Skip to content

Lodde- og svejseværktøj

Værktøj og tilbehør til svejsning  Svejsning er ikke kun for professionelle. Du må faktisk gerne svejse derhjemme i garagen. Du skal blot tage dine forholdsregler med god beskyttelse, og så er det selvfølgelig heller ikke nær så kraftfulde svejseværktøjer- og mas...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

130,00 DKK 104,00 DKK
Kun  13,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Værktøj og tilbehør til svejsning 

Svejsning er ikke kun for professionelle. Du må faktisk gerne svejse derhjemme i garagen. Du skal blot tage dine forholdsregler med god beskyttelse, og så er det selvfølgelig heller ikke nær så kraftfulde svejseværktøjer- og maskiner, du kan få fingrene i til hobbybrug, som der benyttes i industrien. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af værktøj og tilbehør til svejsning uanset om det er til professionelt- eller privatbrug. Alle vores varer er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister, producenter og byggemarkeder. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er svejsning? 

Svejsning er sammenføjning af to materialer som ofte er af metal. Ved svejsning laves en permanent samling. Det sker ved sammensmeltning af to materialer. Når to metaller svejses sammen opvarmes de til det, der kaldes deres smeltetemperatur. Det vil egentlig sige, at de to metaller nu er blevet flydende og derfor kan sættes sammen. Når smeltetemperaturen er opnået og metallerne sat sammen, skal de køles ned, og frem kommer der så en samling. Det er denne særlige samling af to materialer, der betegnes som en svejsning. 

Husk sikkerhedsudstyr til svejsning 

Det er utroligt vigtigt at huske sikkerhedsudstyr, når du kaster dig ud i svejseprojekter – store som små. Og det er faktisk ikke ligegyldigt, hvad sikkerhedsudstyr du benytter. Der er nemlig nogle krav til både arbejdstøjet og selve sikkerhedsudstyret såsom øjenbeskyttelse. 

  • Øjnene skal beskyttes af en skærm – og du har med garanti set den før. Den kan ikke undgå, at give dig associationer til science fiction-film. Hovedbeskyttelse til svejsning består nemlig af en hovedskærm, som dækker hele ansigtet. Skærmen skal være udstyret med mørkt glas foran øjnene. Dette skal være mærket DIN 9 for optimal beskyttelse, da lys fra svejsning er vanvittigt hårdt at kigge på. 
  • Kroppen skal også beskyttes, når du svejser. Det anbefales, at benytte arbejdstøj, der ikke indeholder kunststof, da vildfarne gnister kan brænde kunststoffet og brænde ned i din hud.  
  • Hænderne bør altid beskyttes af kraftige læderhandsker, der tåler høj varme. Har du ikke gang i svejseapparatet kan du med fordel benytte gode bomuldshandsker med non-slip for et bedre greb omkring tænger og andet værktøj til svejsning.  
  • Fødderne bør også beskyttes under svejsning – og når du generelt går og arbejder. Under svejsning er det vigtigt, at du benytter sko eller støvler med arbejdsbukserne ud over, så små gløder og varmt metal ikke kan falde ned i skoene og brænde dig. 

Køb værktøj og tilbehør til svejsning hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af værktøj og tilbehør til svejsning hos GreenDozer.com, kan du gøre en helt speciel handel. Du kan nemlig både spare en hel masse knaster op til 90 % og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at alt værktøj og tilbehør til svejsning er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Det, at varerne er overskydende, betyder, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder. De ender derfor op med varer, de ikke kan sælge og ser sig af den grund ofte nødsaget til at skrotte dem.  

Når du køber alt fra svejsetråd til ja, VVS-artikler eller sågar varmepumper hos GreenDozer.com, hjælper du med at redde nye varer fra at ende som skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her