Skip to content
Værd at vide om basisvarer på GreenDozerVærd at vide om basisvarer på GreenDozer

Basisvarer

Hos GreenDozer gør vi en stor indsats for at minimere spild i byggebranchen, men et byggeri kan ikke laves udelukkende ud af genbrugs- eller overskudsvarer endnu. Indtil da, kan du finde basisvarer på GreenDozer. 

Basisvarer er helt nye varer, som du kender dem hos andre forhandlere og byggemarkeder. Du finder alt fra VVS-armaturer til nye LED lyskilder.  

Derfor finder du basisvarer på GreenDozer

At have basisvarerne tilgængelige gør det lettere at handle genbrugs- og overskudsvarer, da du som kunde, kun behøver handle ét sted. Vi tror på, at tilgængelighed er nøgleordet til at minimere spild i byggebranchen. Det vil sige, at jo flere varer, der er tilgængelige på vores platform, jo bedre er chancen for, at der bliver foretaget et bæredygtigt valg, der er medvirkende til at minimere spild. 

Har du fundet den perfekte genbrugslampe på GreenDozer, skal du selvfølgelig også kunne købe lyskilden hertil – også selvom det ikke er en genbrugs- eller overskudsvarer.  

Vil du levere basisvarer?

Har du et varesortiment, der passer perfekt til GreenDozer? Så er du velkommen til at blive leverandør, men det kræver, at du også kan levere genbrugsvarer, genanvendte varer og/eller overskudsvarer på platformen. Vi ser nemlig basisvarer som et supplement til vores genbrugs-, genanvendte- og overskudsvarer.  

Er du interesseret i at levere varer på GreenDozer, kan du læse her, hvordan du kommer i gang som leverandør. 

Sammen kan vi minimere spild i byggebranchen

GreenDozer er platformen, som samler byggebranchens aktører om at minimere spild. Men vi kan ikke gøre det alene. Byggebranchens aktører skal turde tage det bæredygtige valg om at købe og sælge genbrugsvarer, genanvendte varer og overksudsvarer. Men vi anerkender, at det er nødvendigt at sælge basisvarer for at minimere spild – for det må ikke være besværligt at vælge bæredygtigt.