Skip to content

Datakabler

Netværkskabler – de uundværlige datakabler   Det er efterhånden noget tid siden at fastnettelefonen skulle frakobles og netværkskablet skulle trækkes fra computeren hele vejen til husets telefonstik efterfulgt af flere minutters bimlende ringelyde, når compute...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (28)

Sorter efter

Pris pr. mtr

30,58 DKK 24,46 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

8,56 DKK 6,85 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

8,04 DKK 6,43 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

8,35 DKK 6,68 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

8,04 DKK 6,43 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

29,00 DKK 23,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

24,00 DKK 19,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

12,61 DKK 10,09 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

11,34 DKK 9,07 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

17,98 DKK 14,38 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

100,91 DKK 80,73 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

11,06 DKK 8,85 DKK

Lev. omk. tillægges

Netværkskabler – de uundværlige datakabler  

Det er efterhånden noget tid siden at fastnettelefonen skulle frakobles og netværkskablet skulle trækkes fra computeren hele vejen til husets telefonstik efterfulgt af flere minutters bimlende ringelyde, når computeren “ringede op” til internettet. Den tid er forbi. Alt data flyttes hurtigere. Internettet er blevet uundværligt og er nu en forlængelse af vores livsstil. Der streames tv, høres musik og arbejdes online ustandseligt – og det sætter selvfølgelig krav til kablerne 

Hos GreenDozer.com finder du datakabler af bedste kvalitet. Men vores datakabler er faktisk ikke helt almindelige. De er nemlig alle sammen helt nye, overskydende varer fra anerkendte danske grossister. Ja, faktisk består hele vores sortiment udelukkende af nye, overskydende varer. Det betyder altså også, at du bør være opmærksom på, at sortimentet af den grund kan variere.  

Hvad er et netværks/datakabel?

Et datakabel er det kabel, som du bruger til at forbinde din router med din computer for at få adgang til internettet. Der findes dog flere forskellige typer netværkskabler, som blandt andet afhænger af båndbredde, hastighed og behov. Typerne/kategorierne af netværkskabler hjælper dig til at finde ud af, hvilken hastighed og båndbredde kablet kan sende.  

Datakabel kategorier/typer

Du kan her få et overblik over de forskellige typer netværkskabler. Hvilket navn de går under, samt hvor det anbefales at benytte dem såsom i private hjem eller til erhverv.  

  • Cat 5e netværkskabler: Disse kabler har en båndbredde på 100 MHz og en hastighed på 1 Gbit/s. Denne type kabel er velegnet til små netværk i hjemmet samt ADSL-forbindelser. 
  • Cat 6 netværkskabler: Kabler i denne kategori har en båndbredde på 250 MHz og en hastighed 10 Gbit/s. Disse typer netværkskabler anbefales til større netværks i private hjem, hvor TV-bokse og streaming-tjenester bruges hyppigt.  
  • Cat 6a netværkskabler: Denne type kabel har en båndbredde på 500 MHz og har en hastighed på 10 Gbit/s. De anbefales til fibernet samt netværksløsninger til erhverv såvel som privatbrug.
  • Cat 7 netværkskabler: Denne kategori af kabler har en båndbredde på 600 MHz og en hastighed på 10 Gbit/s. De anbefales til meget store netværksløsninger til både privat og erhverv.  
  • Cat 8 netværkskabler: Disse netværkskabler her en båndbredde på henholdsvis 1600 og 2000 MHz og en hastighed på 40 Gbit/s. Det anbefales at bruge denne type til meget store netværksløsninger til privat og erhverv, særligt hvis du er interesseret i at fremtidssikre dit netværk.  

Køb datakabler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du kigger efter kabler hos GreenDozer.com, finder du ikke kun traditionelle datakabler men også patchkabler, usb-kabler og signalkabler. Det helt særlige, når du køber datakabler hos os, er, at du kan gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark ved at købe nye, overskydende varer, som er helt fejlfrie. Det er nemlig sådan, at overskydende varer fra byggeindustrien ofte ender deres dage som skrot på lossepladsen. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at være opdateret på de seneste nye, overskydende varer.