Skip to content

Ventilatorer og røgsugere

Røgsuger og billige ventilatorer  Godt indeklima er alfa omega for dit velvære, når du befinder dig i dit hjem. Her kan billige ventilatorer være en hjælp, hvis du ikke får luftet nok ud til daglig. Ja, faktisk anbefales det, at du lufter ud 2-3 gange dagligt. Det sk...

Alle varer i denne kategori (99)

Sorter efter

Pris pr. stk

545,64 kr 436,51 kr
Kun 54,56 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

123,00 kr 98,40 kr
Kun 12,30 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

112,00 kr 89,60 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.308,00 kr 2.646,40 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.031,00 kr 1.624,80 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

210,00 kr 168,00 kr
Kun 21,00 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

186,00 kr 148,80 kr
Kun 18,60 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

140,00 kr 112,00 kr
Kun 14,00 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

122,00 kr 97,60 kr
Kun 12,20 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

105,00 kr 84,00 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.377,00 kr 1.901,60 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

992,00 kr 793,60 kr
Kun 99,20 / måned

Lev. omk. tillægges

Røgsuger og billige ventilatorer 

Godt indeklima er alfa omega for dit velvære, når du befinder dig i dit hjem. Her kan billige ventilatorer være en hjælp, hvis du ikke får luftet nok ud til daglig. Ja, faktisk anbefales det, at du lufter ud 2-3 gange dagligt. Det skyldes, at alt i hjemmet afgiver partikler og lugt til luften lige fra stearinlys til fugtige klude over dampende kaffekopper, sågar din højtelskede brændeovn. Er du den lykkelige brændeovnsejer, bør du være opmærksom på, at din brændeovn kan bidrage til et dårligt indeklima grundet partikler og aske i luften. Det behøver heldigvis ikke at være sådan. Med en smart røgsuger kan du nemlig forbedre dit indeklima og afbrændingen, når du har gang i brændeovnen. En røgsuger hjælper nemlig skorstenen med at suge røgen ud og tilfører ekstra luft til afbrændingen.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af billige ventilatorer og røgsugere, der kan hjælpe dig til et bedre indeklima med eller uden brændeovn. Men det er faktisk ikke hvilke som helst røgsugere og ventilatorer, du finder her hos os. Alle vores produkter er nemlig spritnye, overskydende produkter fra anerkendte, danske grossister. Du redder altså et produkt fra en tur på lossepladsen, når du handler hos GreenDozer.com. 

Sådan virker en røgsuger 

En røgsuger fungerer faktisk lidt efter samme princip som en emhætte. Ja, man kan faktisk næsten sige, at det er en emhætte til din skorsten. Den hjælper med at skabe bedre træk i skorstenen, så du får en bedre og renere afbrænding og derved undgår røg og askepartikler i stuen på grund af dårligt skorstenstræk. Den suger simpelthen røgen ud af skorstenen ligesom en emhætte opfanger mados og transporterer det ud. En røgsuger er særlig fordelagtig i gamle huse og skorstene med dårligt træk.  

Hvor skal en røgsuger monteres? 

En røgsuger skal monteres på toppen af skorstenen. Det skyldes, at den skaber et undertryk i skorstenen, der sikrer, at røg og partikler ikke føres ud i stuen men derimod trækkes op og ud af skorstenen. Du får derved et sundere og mere partikelfrit indeklima, når du har brændeovn. Har du derimod ikke brændeovn, men drømmer du stadig om et sundere indeklima, kan du med fordel tage et kig på hele vores udvalg af ventilationsløsninger 

Køb røgsuger og billige ventilatorer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber billige ventilatorer eller en smart røgsuger hos GreenDozer.com, gør du en god gerning – og en god handel. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde nye varer fra at blive skrottet, og samtidig får du dem til en knivskarp pris. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere, netop fordi vi kun forhandler overskydende varer. Vil du vide mere om nye, overskydende varer og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her.