Skip to content

Udslagsvaske

Hvad er en udslagsvask? Udslagsvaske er vaske, der er monteret på væggen frem for i en bordplade, som badeværelsesvasken eller køkkenvasken er. De fleste udslagsvaske er lavet af stål, som er nemt at rengøre og holde ved lige. Udslagsvasken er også ofte større ell...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

500,00 DKK 400,00 DKK
Kun  50,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Hvad er en udslagsvask?

Udslagsvaske er vaske, der er monteret på væggen frem for i en bordplade, som badeværelsesvasken eller køkkenvasken er. De fleste udslagsvaske er lavet af stål, som er nemt at rengøre og holde ved lige. Udslagsvasken er også ofte større eller dybere end andre vaske.

Udslagsvasken har mange navne;

  • Bryggersvask
  • Vaskekar
  • Grovvask

Det er alle navne for udslagsvasken. Udslagsvasken er den perfekte vask, som nærmest er uundværlig, til et bryggers. Deraf kommer navnet bryggersvask. Det er udslagsvaskens udformning, der ligger til grund til navnet vaskekar. Netop fordi, den er dybere end andre vaske og derfor minder mere om et kar.

En bryggersvask er helt oplagt til at vaske grovere ting som beskidte gummistøvler eller lægge ting i blød. Deraf kommer navnet grovvask. Et bryggers bliver også af nogle kaldt for et grovkøkken, så det er helt oplagt, at vasken heri kaldes for en grovvask.

Praktiske og uundværlige bryggersvaske

Det er måske ikke noget, du har tænkt over tidligere, men det er ualmindeligt praktisk med en bryggersvask. Har du først haft en, er det svært at gå tilbage. Det er nemlig vasken til det hele. Vasken du ikke skal bekymre dog om at holde pæn og ren på samme måde som køkken- og badeværelsesvasken.

En bryggersvask er nemlig helt ideel til rensning af malergrej, til at sætte lasagnefade i blød i samt alt det, du faktisk ikke har lyst til, kommer i nærheden af køkkenhåndvasken, hvor du skal tilberede din mad. Ja, en bryggersvask er mildest talt genvejen til en lettere, enklere og måske endda renere hverdag.

Udslagsvaske findes andre steder end i bryggerset

En udslagsvask har især 3 væsentlige fordele, der gør, at det er den mest optimale vask nogle steder;

  • Størrelsen og rummeligheden
  • Det rengøringsvenlige materiale
  • Vægmonteringen, der kan være pladsbesparende frem for, at en bordplade eller et møbel er nødvendigt

Derfor finder du udslagsvaske andre steder som værksteder, campingpladser, garager, sygehuse, vuggestuer, storkøkkener osv.

Rengøringsvenlige udslagsvaske

Bryggersvaske findes i et væld af forskellige materialer, men de mest populære til dato er dog rustfrit stål. Det skyldes, at det er hårdført og nemt at rengøre. Du skal derfor ikke bekymre dig om at strinte malerrester eller skylle skoene for hunde-høm-høm i din bryggervask. Vaskene i stål kan nemlig skrubbes godt rene og skoldes i kogende vand for at fjerne de sidste bakterierester.

Montering af en udslagsvask

Bryggersvaske kan monteres direkte på væggen og går under navnet vaskekar, men bryggersvaske kan også integreres i en bordplade ligesom en traditionel køkkenvask. Ja, hvis du elsker, at der er sammenhæng i indretningen, kan du med fordel vælge en bryggersvask magen til den i køkkenet eller i samme stil – og skal det være helt gennemført, kan du med fordel også benytte samme armatur som i køkkenet .

Lad os sammen minimere spild i byggebranchen

GreenDozer er byggebranchens markedsplads, som arbejder hver dag for at minimere spild. Hos GreenDozer kan du købe og sælge overskudsvarer, genbrugsvarer og basisvarer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder, og producenter har i overskud på deres lager.

Overskudsvarer er helt nye varer, som står overfor at blive skrottet. For at undgå, at de bliver skrottet, sælges overskudsvarerne hos GreenDozer til en skarp pris.

Genbrugsvarer er produkter og materialer fra nedbrydningsfirmaer og håndværkere, som sagtens kan recycles og få nyt liv. Hvis du vil være med i kampen mod spild i byggebranchen, kan du købe en overskudsvask eller genbrugsvask!

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot her.