Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Føringsveje

Hvad leder du efter?

Smarte og praktiske føringsveje til elinstallationer 

Elinstallationer skal være sikre og udført korrekt – og her kan føringsveje til elinstallationer være en stor hjælp. Hvis du ikke er stødt på begrebet føringsveje før, kommer der her en lille kort forklaring. Føringsveje bruges til at samle ledninger og kabler til diverse elinstallationer, og gør det faktisk meget nemmere at tilføje nye kabler og ledninger til installationerne. Føringsveje til elinstallationer sikrer at el-sikkerheden er i top, og at det er en lille smule nemmere at tilgå ledningerne, end hvis de eksempelvis blot er lagt løst ind i væggene med en god omgang mørtel over – ja det sker altså, særligt i gamle ejendomme.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af forskellige typer føringsveje til elinstallationer. Men det er faktisk ikke hvilke som helst føringsveje. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer fra danske grossister. Du bør derfor være opmærksom på at sortimentet kan variere.  

Kabelbakker og gitterbakker 

Kabelbakker og gitterbakker er blot to typer af føringsveje, som du kan støde på i den vide verden af el-artikler. De bruges til at holde ledninger og kabler med forskellige spændingsniveauer adskilt – og som en lille krølle på halen, benyttes de ofte ved industrielle elinstallationer på eksempelvis værksteder og i erhvervsdomiciler. Det skyldes, at disse føringsveje, gør det utroligt nemt efterfølgende at udvide elinstallationerne med flere kabler og ledninger uden, at skidtet skal splittes i atomer.  

Kabelkanaler og kabellister 

Kabelkanaler og kabellister er faktisk en ren lille genistreg. De er nemlig redningen til dig, der ikke ligefrem er fan af at bo i en jungle af ledninger, der snor sig som slanger på gulvet. Kabelkanaler og kabellister bruges nemlig til at skjule, de knap så pæne kabler langt væk og kan benyttes i private hjem såvel som til erhverv. Du får nemlig et stilrent udtryk ved brug af kabelkanaler og lister, hvilket skriger professionalisme og lækkerhed til dine kunder. I hjemmet sørger de for, at ingen får spat eller kommer galt afsted med de slaskede ledninger.  

Køb føringsveje hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber føringsveje til dine elinstallationer hos GreenDozer.com, kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig gøre en god handel og en rigtig god gerning på én og samme tid. Da alle vores varer er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister betyder det, at du kan spare helt op til 90 % på dem – men det betyder faktisk også, at du redder dem fra at ende op som skrot. Ja, du læste rigtigt. Nye, overskydende varer i byggeindustrien ender ofte som skrot på lossepladserne, simpelthen fordi grossisterne ikke ser andre udveje, når de ikke kan få varerne afsat til deres faste erhvervskunder.  

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive meget klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye varer.