Skip to content

Akku værktøj

  Akku værktøj – værktøj med genopladeligt batteri  Der er ingen tvivl om, at det er ualmindeligt nemt at komme i karambolage med lange ledninger, forlængerledninger og samledåser, når der skal trækkes strøm i ud haven til det eldrevne værktøj, der bare...

 

Akku værktøj – værktøj med genopladeligt batteri 

Der er ingen tvivl om, at det er ualmindeligt nemt at komme i karambolage med lange ledninger, forlængerledninger og samledåser, når der skal trækkes strøm i ud haven til det eldrevne værktøj, der bare gør arbejdet en del lettere. Når du for hundrede-syttende gang leger kluddermutter med ledningerne, har du med garanti fortrudt, at du ikke valgte værktøj på batteri i stedet – også kaldet akku værktøj. Værktøj med genopladeligt batteri er nemt at have med, om du skal lave arbejde i kolonihaven eller ud til hestefolden og fixe hegn.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af værktøj med genopladeligt batteri. Men det er ikke hvilket som helst akku værktøj, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra danske grossister og producenter. Du bør derfor være opmærksom på, at sortimentet af den grund kan variere. 

Akku boremaskine

Akku boremaskiner er boremaskiner på batteri. De er helt uundværlige i en hver handymans værktøjskasse. Inden for akku boremaskiner findes der desuden skrue/boremaskiner og rene skruemaskiner. En akku boremaskine er et oplagt valg til opgaver inde og ude, da du slipper for at skulle trække ledninger. 

Akku save 

Akku save dækker over stort set alle save på batteri lige fra motorsave over stiksave til håndrundsave. Akku save er særligt praktisk til håndværkere, der skal ud på små opgaver og har brug for at have alt værktøj med men ikke altid ved, om der er strøm. De er desuden dødpraktiske til hobbybrug, hvis du har brug for at tage værktøjet med udenfor.  

Køb værktøj med genopladeligt batteri hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber værktøj med genopladeligt batteri såsom akku boremaskiner, akku skruemaskiner og sågar akku save, slår du faktisk to fluer med et smæk. Du gør nemlig en knaldgod handel og en god gerning på samme tid. Alt vores værktøj på batteri, ja alle vores varer, er nye, overskydende varer fra grossister og producenter. Det betyder, at du kan spare helt op til 90% på dem, da de ellers ville være endt op som skrot. Men hvorfor ender nye varer som skrot? Det skyldes hovedsageligt, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder og derfor brænder inde med dem. De ser ofte ingen anden udvej end at skille sig af med dem via skrotning.  

Ved køb af værktøj med genopladeligt batteri hos GreenDozer.com hjælper du med at bekæmpe skrot i byggebranchen og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark.