Skip to content

Bord-, gulv- og loftventilator

Brug for en ventilator Det er oftest kun i sommermånederne, at du virkelig har brug for en ventilator til at køle dig ned. Der findes flere former for ventilatorer, som kan hjælpe med en frisk brise, hvad enten du er på arbejde, eller når du skal sove i de varme sommer...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Brug for en ventilator

Det er oftest kun i sommermånederne, at du virkelig har brug for en ventilator til at køle dig ned. Der findes flere former for ventilatorer, som kan hjælpe med en frisk brise, hvad enten du er på arbejde, eller når du skal sove i de varme sommernætter.

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af ventilatorer til bord, gulv eller loft. Det er dog ikke hvilke som helst ventilatorer, du finder hos os. Vores varer er nemlig enten helt nye, overskudsvarer eller basisvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer der ellers ville have endt deres dage som skrot, men som absolut intet fejler. Derudover vil du også finde genbrugsvarer, som er produkter og materialer, der kan genbruges.

Bordventilator

En bordventilator er supersmart, når du f.eks. sidder på kontoret, hvor du trænger til en frisk brise, når solen bager udenfor og vinden ikke røger sig. Så kan det være meget forfriskende at få lidt luft i håret, så ventilationen ikke står helt stille i lokalet.

Gulvventilator

Gulvventilatoren er modsat bordventilatoren en ventilator, der står på gulvet. Ofte anvendes denne også på de varme sommerdage, når du vil køles hurtigt ned. Du kan både købe gulvventilatorer med og uden propel. De propelløse gulvventilatorer er lidt mere moderne og fylder knap så meget.

Loftventilator

Ønsker du en mere permanent ventilation, bør du overveje en loftventilator, der hænger i loftet. En loftmonteret ventilator, der afhængigt af rotationsretningen får rummet til at føles varmere eller køligere. Du kender sikkert loftventilatorer med de store rotorblade, men der findes også nogle få loftventilatorer, der ikke har nogen blade.

Køb bordventilator, gulvventilator eller loftventilator hos GreenDozer

Når du køber ventilatorer hos GreenDozer.com kan du bidrage til et mere bæredygtigt byggeri, hvad enten der er tale om en overskudsvare eller en genbrugsvare. Vi er dog bevidste om, at det ikke må være besværligt at vælge bæredygtigt, derfor vil du også finde basisvarer på vores markedsplads.

Du kan også tage et kig på vores øvrige varer indenfor ventilation, hvis ikke det er ventilatorer du er på jagt efter. Du finder det hele her.