Skip to content

VVS værktøj

  Rørskærer og andet VVS-værktøj Er du en rigtig gør-det-selv-mand – eller kvinde, og planlægger du at kaste dig over et nyt renoveringsprojekt, for eksempel en totalrenovering af dit gamle badeværelse, er det en stor fordel at have VVS-værktøj ved hånden. VVS...

 

Rørskærer og andet VVS-værktøj

Er du en rigtig gør-det-selv-mand – eller kvinde, og planlægger du at kaste dig over et nyt renoveringsprojekt, for eksempel en totalrenovering af dit gamle badeværelse, er det en stor fordel at have VVS-værktøj ved hånden. VVS-værktøj er også godt at ligge inde med, hvis uheldet pludselig er ude og et gammelt vandrør brister. Det kan godt være, at ungerne tit plager om at komme en tur i et badeland, men det er nok de færreste, som synes, at et oversvømmet køkkengulv kan sidestilles med en vandrutsjebane. Med VVS-værktøj ved hånden kan du dog hurtigt få rettet op på skaderne. Du bør dog altid kontakte en VVS’er, hvis du ikke kan fikse problemet selv.

Ja, VVS-værktøj har faktisk rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder – lige fra reparationer til installation af VVS-artikler og andre spændende gør-det-selv projekter. Hos GreenDozer.com forhandler vi forskelligt VVS-værktøj lige fra rørskærer til presseværktøj til super fornuftige priser. Vores rørskærer og VVS-værktøj er heller ikke som værktøj, du finder andre steder. Det er nemlig, ligesom alle vores andre varer, helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Det er samtidig varer i høj, professionel kvalitet til fremragende priser.

Forskellige typer af VVS-værktøj

Der findes meget forskelligt VVS-værktøj. Et godt eksempel er en rørskærer, der er et værktøj, som bruges til – ja, som du nok kan gætte – at skære rør over. En rørskærer er din bedste ven, når du for eksempel skal udskifte dine gamle VVS-rør, eller hvis du har VVS-rør, som skal afkortes eller tilpasses. Det er en smart lille fætter, som kan skære igennem både kobber, aluminium, messing og plastrør, og som nemt kan tilpasses tykkelsen på de rør, du skal bruge.

Andet VVS-værktøj som er uundværligt til de fleste gør-det-selv projekter og renoveringer, er presseværktøj, en rørbukker og en radiatornøgle. Skal du skifte armatur i køkkenet eller på badeværelset, kan det for eksempel være, at du får brug for en rørbukker til tilpasning af rørene, mens du kan komme til at mangle presseværktøj såsom en pressetang, når du skal sammenkoble VVS-rør, der jo helst skal slutte helt tæt. 

Køb rørskærer og VVS-værktøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

VVS-værktøj og rørskærer købt hos GreenDozer.com er helt specielt. Det er nemlig spritnye, overskydende varer, som stammer fra anerkendte, danske grossister. Dagens gode gerning gør du, når du eksempelvis køber din nye rørskærer hos os, da du er med til at redde den fra at ende sine dage som skrot på losseren. Nye, overskydende varer ender nemlig ofte deres dage som skrot, fordi grossisterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder.

Sammen kan vi altså redde varerne fra skrot. Du gør ovenikøbet en rigtig god handel, da du samtidig sparer helt op til 90 %. Hvis du vil vide mere om vores sortiment af nye, overskydende varer, og hvordan vi sammen kan bekæmpe skrot i byggeindustrien, kan du tage et kig her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du har lyst til at modtage gode tilbud og info om nye varer.