Skip to content

Elværktøj

  Elværktøj gør arbejdet lettere  Du saver og saver. Din arm begynder langsomt at syre til. Det er nu 20. bræt, du er i gang med, og det tager en evighed. Sådan kan det i hvert fald føles, når musklerne begynder at blive ømme. Elværktøj kan gøre en kæmpe f...

Mest populære varer

 

Elværktøj gør arbejdet lettere 

Du saver og saver. Din arm begynder langsomt at syre til. Det er nu 20. bræt, du er i gang med, og det tager en evighed. Sådan kan det i hvert fald føles, når musklerne begynder at blive ømme. Elværktøj kan gøre en kæmpe forskel og hurtigt og nemt lette arbejdsbyrden for dig. Med en rundsav tager det eksempelvis ingen tid at skære et bræt eller 20 til.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi elværktøj i professionel kvalitet. Men det er faktisk ikke hvilket som helst elværktøj, du finder her hos os. Der er nemlig tale om spritnye, overskydende varer fra anerkendte producenter, grossister og byggemarkeder. Du kan derfor spare helt op til 90 % på elværktøj, når du handler hos os. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Slibemaskiner 

Inden for elværktøj finder du blandt andet slibemaskiner, der hjælper dig utroligt godt på vej med ethvert slibeprojekt. En slibemaskine er dog ikke bare en slibemaskine, der findes selvfølgelig udgaver til forskellige formål. Nogle af de mest populære er trekantsliberen, betonsliberen og vinkelsliberen. En trekantsliber kan komme ind i de små hjørner og er perfekt til professionelt og privatbrug. Betonsliberen egner sig særligt til slibning af beton på eksempelvis gulv og vægge. Vinkelsliberen er en smule anderledes end de andre, men mindst lige så praktisk. Den kan både slibe, pudse, polere og sågar skære. Det handler blot om at vælge det rette tilbehør. 

Når du benytter elværktøj 

Der er stor forskel på elværktøj, om det er en boremaskine, rundsav eller slibemaskine. Uanset hvilket elværktøj du benytter, bør du altid tage dine forholdsregler. Ved anvendelse af noget elværktøj kan det være nødvendigt med sikkerhedsudstyr. Du bør eksempelvis bære støvmaske, når du anvender en slibemaskine, og briller og høreværn ved brug af en vinkelsliber. Når du køber nyt elværktøj fremgår det altid af brugsanvisningen, hvilket beskyttelsesudstyr det er nødvendigt at iføre sig. 

Køb elværktøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber elværktøj hos GreenDozer.com, får du ikke kun fingrene i elværktøj i bedste professionelle kvalitet til skarpe priser. Nej, du gør faktisk også en rigtig god gerning. Du redder nemlig elværktøjet fra en ualmindelig trist skæbne som skrot på de danske lossepladser. Det er nemlig sådan i byggeindustrien, at rigtig mange varer lige fra byggematerialer til værktøj bliver sendt til skrotning, fordi grossisterne og producenterne ikke kan få det solgt til deres faste erhvervskunder. Efter at være brændt inde med varerne over længere tid, ser de ikke andre udveje end at skille sig af med dem – og det sker altså via skrotning. Det er en skam og et stort ressourcespild. Derfor kan du være med til at redde nye varer fra skrot, når du handler hos os, og derved bidrage til mere bæredygtighed.  

Ønsker du at blive klogere på bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye varer og skarpe tilbud.