Skip to content

Trykplader

Trykplader til væghængte toiletter Trykplader, betjeningsplader, trykknapper eller skylleknapper – knapperne til toiletskyld har mange navne, men det er alle den samme ting. Pladen med knapper, som bruges til en indbygningscisterne til et væghængt toilet med knapper t...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Trykplader til væghængte toiletter

Trykplader, betjeningsplader, trykknapper eller skylleknapper – knapperne til toiletskyld har mange navne, men det er alle den samme ting. Pladen med knapper, som bruges til en indbygningscisterne til et væghængt toilet med knapper til toiletskyld.

Spar på vandet med 2-skyl betjeningsplade

På traditionelle toiletter har toilettet kun én størrelse skyl, og du kan stadigvæk få betjeningsplader med kun ét skyl, men størstedelen af vores udvalg er trykplader med 2-skylsknap. De gamle toiletter med 1-skylsknap bruger mellem 9-12 liter vand pr. skyl. Moderne toiletter i dag med 2-skylsknapper bruger enten 3 liter på et lille skyl og 6 liter på et stort skyl, men kan fås helt ned til 2 liter for et lille skyl og 4 liter for et stort skyl.

Der er jo en væsentlig forskel i vandforbruget på at bruge 2 liter hver gang, du har tisset eller at bruge 12 liter. Derfor anbefaler vi, at du vælger en betjeningsplade med 2-skylsknap. Så sparer du både penge på vand og sparer miljøet.

Vælg en trykplade i et flot design

Selvom dit badeværelse og alle sanitetsartiklerne i det først og fremmest skal have en praktisk funktion, så findes både toiletter, håndvaske, håndvaskearmaturer og brusesystemer i mange utroligt flotte designs. Det samme gør sig gældende med skylleknapper. Når du skal vælge en skylleknap, skal du tage stilling til;

  • Størrelse: Skal betjeningspladen være stor eller lille?
  • Farve: Farven på trykknappen skal passe sammen med resten af dine armaturer i badeværelset. Grohe har designet 3 serier af trykplader i 12 forskellige metalliske nuancer, så der er rig mulighed for at finde en smuk trykplade i en flot farve.
  • Form: Rund, firkantet eller oval? Formen på betjeningspladen og selve trykknapperne har stor betydning for udtrykket.

Betjeningsplader er mere end bare toiletskyl

Betjeningspladens primære funktion er selvfølgelig toiletskyl. Men eftersom betjeningspladen hører sammen med en hængeskål og en indbygningscisterne som del af et væghængt toilet, er den også et vindue ind til indbygningscisternen, som er muret ind i væggen, og derfor er sværere tilgængelig end en cisterne på et traditionelt gulvstående toilet. Placeringen af trykpladen er derfor vigtig.

Derudover er der i mange trykplader en indsats til wc fresh sticks, så dit toilet holder sig friskt.

Frontbetjent eller topbetjent trykplade

Betjeningspladen hænger sammen med indbygningscisternen. Hvis du har valgt en lav indbygningscisterne, kan du vælge mellem en frontbetjent eller topbetjent trykplade, men hvis du har valgt en høj indbygningscisterne, skal du vælge en frontbetjent skylleknap. Vælger du den frontbetjente skylleknap sammen med en lav cisterne, skal du være opmærksom på, at betjeningspladen vil være dækket af toiletsædet, når brættet er slået op, og du er derfor nødt til at slå toiletbrættet ned for at kunne skylle ud.

Skylleknapper fra anerkendte producenter

Hos GreenDozer.com forhandler vi trykknapper fra anerkendte producenter. Det er din garanti for et betjeningspanel af høj kvalitet.

Geberit trykknap

Geberit er blandt Danmarks førende producenter af toiletter og tilbehør til toiletter. Derfor har de også gjort ekstra meget ud af deres trykknapper. Geberit fører selvfølgelig de klassiske modeller i hvid eller krom, men har også designet trykplader med træ- eller betonlook overflade. Det giver helt nye muligheder for designet af et badeværelse.

Derudover har Geberit udviklet forskellige nytænkte funktioner til deres trykknapper, som er værd at overveje;

  • Berøringsfrie skylleknapper for bedre hygiejne, så man ikke spreder bakterier, inden man har vasket hænder
  • Fjernbetjent skyl
  • Orienteringslys med nærhedssensor i trykpladen, så du ikke behøver tænde det store badeværelseslys, når du skal på toilettet om natten
  • DuoFresh-modul med lugtudsugning, så lugtgener fjernes allerede i kummen og hurtigt forsvinder fra rummet
  • DuoFresh-modul med plads til Fresh Sticks, så dit toilet forbliver friskt
  • Mulighed for montering helt plant med væggen

Grohe betjeningsplade

Grohe er en VVS producent, som sætter bæredygtighed i højsædet. Derfor har langt størstedelen af Grohe betjeningsknapper 2 skyl. Grohes trykknapper bruger 3 liter til et lille skyl og 6 liter til et stort skyl. De kalder det Dual Flush-funktion. For at give brugeren endnu bedre mulighed for at spare på vandet, har deres trykplader en flush-afbryder, som betyder, at du kan trykke på skylleknappen igen og stoppe skyllet.

I forhold til design, så har Grohe valgt at fokusere på metalliske overflader i 12 forskellige nuancer. Så er du til krom, messing, kobber eller andre metaller, så kan du helt sikkert finde en betjeningsplade, der er noget for dig blandt deres serier.

Ifø skylleknap

Ifø er et klassisk og førende brand indenfor toiletter. Det klassiske har Ifø ført med sig over på deres skylleknapper. Ifø skylleknapperne fås i de traditionelle farver hvid og krom i enkelte og stilrene designs med rene linjer. Så er du til klassisk design i høj kvalitet, så bør du tage et kig blandt Ifø skylleknapperne.

Køb trykplader hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

GreenDozer.com går ind for et bæredygtigt Danmark. Derfor forhandler vi overskudsvarer. Overskudsvarer er produkter, som producenter, byggemarkeder eller grossister har i overskud af den ene eller anden årsag. Det kan være, fordi de har et overlager af en bestemt vare, fordi det er en sæsonvarer, der går ud af sortiment, eller fordi en kunde har bestilt nogle varer, som de alligevel ikke ville have. Uanset årsagen, så står varen overfor at skulle skrottes, hvis ikke de får den solgt.

Derfor kan du købe redde en vare fra skrot ved at vælge en overskudsvare hos GreenDozer.com. Vores overskudsvarer sælges altid til ekstraordinært billige priser, så du bidrager både til et bæredygtigt Danmark og spare penge.

Læs mere om, hvorfor vi arbejder for at nedbringe mængden af skrot i byggebranchen her.