Skip to content

Installationsrør

Beskyttelse til kabler og ledninger: Flexrør og slanger   Kabler og ledninger er isolerede, så det kun er metallederne, der er ladede med strøm. Men på trods af isoleringen kan kabler og ledninger være sårbare overfor udefrakommende påvirkning. Er kablerne eksemp...

Mest populære varer

Beskyttelse til kabler og ledninger: Flexrør og slanger  

Kabler og ledninger er isolerede, så det kun er metallederne, der er ladede med strøm. Men på trods af isoleringen kan kabler og ledninger være sårbare overfor udefrakommende påvirkning. Er kablerne eksempelvis gravet ned, eller er ledningerne indlejret i væggene, kan det være en god idé at sørge for ekstra beskyttelse af dem. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive en bekostelig affære, hvis du kommer til at bore en ledning over, når der skal hylder op på væggen. Det kræver nemlig, at du skal have fat i en elektriker, der kan svejse den ødelagte ledning sammen igen. Men for at han overhovedet kan det, skal væggen bankes op, så han kan komme til. Derudover skal det hele jo lukkes til igen. Der er heldigvis råd for det.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af beskyttelse til kabler og ledninger. Du finder alt fra flexrør over metalbøjninger og rør til forskruninger, beskyttelsesslanger og muffer. Men det er ikke hvilken som helst beskyttelse. Alle vores flexrør, slanger og rør er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Ja, hele vores sortiment består faktisk udelukkende af overskydende varer. Du bør af den grund være opmærksom på, at vores sortiment kan variere. 

Flexrør og plastrør 

Flexrør og plastrør går også under navnet elektriker-rør, da elektrikere ofte anvender disse ved skjulte indendørs elinstallationer. Disse rør bruges, når der skal føres installationskabler rundt. De gør det nemlig nemt at udvide elinstallationen med flere kabler senere, men de har også den fordel, at det er lidt nemmere at lokalisere fejl på kabler og ledninger. Det er normalt grundisolerede installationskabler, der trækkes gennem flexrør. 

Kabelrør 

Kabelrør bliver typisk brugt til beskyttelse af nedgravede kabler. Kabelrørene er forholdsvis store, så det på senere tidspunkt er muligt at trække flere kabler i dem. Kabelrør findes i to slags; nemlig som fleksible og stive rør. 

Metalrør

Metalrør fås som stålrør og aluminiumsrør. Stålrør bruges til at beskytte eller fæstne eksempelvis netværkskabler udendørs. Disse fås i galvaniseret stål, så de er modstandsdygtige overfor korrosion. Aluminiumsrør bruges til at beskytte synlig montering af installationskabler.  

Køb flexrør og beskyttelse til ledninger og kabler hos GreenDozer.com 

Når du køber flexrør og beskyttelse hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du nemlig ved at redde helt nye, overskydende varer fra at ende som skrot. Det er nemlig sådan, at rigtig mange nye, fejlfri, overskydende varer i byggeindustrien bliver skrottet, når grossisterne ikke kan komme af med dem. Ved køb af flexrør hos GreenDozer.com gør du derfor både en god gerning og en god handel, da du kan spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer. Hold dig opdateret på nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller bliv klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien lige her