Skip to content

Ventilationsfiltre

Filtre og ventilationsfiltre  Er du ejer af et helt igennem fantastisk ventilationsanlæg, men synes du ikke, at luften er nær så frisk, som den plejer, kan det skyldes, at filteret i ventilationen trænger til at blive udskiftet. Det er nemlig filterets fornemste opgave...

Alle varer i denne kategori (3)

Sorter efter

Pris pr. pk

269,60 DKK 215,68 DKK
Kun  26,96 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

827,00 DKK 661,60 DKK
Kun  82,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

68,75 DKK 55,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Filtre og ventilationsfiltre 

Er du ejer af et helt igennem fantastisk ventilationsanlæg, men synes du ikke, at luften er nær så frisk, som den plejer, kan det skyldes, at filteret i ventilationen trænger til at blive udskiftet. Det er nemlig filterets fornemste opgave at sørge for, at den luft, der suges ind i boligen er frisk og ren – men også at den luft, som suges ud af boligen er frisk og ren, så støv og partikler ikke ledes ud i naturen. Det betyder, at et ventilationsanlæg er udstyret med både et ind- og udsugningsfilter.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af filtre og ventilationsfiltre. Men det er ikke hvilke som helst filtre, du finder her hos os. Mange af vores varer er nemlig helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer som ellers ville være endt som skrot. 

Typer af ventilationsfiltre 

Er du på udkig efter et ventilationsfilter, bør du være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer og ikke kun ind- og udsugningsfiltre. Helt overordnet er der tre forskellige filtertyper: 

  • Fine filtre: Fine filtre har som oftest betegnelsen F7, men går også under navnene pollenfilter og kulfilter. Det skyldes, at dette filter kan opsamle helt, helt små partikler som pollenpartikler, og det er derfor et oplagt valg til dig, der lider af allergi i foråret og om sommeren.  
  • Mellem filtre: Mellem filtre har også den tekniske betegnelse M5, disse sørger for at snuppe størstedelen af de partikler, som er i luften, men opfanger ikke helt så mange som det fine filter – hvilket giver ret god mening.  
  • Grove filtre: Disse filtre går under betegnelsen G4 og er et meget standard filter. Det fjerner kun de allerstørste støvpartikler – nemlig dem du kan se. 

Jo finere et filter des mere energi kræver det fra ventilationsanlægget at trække luft ind og ud af boligen.  

Skift af ventilationsfilter  

Et filter kan nemt stoppe til med støv og snavs, og du bør derfor skifte dit ventilationsfilter, hvis du vil have det optimale ud af dit ventilationsanlæg og bevare et sundt indeklima. Det er heldigvis hurtigt gjort. Når du udskifter dit filter, skal du dog være opmærksom på, at snavs ikke kun samler sig i filtret, men også omkring det. Det er derfor en god idé lige at støvsuge, der hvor filteret er placeret, når du alligevel er i gang. Som hovedregel skal ventilationsfilteret kontrolleres regelmæssigt og udskiftes hver 4-5 måned. 

Køb filtre og ventilationsfiltre hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com, bidrager du til er mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at flere af vores varer er helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer som grossisterne ikke kan få afsat til deres kunder og derfor i sidste ende ser sig nødsaget til at skrotte. Hos GreenDozer.com synes vi, det er et enormt spild at smide varer ud, der intet fejler. Derfor er alle vores varer nye, overskudsvarer, der får endnu en chance for at blive solgt. Du kan læse mere om, hvordan vi bekæmper skrot lige her – og vil du holdes opdateret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.