Skip to content

Ventilationsriste til ydervæg

Jalousiriste og ventilationsriste  Ventilationsrist, jalousirist eller ventilationsgitter? Kært barn har mange navne, og det gør det ikke ligefrem nemt. Heldigvis er en ventilationsrist og et ventilationsgitter blot to ord for det samme, og hvor en jalousirist blot er en...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

164,00 DKK 131,20 DKK
Kun  16,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

89,00 DKK 71,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

278,00 DKK 222,40 DKK
Kun  27,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

223,00 DKK 178,40 DKK
Kun  22,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

180,99 DKK 144,79 DKK
Kun  18,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Jalousiriste og ventilationsriste 

Ventilationsrist, jalousirist eller ventilationsgitter? Kært barn har mange navne, og det gør det ikke ligefrem nemt. Heldigvis er en ventilationsrist og et ventilationsgitter blot to ord for det samme, og hvor en jalousirist blot er en betegnelse for en bestemt type ventilationsrist. Ventilationsriste er tilbehør til ventilationssystemer, der hjælper dig til et sundt indeklima. Har du eksempelvis problemer med et fugtigt indeklima, kan det være, at du skal have installeret eller udskiftet dit ventilationssystem samt jalousiriste og filtre 

Hos GreenDozer.com finder du jalousiriste til ventilationssystemer i bedste kvalitet. Mange af vores ventilationsriste er nemlig helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister.  

Derfor er god ventilation vigtigt 

God ventilation i hjemmet hjælper med at give et godt og sundt indeklima, som det er rart at opholde sig i. Men det er faktisk også rigtig godt for huset. Er der for lidt ventilation, eller bliver luften for fugtig, tæt og tung, kan det resultere i fugt og skimmelsvamp på væggene. Noget som de fleste nok ikke ligefrem drømmer om indtager hjemmet. Det anbefales at lufte ud af 5-10 minutters varighed 2-3 gange om dagen. Det er ikke specielt realistisk for den travle familie for slet ikke at snakke om, hvordan radiatorer skal tændes og slukkes hele tiden, hvis dette skulle lade sig gøre. Heldigvis findes der mange smarte løsninger til mekanisk ventilation, hvor du kan få udskiftet luften i huset med frisk luft uden at skulle åbne vinduerne flere gange om dagen. Så får du ikke luftet nok ud, kan du med fordel tjekke hele vores udvalg af ventilationssystemer ud her. 

Smarte jalousiriste til ventilationskanaler 

Ventilationssystemer kræver selvfølgelig, at der føres rør rundt i huset samt ud af huset, og for at hullet til luftindførslen ikke bare står pivåbent, så ventilationsfiltret skal klare hele arbejde med at sortere alt fra partikler til insekter fra, supplerer man med en ventilationsrist. Man anvender desuden ventilationsriste også kendt som jalousiriste for at gøre åbningen både pæn og praktisk. Det smarte ved jalousiriste er, at mange af dem har et insektgitter, der sørger for, at kryb og kravl ikke tager sig en tur ind i dit ventilationssystem. 

Køb jalousiriste og ventilationsriste hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler jalousiriste og ventilationsriste hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Du hjælper nemlig med at redde varerne fra skrot. Det skyldes, at grossisterne nogle gange ikke kan få solgt deres varer. De har ikke plads til at opbevare dem og ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem. Vil du holdes opdateret på nye, overskudsvarer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også læse om, hvordan vi bekæmper skrot hos GreenDozer.com, og hvorfor det er vigtigt her.