Skip to content

Håndværktøj

  Håndværktøj – det bør du anskaffe dig  Når det kommer til håndværktøj, er der ualmindeligt meget at vælge imellem. Er du ikke ligefrem vokset op med en skruetrækker i hånden og en far eller mor med en ordentlig værktøjskasse, kan det måske virke en smu...

Mest populære varer

 

Håndværktøj – det bør du anskaffe dig 

Når det kommer til håndværktøj, er der ualmindeligt meget at vælge imellem. Er du ikke ligefrem vokset op med en skruetrækker i hånden og en far eller mor med en ordentlig værktøjskasse, kan det måske virke en smule uoverskueligt at finde rundt i de mange forskellige typer håndværktøj. For hvad har du egentlig brug for til almindeligt brug i hus eller lejlighed, og hvad bør du overlade til de professionelle?  

Hos GreenDozer.com guider vi dig til must-haves inden for håndværktøj – og så forhandler vi selvfølgelig et stort udvalg af håndværktøj i professionel kvalitet lige fra skruetrækkere over tænger. Det er dog ikke hvilket som helst håndværktøj, du finder her hos os. Som noget helt særligt består vores sortiment nemlig af helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter.   

Det vigtigste håndværktøj du kan anskaffe dig  

Skruetrækkersæt: En ting, der på ingen måde kan undværes i værktøjskassen, er skrutrækkersættet. Gå gerne efter et med bits, du kan skifte efter behov – særligt hvis du ikke orker, at have mange forskellige skruetrækkere liggende. Det smarte ved bits er desuden, at du kan anvende dem i skrue/boremaskinerne også, og du kan derved klare dig med mindre værktøj.  

Hammer: Der er ikke så meget mere at sige end, at det er hamrende ærgerligt, hvis du står og mangler en hammer, når du lige pludselig har besluttet, at der skal nye billeder op i køkkenet eller bankes en støttepæl i til havens nyeste pæretræ. Når du vælger hammer, bør du gå efter en, der er til den lidt store side, da den kan bruges til de fleste opgaver, hvorimod en spinkel hammer helt sikkert kræver en tungere storebror, hvis den skal bruges til andet end at banke søm i væggen. 

Sav/fukssvans: Ja, du har måske ikke brug for den sønderligt ofte, men der er ingen vej udenom, hvis du lige pludselig står og skal have en hylde til at passe i længden eller have store vildfarne grene ned fra æbletræet. En sav/fukssvans kan ikke erstattes af noget andet værktøj og er derfor altid rar at have liggende. Du bør gå efter en sav med mellemfine tænder, så den kan klare de fleste opgaver. 

Bidetang: Bidetangen er bare et absolut must. Den gør det nemlig muligt hurtigt og nemt at hive søm ud, hvis du skulle have banket dem forkert i. Derudover er den særdeles handy, når der skal rives gamles søm ud af væggen eller bare hives fat i noget, hvor fingerkræfterne kommer til kort.  

Umbraconøgler: Umbraconøgler bruges til, ja umbracoskruer, som er meget anvendte særligt, når det kommer til samling af møbler. Det er derfor altid godt, at have en eller flere umbraconøgler liggende i værktøjskassen. Det er eksempelvis ofte disse, der skal bruges, hvis du skal rykke op og ned på en cykelsaddel eller spænde bremserne på cyklen. 

Måleinstrumenter: Det der med øjemål, går ikke altid lige godt. Du bør derfor udstyre din værktøjskasse med diverse måleinstrumenter, hvis du vil være godt kørende. Det gælder altså alt fra tommestok til vaterpas og sågar metalvinkel. Her kan du dog også benytte vinklen på din sav, hvis det eksempelvis er til at slå lige streger på et bræt, der skal saves over.  

Køb håndværktøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Det er ikke helt almindeligt håndværktøj, du får fingrene i, når du handler her hos GreenDozer.com. Der er nemlig tale om helt nyt, overskydende håndværktøj, hvilket betyder, at du rent faktisk redder det fra at blive skrottet. Ja, du læste rigtigt. Nye varer i byggeindustrien ender nemlig ofte som skrot, hvis grossisterne og producenterne ikke kan få det afsat til deres faste kunder. Det skyldes ganske enkelt, at de brænder inde med det og ikke har andre muligheder for at komme af med det.  

Hos GreenDozer.com hjælper vi grossisterne med at undgå skrotning og det kæmpe ressourcespild det er at skrotte spritnye varer. Det gør vi ved, at du får mulighed for at købe nye, overskydende varer med besparelser på helt op til 90 %. Du bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, når du handler hos os. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvis du ønsker at blive holdt opdateret på nye varer og gode tilbud.