Skip to content

Trykluftværktøj

Kraftfuldt værktøj med trykluft  Trykluft er ualmindeligt kraftigt og kan blandt andet udnyttes til at lave kraftfulde værktøjer. Men trykluft er faktisk overalt omkring os. Begrebet trykluft dækker nemlig over luft, som er blevet komprimeret og skaber et tryk, der e...

Kraftfuldt værktøj med trykluft 

Trykluft er ualmindeligt kraftigt og kan blandt andet udnyttes til at lave kraftfulde værktøjer. Men trykluft er faktisk overalt omkring os. Begrebet trykluft dækker nemlig over luft, som er blevet komprimeret og skaber et tryk, der er større end trykket i atmosfæren. Det lyder måske en kende kompliceret, men det er det slet ikke. Trykluft er eksempelvis i et cykeldæk eller opstår i en ballon, når den pustes op. Luften fanges i genstanden og trykket kan kun opretholdes så længe, ventilen er skruet på cykeldækket eller der er knude på ballonen. Når en cykel piftes, fiser den indespærrede luft ud, fordi lufttrykket inde i dækket er højere end den er udenfor dækket. Det er også det, der gør det muligt for en ballon at suse gennem lokalet. Luften presses sammen i genstanden og udløser en stor kraft, når den lukkes ud. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af værktøj, der udnytter kraften fra trykluft. Alt vores trykluftværktøj er af bedste professionelle kvalitet, og du finder alt fra sømpistoler over dykkerpistoler til kompressorer. Men trykluftværktøjet er noget helt særligt, der er nemlig tale om helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter.  

Hvordan virker værktøj med trykluft?  

Trykluft er i al sin enkelthed sammenpresset luft som opbevares i en beholder. Trykket, også kaldet overtrykket, måles i pascal eller bar. Ofte frembringes trykluft til værktøjer via en kompressor. Når trykket i kompressoren er stort nok, kan lufttrykket bruges til et værktøj som eksempelvis en dykkerpistol eller sømpistol. Når luften ikke kan presses mere sammen i kompressoren, bliver luften presset fremad gennem kompressorens slange, hvor f.eks. sømpistolen eller andet trykluftværktøj er monteret. Kraften fra lufttrykket udnyttes til at skyde eksempelvis søm i lofter, når sømpistolen presses mod loftet og trykket udløses. Kraften fra trykket, gør det altså muligt at skyde søm i.  

Værktøjer, som benytter trykluft, bruger typisk et tryk på mellem 6-10 bar. Der er dog særlige værktøjer og maskiner i industrien, som kan kræve et tryk på helt op til 20 bar.  

Køb værktøj med trykluft hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

At købe værktøj med trykluft hos GreenDozer.com er noget helt særligt. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark og gør en god handel. Men hvordan i alverden er det muligt, og hvordan kan du bidrage til mere bæredygtighed, når du handler online? Jo ser du. Når du køber værktøj med trykluft hos GreenDozer.com, er der tale om trykluftværktøjer, der faktisk er nye, overskydende varer. Det vil sige, at værktøjet aldrig er blevet brugt, men alligevel har kurs mod lossepladsen for at blive skrottet. Det skyldes, at grossister og producenter sommetider brænder inde med varerne, da de simpelthen ikke kan få dem solgt – som en sidste udvej for at komme af med dem, vælger de skrotning.  

Det er en forfærdelig skam og et stort ressourcespild. Derfor kan du hos GreenDozer.com redde varerne fra skrot og spare helt op til 90 % på spritnye, superlækre, overskydende varer. Er du vild med idéen, og vil du holdes opdateret på nye varer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her