Skip to content

Ventilationsrør og tilbehør

  Ventilationsrør og fittings Indenfor ventilationsrør åbner der sig en helt ny verden. En verden af påstik, flexslanger og spjæld, der alle kan sættes sammen med ventilationsrør. Alle sammen dele der på den ene eller anden måde er nødvendige i de forskellige ...

Mest populære varer

 

Ventilationsrør og fittings

Indenfor ventilationsrør åbner der sig en helt ny verden. En verden af påstik, flexslanger og spjæld, der alle kan sættes sammen med ventilationsrør. Alle sammen dele der på den ene eller anden måde er nødvendige i de forskellige ventilationssystemer på markedet. Ventilation er vigtigt for et sundt indeklima, og da mange nye huse er vanvittigt godt isolerede, er der brug for at hjælpe udluftningen og ventilationen i huset lidt på vej. Det kan du gøre med smarte ventilationssystemer, der selvfølgelig kræver rørføring for at transportere luften rundt i huset, samt indtag og afkast for at suge luft ind og ud af huset. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af ventilationsrør og fittings til forskellige ventilationssystemer. Du bør dog være opmærksom på, at vi forhandler splinternye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister, og at vores sortiment af den grund kan variere. Vi får nemlig varer ind i et bestemt antal, når der er noget i overskud hos grossisterne. Det betyder, at du kan gøre en knaldgod handel.  

Værd at vide om ventilationsrør og fittings 

Da ventilationssystemer hjælper med at holde et sundt indeklima, er det også vigtigt, at det vedligeholdes blandt andet ved udskiftning af filtre. Men nogle gange er små forbedringer og udskiftninger ikke altid nok. Dit ventilationssystem arbejder måske dag og nat og har gjort det i flere år, og har du et gammelt system, kan det være, at det trænger til udskiftning eller blot nye ventilationsrør og fittings for at fungere normalt.  

Er du på jagt efter nye fittings eller ventilationsrør, er der nogle ting du bør være opmærksom på – det er tykkelsen på de praktiske rør. Der er nemlig stor forskel på de forskellige ventilationssystemer og dertilhørende dele. De mest almindelige ventilationsrør til erhvervsbrug også kaldet spirorør har en tykkelse på 0,5 mm og benyttes i blandt andet sportshaller og lagerhuse. Det super smarte ved denne type spirorør er, at de er nemme at montere, forkorte og forlænge. Derudover finder du dem i et væld af diametre, så det er muligt at finde et til dit ventilationssystem. Du bør dog være opmærksom på at rørene kommer i faste længder, og at det derfor kan være nødvendigt at afkorte eller forlænge dem efter behov.  

Lyddæmper til ventilationsrør – sådan virker det

Udover almindelige ventilationsrør kan du faktisk også få lyddæmpere til ventilationsrørene. Lyddæmperne isolerer rørene og hjælper med at holde dem støjsvage. Det hjælper med at dæmpe støjen fra ventilationssystemets ventilatorer. 

Køb ventilationsrør og fittings hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber ventilationsrør og fittings hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel. Da vi forhandler overskudsvarer, der ellers ville være blevet skrottet. Vil du vide, hvordan vi bekæmper skrot, kan du blive klogere her. Du kan også tage et kig på hele vores udvalg inden for klima og ventilation, hvis det ikke kun er ventilationsrør og fittings, du er på udkig efter. Du finder det hele her.