs-artikler. Vil du holdes opdateret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.