Skip to content

Kabelkanaler og -lister

    Kabelkanaler og kabellister   Kabler, der hænger ned i guirlander fra loftet, og kabler, der roder rundt langs væggene, kan godt give lidt kriller, hvis det er hjemme i privaten. Træder du ind i en forretning eller på et kontor, hvor ledningerne hænger og sla...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (72)

Sorter efter

Pris pr. stk

7,18 DKK 5,74 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

6,13 DKK 4,90 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

13,43 DKK 10,74 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

12,08 DKK 9,66 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

17,60 DKK 14,08 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

11,83 DKK 9,46 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

22,00 DKK 17,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

41,00 DKK 32,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

51,00 DKK 40,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

56,00 DKK 44,80 DKK

Lev. omk. tillægges

 

 

Kabelkanaler og kabellister

 

Kabler, der hænger ned i guirlander fra loftet, og kabler, der roder rundt langs væggene, kan godt give lidt kriller, hvis det er hjemme i privaten. Træder du ind i en forretning eller på et kontor, hvor ledningerne hænger og slasker som halvdøde lianer, får du garanteret indtrykket af, at stedet er halvfærdigt eller generelt bare virker sjusket. Det er der heldigvis råd for. Med kabelkanaler og kabellister kan du gemme ledningerne væk på en pæn og diskret måde.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af kabellister og kabelkanaler. Som noget helt særligt er alle vores lister og kanaler helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Ja, faktisk består hele vores sortiment af nye, overskydende varer, og det kan derfor også variere.  

 

Værd at vide om brug af kabelkanaler

 

Når du er på jagt efter kabelkanaler, er der et par gode råd, du kan følge for at få den bedste installation af ledninger og kabelkanaler. Det er eksempelvis altid en god idé at gå efter kabelkanaler, der er et par numre større, end du i første omgang forestiller dig er nødvendigt. Det skyldes, at ledninger har det med at fylde mere end du lige tror. Og det er desuden altid rart at have plads til lidt flere ledninger i kabelkanalen, hvis det skulle blive nødvendigt. Når først ledningskanalerne er monteret, virker de heldigvis ikke nær så store, som de garanteret gjorde, da du første gang kastede et blik på dem. Det skyldes, at de sættes i relief med radiatorer, vinduer og karme i resten af lokalet. 

 

Sådan monteres ledningskanaler 

 

Det er forholdsvis simpelt at montere ledningskanaler. Det er blot vigtigt, at du husker, at montere dem uden låg, da det er nemmere og hurtigere at få ledningerne i bagefter. Når kabelkanalerne er monteret, lægges ledningerne i, og lågene til kanalerne sættes på. Det er dog ikke alle ledninger, der må bruges i kabelkanaler. Du må kun gemme dobbeltisolerede kabler og ledninger væk i kabelkanaler af plastik. Men hvad vil det sige, at en ledning er dobbeltisoleret? En dobbeltisoleret ledning har to lag isolering; indvendig isolering og udvendig isolering. Du kender det uden tvivl fra ganske almindelige ledninger til eksempelvis lamper. Her er kobbertrådene isolerede med en farve hver. Uden på de farvede kobberledninger ligger der endnu en isolering, som også er farven på din ledning.  

 

Det skal du være opmærksom på

 

Ledninger er følsomme over for hårde buk. Det kan nemlig skabe unødvendig udstråling fra ledningen samt give knæk på den, så isoleringen brydes. Det kan derfor være en god idé at bore igennem hjørnet ved udvendige hjørner, hvis du er 100 % sikker på, at ledningen skal vær der for altid. Derudover kan det være en fordel, at fjerne lidt af væggen ved indvendige hjørner, for at give ledningen et blødt buk. Dette er dog to løsninger, der efterlader sig spor, når ledningen fjernes igen, og er af den grund at foretrække ved permanent ledningsføring i kabelkanaler. 

 

Køb ledningskanaler og kabellister hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber ledningskanaler hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark ved ganske enkelt at redde en splinterny vare fra skrot. Nye, overskydende varer fra byggebranchen skrottes ofte, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem. Vil du blive klogere på bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her