Skip to content
Overskudsvarer på GreenDozerOverskudsvarer på GreenDozer

Overskudsvarer

Hvert år skrottes tusindvis af helt nye overskudsvarer. Det er ikke den mest optimale udnyttelse af ressourcer. Hos GreenDozer kan du både købe og sælge overskudsvarer og være med til at minimere spild og gøre byggebranchen mere bæredygtig.

Hvad er en overskudsvare?

Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med. Det kan der være mange gode grunde til: Overskudsvarer opstår, hvis der er bestilt for meget til lager, hvis en kunde har lagt en ordre og annulleret den igen, hvis sæsonvarer udgår, eller ikke er blevet solgt, når der kommer en ny model eller produkter på markedet.

Fælles for overskudsvarerne er, at alle varer er helt nye og ligger på lager hos vores leverandører - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber en overskudsvare, gør du en bæredygtig indsats, du redder varen fra skrot og du er med til at minimere spild i byggebranchen.

Vil du sælge dine overskudsvarer?

Ønsker du at sælge dine overskudsvarer frem for at skrotte dem? Så er GreenDozer platformen for dig. Du opretter varerne, og vi markedsfører og sælger dem for dig. Vi er således en supplerende salgskanal til dine eksisterende salgsaktiviteter. Du opnår en ekstra indtjening frem for at skrotte varerne, mens du er med til at minimere spild og gøre byggeriet mere bæredygtigt.

Læs her, hvor let du kommer i gang med at sælge overskudsvarer på GreenDozer. 

Sammen kan vi reducere mængden af skrottede overskudsvarer

Hvis vi skal have succes med at minimere spild i byggebranchen, kræver det, at alle tager deres del. På GreenDozer giver vi adgang til overskudsvarer, og der kommer hele tiden et større udvalg på platformen. Vi kan sammen reducere mængden af skrot i byggebranchen, men det må ikke være for besværligt at handle bæredygtigt. Derfor finder du i vores store varesortiment også genbrugsvarer og basisvarer på GreenDozer.