Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Ventilationsanlæg

Alle varer i denne kategori

32 vare(r)

Tabel Liste

Varmegenvindingsanlæg og ventilationsanlæg 

Nye huse er efterhånden så tæt isolerede, at naturlig luftcirkulation nærmest er ikke eksisterende. Det betyder også, at nye huse er helt fantastiske til at holde på varmen, men at luften godt kan blive tæt og indelukket. Det er derfor særligt vigtigt med hyppig udluftning, specielt i de kolde måneder, hvor de fleste sørger for at holde kulden på afstand med hermetisk lukkede døre og vinduer. Det er heldigvis muligt at bevare de nye huses evne til at holde på varmen samtidig med, at du får masser af frisk luft ind i din bolig. Det kan nemlig gøres med et smart varmegenvindingsanlæg. 

Et varmegenvindingsanlæg er et særligt ventilationsanlæg, der formår at udnytte varmen fra den luft, der suges ud af boligen, til at opvarme luften, der føres ind i boligen. Du får derved et lunt og sundt indeklima. Hos GreenDozer.com finder du varmegenvindingsanlæg til skarpe priser. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.  

Hvordan foregår varmegenvinding? 

Det smarte ved varmegenvinding er, at ventilationsanlægget genbruger energien og varmen fra huset, som du jo allerede har betalt for. Opvarmningen af den kølige, friske luft udefra sker i en varmeveksler. Den varme luft fra huset glider tæt forbi et rør med den kølige luft udefra, faktisk så tæt at varmen fra husets luft kan overføres til den kølige luftstrøm  nu er den kolde luft pludselig dejlig lun. Det betyder, at du med varmegenvinding ikke mister værdifuld varm luft, når husets indeklima forbedres med frisk luft. Det er både godt for økonomien, men i særdeleshed også for miljøet.  

Fordele ved ventilation med varmegenvinding 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge varmegenvinding: 

- Du får et dejligt, sundt indeklima samtidig med, at du sparer på varmen ved at genanvende den varme, der allerede er til stede i din bolig. 

- Du får skiftet luften hyppigt, så du undgår forurenende partikler i luften fra eksempelvis stearinlys og møbler.  

- Det er muligt at holde luftfugtigheden på et fornuftigt lavt niveau, så du undgår problemer med eventuel skimmelsvamp. 

- Det er muligt, at sætte et pollenfilter i ventilationsanlægget og forbedre indeklimaet forår og sommer uden at lukke pollen ind i huset.  

- Du kan få varmegenvindingsanlægget til at blæse kold luft ind om sommeren. 

- Det er muligt at benytte et varmegenvindingsanlæg som primær kilde til opvarmning eller i kombination med anden opvarmning. 

Køb varmegenvindingsanlæg hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber dit varmegenvindingsanlæg hos GreenDozer.com, kan du forbedre dit hus’ CO2-udledning. Du bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark ved at vælge varmegenvinding til opvarmning og ventilation, men du bidrager faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark ved at vælge et varmegenvindingsanlæg, der ellers ville have endt sine dage på lossepladsen. Vil du vide mere om, hvordan vi hos GreenDozer.com bekæmper skrot, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og være med til at gøre en forskel.