Skip to content

Kabelbakker og gitterbakker

Kabelbakker og gitterbakker Kabelbakker og gitterbakker anvendes til ledning- og kabelføring i ledningssystemer og bruges til at have ledninger i forskellige spændingsniveauer adskilt. Kabelbakker og gitterbakker bliver ofte brugt ved industrielle installationer af ledni...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (37)

Sorter efter

Pris pr. stk

172,08 DKK 137,66 DKK
Kun  17,21 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

68,00 DKK 54,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

64,00 DKK 51,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

75,00 DKK 60,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

98,00 DKK 78,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

118,00 DKK 94,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

154,00 DKK 123,20 DKK
Kun  15,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

146,00 DKK 116,80 DKK
Kun  14,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

215,00 DKK 172,00 DKK
Kun  21,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

190,00 DKK 152,00 DKK
Kun  19,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

111,00 DKK 88,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

150,00 DKK 120,00 DKK
Kun  15,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Kabelbakker og gitterbakker

Kabelbakker og gitterbakker anvendes til ledning- og kabelføring i ledningssystemer og bruges til at have ledninger i forskellige spændingsniveauer adskilt. Kabelbakker og gitterbakker bliver ofte brugt ved industrielle installationer af ledninger og kabler i erhvervsdomiciler og værksteder for blot at nævne to. Det er nemlig en forholdsvis nem og hurtig måde at udvide elinstallationer.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af kabelbakker og gitterbakker. Alle vores produkter er helt nye, overskydende varer fra byggemarkeder og anerkendte grossister. Det betyder, at du kan få fingrene i professionelle kabelbakker til knivskarpe priser. Ja, du kan faktisk spare op til 90 %, og samtidig giver du varen helt nyt liv. Det er nemlig sådan med overskydende varer, at de ofte ender som skrot. 

Hvor monteres kabelbakker?

Kabelbakker bruges i ledningssystemer, som er en betegnelse for en eller flere ledninger eller skinner, der er fastgjort og eventuelt også er indkapslet. Ledningssystemer består ofte af større rør. Det er i disse rør, at du finder og installerer kabelbakker. Kabelbakker anvendes til korrekt adskillelse af forskellige installationstyper. Det er nemlig sådan, at elinstallationer med forskellige spændingsniveauer skal holdes adskilt. En installation med lav spænding må altså ikke ligge klods op af en installation med højere spænding af sikkerhedsmæssige årsager. Det er derfor vigtigt, at disse to installationer, hvis de skal være i samme ledningssystem, er korrekt adskilt. Anvender du en kabelbakke til dette, kræver det, at ledningerne er fysisk adskilt med skillevægge på selve kabelbakkerne. Du kan læse om korrekt adskilles af spændingssystemer på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. 

EDB-kabler og ledninger i kabelbakker

Kabler og ledninger til eksempelvis EDB- og telefonsystemer må ikke løbe i samme kanal som resten af elinstallationerne. Det er ganske enkelt fordi, at du ikke skal være uddannet elinstallatør for at have lov at pille ved dem. Du har derfor pligt til at sørge for, at disse installationer ikke ligger sammen med de andre. Det skal nemlig være muligt at kunne tilse EDB- og telefonledninger uden også at skulle have fingrene i eksempelvis installationer med lavspænding. EDB- og telefonledninger hører nemlig ikke ind under spændingsniveauerne. 

Køb kabelbakker og gitterbakker hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du køber dine kabel- og gitterbakker hos GreenDozer.com, kan du faktisk være med til at gøre en rigtig god gerning. Du redder nemlig en vare fra at ende sine dage som skrot og bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at overskydende varer i byggeindustrien, selvom de er helt nye, ofte ender deres dage på lossepladsen af den simple grund, at grossisterne ikke kan komme af med dem og derved ser skrotning som en sidste løsning. Det er selvfølgelig en skam og et utroligt stort spild. Derfor kan du, når du handler på GreenDozer.com give nyt liv til helt nye varer. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot lige her.