Skip to content

Installationskabler

Uundværlige installationskabler Dagligdagens små luksusting som at kunne få lys, når du vil, flade ud foran fjernsynet og sågar det, at lave varm mad på komfuret eller snuppe et glas iskoldt juice fra køleskabet er faktisk kun muligt takket være installationskable...

Alle varer i denne kategori (7)

Sorter efter

Pris pr. m

5,84 DKK 4,67 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. m

3,63 DKK 2,90 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. meter

2,69 DKK 2,15 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

11,19 DKK 8,95 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

16,68 DKK 13,34 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

26,00 DKK 20,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

62,00 DKK 49,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Uundværlige installationskabler

Dagligdagens små luksusting som at kunne få lys, når du vil, flade ud foran fjernsynet og sågar det, at lave varm mad på komfuret eller snuppe et glas iskoldt juice fra køleskabet er faktisk kun muligt takket være installationskabler. Installationskabler leder nemlig strøm til dine elinstallationer og må derfor siges at være en absolut nødvendighed i det moderne hus. Der er derfor god grund til at investere i installationskabler i god kvalitet.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af forskellige installationskabler til ethvert formål. Ja, faktisk forhandler vi et stort udvalg af kabler og ledninger lige fra datakabler til varmekabler. Det er dog ikke, hvilke som helst installationskabler du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af spritnye, overskydende installationskabler fra anerkendte, danske grossister.   

Installationskabler i PVC

Når du hører og læser, at installationskabler laves i PVC, betyder det faktisk, at det er kablets isolationsmateriale, der er lavet af PVC. Den maksimale ledertemperatur for sådan et installationskabel er 70 °C, da PVC er det, der kaldes for termoplast. PVC er et blødt og medgørligt materiale – men det er desværre ikke super godt for sundhed eller miljø. Derfor kan du med fordel vælge installationskabler, som er halogenfri.  

Halogenfri installationskabler

Det, at et installationskabel er halogenfrit, henviser til, at isoleringen på kablet ikke indeholder skadelige stoffer som phthalater, halogener eller kan udvikle giftige klordampe ved brand. Men hvad skal du kigge efter for at sikre dig, at installationskablerne er halogenfrie? Du kan kigge efter isoleringsmaterialet på installationskablet. Er isolationsmaterialet lavet af PEX, EVA, EPR, EPDM, PE eller PP er kablerne halogenfrie. Disse materialer er desuden bedre for sundhed og miljø end PVC.  

Indendørs vs. udendørs installationskabel

Installationskabler til indendørs og udendørsbrug er ikke helt det samme. Ved brug udendørs skal kablet være godkendt til nedgravning. Du skal desuden være opmærksom på, at du ikke selv må trække kabler til elinstallationer hverken indenfor eller udenfor. Du må gerne grave randen til dit kabel, hvis det skal graves ned, men det er også alt. Selve installationsarbejdet skal udføres af en autoriseret elektriker, det skyldes, at nedgravede installationskabler er en del af de faste elinstallationer – og alle faste elinstallationer skal laves af en elektriker. Det gælder, også hvis du for eksempel vil have lavet en helt ny stikkontakt og ikke blot udskifte en gammel, der er gået i stykker. Du kan på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside læse alt om el-sikkerhed, og hvad du må og ikke må lave selv.   

Køb dit installationskabel hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af installationskabler hos GreenDozer.com, kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig gøre en rigtig god handel og få fingrene i installationskabler i bedste kvalitet samtidig med, at du gør en god gerning. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan det, tænker du nok? Da alle vores installationskabler er nye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage som skrot, giver du dem en ny chance og sørger for, de ikke fylder på lossepladserne. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på nye varer og gode tilbud. Tilmed dig her