Skip to content

Ledningskanaler

Ledningskanaler skjuler ledninger Ledningskanaler er beregnet til at føre et kabel eller en ledning fra et punkt til et andet, så du slipper for løse ledninger, der er både skæmmende og upraktiske. En ledningskanal er desuden med til at beskytte ledninger og kabler mod...

Alle varer i denne kategori (6)

Sorter efter

Pris pr. mtr

110,00 DKK 88,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

574,00 DKK 459,20 DKK
Kun  57,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

45,00 DKK 36,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

114,00 DKK 91,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

19,31 DKK 15,45 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. meter

9,13 DKK 7,30 DKK

Lev. omk. tillægges

Ledningskanaler skjuler ledninger

Ledningskanaler er beregnet til at føre et kabel eller en ledning fra et punkt til et andet, så du slipper for løse ledninger, der er både skæmmende og upraktiske. En ledningskanal er desuden med til at beskytte ledninger og kabler mod udefrakommende påvirkning.

Kabelkanaler til private og erhverv

Ledningskanaler anvendes af både private og erhverv. Du kan f.eks. som privatperson skjule ledninger fra TV’et, hvis det hænger på væggen og ned til TV bordet, eller du kan skjule ledninger fra et større musikanlæg, så du ikke har et virvar af ledninger liggende. Hvis du har små børn, kan de desuden ikke lige så nemt komme til ledningerne, hvis de er skjult i en ledningskanal.

Som virksomhed med kontorer, kan det hurtigt komme til at flyde med ledninger og kabler fra skærme, PC’er, dockingstationer, hæve/sænkeborde osv. Når en medarbejder kører frem og tilbage på en kontorstol, er det vigtigt, at ledninger ikke bliver fanget i stolen. Det kan du sikre dig med en kabelkanal.

Opslidset ledningskanal

Arbejder du med tavler og maskinanlæg, så er en opslidset ledningskanal ideel. Ved større elinstallationer skal der ofte anvendes flere forskellige typer af føringsveje, herunder en slidset ledningskanal.

Stort udvalg af ledningskanaler

Ledningskanaler kan tage flere former og farver, så de passer ind netop der, hvor du har behov for dem. De fås i forskellige længder og bredder, så de både kan rumme det antal ledninger og kabler, som er nødvendigt, men også så de passer i størrelsen til den overflade, de skal monteres på.

Køb kabelkanaler hos GreenDozer og vær med til at bekæmpe skrot

Hos GreenDozer arbejder vi for at bekæmpe skrot – og du kan deltage i den kamp. Vi bekæmper skrot i byggebranchen ved at sælge overskudsvarer og genbrugsvarer.

Overskudsvarer er helt nye varer, som står til at blive skrottet af den simple grund, at de er i overskud. Det synes både vi og vores sælgere er spild.

Genbrugsvarer er varer, som har været i brug, men som sagtens kan få et nyt liv ved at blive genbrugt. Ved at købe en ledningskanal som overskudsvarer gør du en god handel, og redder samtidig varen fra skrot.

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot her.