Skip to content

Skruetrækkere

Skruetrækkere til professionelle Skruetrækkeren er et af de mest essentielle værktøjer for enhver håndværker eller gør-det-selv person. Hos GreenDozer finder du skruetrækkere til ethvert projekt! Du kan købe skruetrækkere med forskellig kærv, i forskellige størr...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (48)

Sorter efter

Pris pr. sæt

574,00 DKK 459,20 DKK
Kun  57,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

142,00 DKK 113,60 DKK
Kun  14,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

69,00 DKK 55,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

90,00 DKK 72,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

106,00 DKK 84,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

142,00 DKK 113,60 DKK
Kun  14,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

229,00 DKK 183,20 DKK
Kun  22,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

362,00 DKK 289,60 DKK
Kun  36,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

79,00 DKK 63,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

183,00 DKK 146,40 DKK
Kun  18,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Skruetrækkere til professionelle

Skruetrækkeren er et af de mest essentielle værktøjer for enhver håndværker eller gør-det-selv person. Hos GreenDozer finder du skruetrækkere til ethvert projekt! Du kan købe skruetrækkere med forskellig kærv, i forskellige størrelser og til forskellige formål. Du kan også købe et skruetrækkersæt og få flere forskellige skruetrækkere på én gang.

Skruetrækker typer – Hvilken kærv?

Der findes forskellige typer af skruetrækkere med forskellige kærv. Skruetrækker og skrue skal passe sammen, og det er kærven, der er afgørende. Der findes 5 primære kærv:

  • Lige kærv
  • Philips (PH)
  • Pozidriv (PZ)
  • Torx (TX)
  • Unbrako (UNB)

Lige kærv

Skruetrækkere med lige kærv er den originale skruetrækker. Det er den flade skruetrækker, som passer i skruen med en streg som skruehul. Disse skruer anvendes oftest kun, hvor skruen er synlig, da det er det enkleste look.

Når du anvender en skruetrækker med lige kærv, er der stor risiko for udskridning og ustabil iskruning, og derfor anvendes skruerne oftest kun, hvor de skal være synlige.

Se alle lige kærv skruetrækkere her

Philips (PH) kærv

I daglig tale går Philips kærven under navnet stjerneskruetrækker. Kærven er nemlig formet som en stjerne. Philips skruetrækkeren har en forholdsvis høj risiko for udskridning, hvilket giver en ustabil iskruning og kan skade både skrue og skruetrækker.

De mest anvendte størrelser af Philips kærv er PH1, PH2 og PH3.

Pozidriv (PZ) kærv

Pozidriv kærven er også en stjerneskruetrækker og minder meget om Philips. Det gør den, fordi det er en videreudvikling af Philips kærv. Pozidriv har et ekstra kryds i kærven, som giver en mere stabil iskruning og minimere risikoen for udskridning. Krydset i kærven er desuden dybere end i Philips.

De mest anvendte størrelser af Pozidriv kærv er PZ1, PZ2 og PZ3.

Se alle stjerneskruetrækkere her

Torx (TX) kærv

Torx kærv er en sekskantet kærv, som giver en meget stabil iskruening med minimal risiko for udskridning. Derfor behøver du heller ikke trykke særlig hårdt, når du skruer en torx skrue i med en torx skruetrækker.

De mest anvendte størrelser af torx er TX10, TX15, TX20, TX25, TX30 OG TX40.

Se alle Torx skruetrækkere her

Unbrako (UNB) kærv

Unbrako er også en sekskantet kærv. Mere kendt end ubrako skruetrækkeren er unbrako nøglen , som giver et godt drejningsmoment. Unbrako nøglen er ofte L-formet, hvilket giver det gode drejningsmoment. Til gengæld har unbrako skruetrækkeren ofte et mere ergonomisk og behageligt greb at holde ved.

Se alle unbrako skruetrækkere her

Skruetrækkertyper – Hvilken slags?

Der findes ikke bare skruetrækkere med forskellige skruer, men også skruetrækkere til forskellige formål. Vi vil her gennemgå de mest anvendte skruetrækkertyper.

  • LAUS
  • Elektronik
  • Vinkelskruetrækkere
  • Skraldeskruetrækkere

LAUS – Isoleret skruetrækker

Er du elektriker eller er el-gør-det-selv mand derhjemme, så skal sikkerheden være i top. LAUS skruetrækkere er isolerede skruetrækkere, der er isoleret op til 1000V. De fleste almindelige skruetrækkere er normalvis lavet af metal, som leder elektricitet. Derfor er det vigtigt at bruge en LAUS skruetrækker, hvis du arbejder med el, så du ikke får stød.

Elektronik skruetrækker

Elektronik skruetrækkere er netop som navnet lyder lavet til at arbejde med elektronik, finmekanik og ure. Her er skruerne meget små, hvilket kræver ualmindeligt små skruetrækkere og kærv. Elektronik skruetrækkere findes også som skruetrækkersæt, så du har flere forskellige typer af elektronikskruetrækkere.

Elektronik skruetrækkere er ikke kun til professionelle IT specialister, som reparerer IT udstyr til dagligt, men også til den handy selvstændige, som selv vil kunne tage bagbeklædningen af PC’en for at lave en hård genstart.

Vinkelskruetrækkere

Den almindelige skruetrækker er helt lige, hvilket giver god mulighed for at lægge kræfter i iskruningen. Men skal du skrue et sted med meget lidt plads, kan en almindelig skruetrækker ikke gå i skruen. I sådan et tilfælde er vinkelskruetrækkeren optimal, da den kan snige sig ind mellem elementer og skrue skruen lige i.

Skraldeskruetrækker

En skraldeskruetrækker er en skruetrækker med magnetisk bitsholder, så du kan udskifte selve skruetrækkerhovedet frem for at udskifte hele skruetrækkeren. Det er således flere skruetrækker i én. Ofte er skraldeskruetrækkeren en kort skruetrækker, som kan gå ind de fleste steder, og med et lille udvalg af de mest almindelige kærv opbevaret i bagenden.

Se alle specialskruetrækkere her

Køb skruetrækkere hos GreenDozer og bekæmp skrot

Hos GreenDozer kan du købe overskudsvarer og genbrugsvarer – og det gælder også indenfor værktøj . Overskudsvarer er helt nye varer, som producenter, grossister og byggemarkeder har i overskud, og som derfor står til at ende sine dage som skrot, før de overhovedet er kommet i brug. Det er spild! Så ved at købe en overskudsvare er du med til at minimere spild i byggebranchen. Du kan også vælge genbrugsværktøj. Her får du kvalitetsværktøj til en billigere pris, som ellers skulle skrottes.

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot.