Skip to content

Kabelbeskyttelse

Det kan kabelbeskyttelse Den primære funktion ved kabelbeskyttelse er selvfølgelig at beskytte kabler og ledninger mod tryk, temperatur, fugt eller anden påvirkning. Ud over beskyttelsesfunktionen opfylder en del af kabelbeskyttelseselementerne en æstetisk funktion, da ...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

37,00 DKK 29,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Det kan kabelbeskyttelse

Den primære funktion ved kabelbeskyttelse er selvfølgelig at beskytte kabler og ledninger mod tryk, temperatur, fugt eller anden påvirkning. Ud over beskyttelsesfunktionen opfylder en del af kabelbeskyttelseselementerne en æstetisk funktion, da kablerne skjules, så beskyttelsen integreres optisk i installationsmiljøet.

Dertil kommer en forordende funktion, da kabler efter deres bestemmelse kan samles inden for en installation, men også kan adskilles.

Kabelbeskyttelse er mange ting

Her på siden finder du kabelbeskyttelse i form af metalskinner, som monteres hen over kabler og ledninger for at beskytte dem. Men kabelbeskyttelse kan også være:


Kabelbeskyttelse anvendes til synlige føringsveje, hvor kabler og ledninger har behov for beskyttelse – samtidig er det en æstetisk løsning, hvor kabler og ledninger er samlede i kontrollerede løbegange, så du har styr på dine elinstallationer og kabler.

Kabelbeskyttelse skal monteres korrekt

Når der monteres kabelbeskyttelse, er det vigtigt, at det monteres korrekt. Det gælder især, hvor du kombinerer flere typer af kabelbeskyttelse, som gør projektet mere kompliceret. Det er nemlig brugeren, der er ansvarlig for, hvordan kabelbeskyttelsen er anvendt. Hvis du anvender kabelbeskyttelse professionelt, arbejder du formentligt med dyre maskiner, hvis kabler skal beskyttes. Derfor er det vigtigt, at du sørger for ordentlig og tilstrækkelig kabelbeskyttelse.

Anvendelse af kabelbeskyttelse

Kabelbeskyttelse anvendes både professionelt og privat. Både indendørs og udendørs. Derfor er det vigtigt med kendskab til det rette valg af kabelbeskyttelse, så dine ledninger og kabler er tilstrækkeligt beskyttet.

Mange steder anvendes kabelbeskyttelse for eksempel udendørs, når kabler ligger på tværs af en vej eller en cykelsti, og derfor har behov for beskyttelse, mens et projekt står på.

Kabelbeskyttelse kan være både fast og fleksibel, så valget afhænger af den form for beskyttelse, som kablerne har behov for i situationen.

Hjælp GreenDozer med at bekæmpe skrot

Hos GreenDozer arbejder vi hver dag for at bekæmpe skrot i byggebranchen. Det gør vi ved at samarbejde med danske grossister, byggemarkeder, håndværkere og producenter om at sælge overskudsvarer og genbrugsvarer, som ellers står til at blive skrottet.

En overskudsvare er en helt ny vare, som er i overskud hos forhandleren. Derfor skal den skrottes. Den fejler således ingenting. Det synes både vi og vores sælgere er spild! Derfor kan du købe overskudsvarer hos GreenDozer til favorable priser og være med til at bekæmpe skrot.

Læs mere om, hvorfor vi bekæmper skrot her.