Skip to content

Genbrugsvarer

Genbrugsvarer er produkter og materialer, som kan genanvendes og genbruges i nyt byggeri. Hvert år skrottes eller downcycles massevis af brugbare varer, som kunne have fået nyt liv. Skal disse varer bare gå til spilde? – Nej vel?! GreenDozer er markedspladsen, hvor du kan handle med genbrugte byggematerialer, så de kan recycles i et nyt byggeri.

Genbrugsvarer kan være nedbrydningsmaterialer. Det vil sige mursten, gulve, vinduer eller andre varer, som kommer fra nedbrudte bygninger. Disse varer er udvalgt og håndteret af professionelle nedbrydere, der nedbryder varerne så de kan genbruges. I mange tilfælde er kvaliteten af nedbrudte varer så god, at det kan være svært at fremskaffe i lige så god kvalitet i dag.

Vil du sælge genbrugsvarer?

Er du nedbryder, håndværker eller noget helt tredje, og ligger du inde med brugte byggematerialer, som kan få nyt liv? Så er GreenDozer markedspladsen for dig.

Vi connecter byggebranchens aktører; vi har en gennemtestet og sikker markedsplads, og vi arbejder hver dag for at optimere salg og markedsføring af genanvendelige byggematerialer, så vi sammen kan minimere skrot i byggebranchen.

Køb genbrugsvarer til dit næste byggeri

Genbrugsvarer er med til at give et nybyggeri sjæl allerede fra opførelsen. Flotte gamle døre, massive trægulve, eller mursten med smuk patina er alle eksempler på genbrugsvarer, der kan genanvendes i et nyt byggeprojekt. Du får brugte byggematerialer i høj kvalitet, som kan tilføre byggeriet både det rigtige udtryk og den rigtige historie om bæredygtighed. For hver gang du anvender genbrugsvarer i stedet for nye varer, er du med til at minimere spild i byggebranchen. 

Ved større byggeprojekter hjælper vi professionelle bygherrer med at finde bestemte partier af genbrugsvarer i vores netværk af leverandører. Læs mere om denne tjeneste her.

Sammen kan vi minimere mængden af skrot i byggebranchen

At skrotte brugbare varer er spild, men det kræver samarbejde mellem byggebranchens aktører at nedbringe mængden af skrot.

Vores mission er at gøre brugte byggematerialer tilgængelige. Vi gør det let at finde, handle og få leveret genbrugsvarer, men det er byggebranchens aktører; håndværkere, entreprenører, arkitekter osv., der skal turde tage valget om at genanvende brugte byggematerialer. Vi kan sammen reducere mængden af skrot i byggebranchen, men det må ikke være for besværligt at handle bæredygtigt. Derfor finder du i vores store varesortiment også overskudsvarer og basisvarer på GreenDozer.