Skip to content

Tagrender og nedløb

  Nedløbsrør og tagrender  De redder huset fra at drukne, når himlen åbner for sine sluser, og det vælter ned med kaskader af vand. De sørger for at lede vand væk fra din bolig, og de gør deres allerbedste for, at du undgår vandskader på grund af enorme vandmæ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (53)

Sorter efter

Pris pr. stk

55,00 DKK 44,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

23,00 DKK 18,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

86,36 DKK 69,09 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

400,00 DKK 320,00 DKK
Kun  40,00 / måned med

Kun Click & Collect

Pris pr. stk

24,00 DKK 19,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

23,00 DKK 18,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

23,00 DKK 18,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

68,00 DKK 54,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

54,00 DKK 43,20 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Nedløbsrør og tagrender 

De redder huset fra at drukne, når himlen åbner for sine sluser, og det vælter ned med kaskader af vand. De sørger for at lede vand væk fra din bolig, og de gør deres allerbedste for, at du undgår vandskader på grund af enorme vandmængder. Det er selvfølgelig, de helt uundværlige nedløbsrør og tagrender, der er tale om. Nedløbsrør og tagrender spiller nemlig en vigtig rolle, når det kommer til at passe godt på murværk og tagkonstruktion.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af alt inden for tag og facade. Vi forhandler alt fra tagrender og nedløbsrør i fremragende kvalitet over rendejern og hængselsstifter til bygnignsprofiler. Men det er ikke hvilke som helst nedløbsrør og tagrender, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer fra danske grossister og byggemarkeder. 

Det skal du overveje ved køb af nedløbsrør og tagrender 

Det allervigtigste, du skal tage stilling til ved køb af nye nedløbsrør og tagrender, er dimensionerne på dem. De skal nemlig passe til de forventede regnmængder i fremtiden. Det betyder, at du i dag skal gå efter nedløbsrør og tagrender, der er større og som kan lede større regnmængder end dem, der måske allerede er monteret på din bolig. Derudover er det en rigtig god idé også at tage højde for befæstningen af tagrenden. Beslagene skal nemlig også kunne holde til en større mængde regn end tidligere, hvis du gerne vil være på den sikre side. Det kan desuden være en god idé at overveje, om du skal have zink tagrender, kobber tagrender eller sågar plasttagrender og nedløbsrør.  

Vedligeholdelse af nedløbsrør og tagrender

Stoppede nedløbsrør og tagrender er ikke ligefrem det bedste, hvis du vil passe godt på din bolig og lede regnvandet sikkert væk. Tilstoppede nedløbsrør og tagrender kan betyde, at regnvandet løber over og spilder ind på murværket og tagkonstruktionen. Over længere tid eller med meget store mængder vand, kan det føre til fugtskader. Det er derfor vigtigt, at vedligeholde nedløbsrør og tagrender minimum en gang om året. Nedfaldne blade og andet skidt står nemlig for tilstopningen. Det er heldigvis ganske nemt at rense tagrender og nedløbsrør. Du kan nemlig benytte en tagrende-renser eller tage en tur op på stigen og skrabe skidtet ud med hånden, hvis det er forsvarligt.  

Køb nedløbsrør og tagrender hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af nedløbsrør og tagrender hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. hos GreenDozer kan vores samarbejdspartnere sælge overskudsvarer. Overskudsvarer er  helt nye overskydende varer fra grossister, byggemarkeder eller producenter, som ellers vil ende som skrot. Overskudsvarer kan være i overskud af mange forskellige årsager; måske har en kunde bestilt et stort parti og annulleret ordren efterfølgende, måske bliver varen erstattet af en nyere model. Hos GreenDozer kan du købe både overskudsvarer og genbrugsvarer. Uanset hvilken varetype du vælger, er du med til at bekæmpe skrot og minimere spild i byggebranchen. 

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot.