Skip to content

Toiletter

På markedspladsen finder du et stort udvalg af toiletter

...

Mest populære varer

Billige toiletter i fremragende kvalitet

Billig toilet Billig toilet

 

Et toilet er ikke bare et toilet. Du kan få billige toiletter som er gulvstående og er udstyret med en S-lås eller P-lås. Du kan få væghængte toiletter og dusch toiletter, og alle disse toiletter kan tilmed findes uden skyllekant. Der er derfor lidt at tænke over, når du skal have nyt toilet eller skal til at lave nyt badeværelse.

Gulvstående toilet

Det gulvstående toilet er det klassiske toilet, du sikkert har set tusindvis af gange. Det er monteret i gulvet og har et afløb, der enten går ned i gulvet eller ind i væggen. Disse afløb går i fagtermer under navnene S-lås og P-lås. S-lås indikerer at toilettes afløb går ned i gulvet og P-lås, at afløbet går bagud og ind i væggen bag det gulvstående toilet.

Du kan se alle vores gulvstående toiletter her.

Væghængt toilet

Et væghængt toilet er som navnet nok allerede har afsløret et toilet, der er monteret på væggen. Det er et oplagt valg, hvis du skal gennemrenovere dit badeværelse eller have lavet et helt nyt. Det væghængte toilet giver et let og luftigt udtryk og kan få det lille rum til at virke større. Derudover er det bare virkelig lækkert, at du nemt kan gøre rent på gulvet under toilettet. Det væghængte toilet skaber et stilrent og minimalistisk udtryk og giver lidt lækkerhed til et praktisk og sommetider kedeligt rum. 

Du finder hele vores udvalg af væghængte toiletter her.

Dusch toilet

Du har måske ikke hørt om et dusch toilet før, men så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med et bidet. Et dusch toilet er faktisk et bidet og et toilet, der er blevet fusioneret, så du har en smart to i en løsning, der er praktisk og pladsbesparende. Et bidet toilet har nemlig en lille tap bagtil, hvor der kommer en lille vandstråle ud, som renser dig down-under efter dit toiletbesøg. Derudover er dusch toiletterne udstyret med en lille varmeblæser, som efterfølgende sørger for tørringen, så du slipper for at rive dig på krads, kemikaliefyldt toiletpapir på dit mest prækære område. Dusch toiletter er måske et lidt ukendt fænomen for dig, men de er et kæmpe hit i eksempelvis Asien, da det er med til at sikre en rigtig god hygiejne efter toiletbesøg. Derfor hedder de også et japansk toilet.

Du finder hele udvalget af bidet toiletter her.

Rengøringsvenlige toiletter

Ønsker du at gøre rengøringen af toilettet nem? Så bør du allerede, når du køber dit nye toilet gøre dig nogle overvejelser. Der er nemlig nogle toiletter, der er nemmere at rengøre end andre. Hvis rengøringen er vigtig for dig, bør du vælge:

  • Rimfree/rimless toiletter – Toiletter uden skyllekant. Der findes både gulvstående og væghængte toiletter uden skyllekant. Der kan samle sig skidt og snavs oppe ved skyllekanten, så hvis toilettet er uden skyllekant, fjerner du et gemmested til skidt og snavs, og toilettet er nemmere lige at tørre over.
  • Væghængte toiletter. Væghængte toiletter fylder meget lidt, og er nemme at rengøre nedenunder. Da væghængte toiletter ikke står på gulvet, er der heller ikke en samling mellem gulv og toilet, hvor skidt og snavs kan samle sig. Derudover er vandlåsen skjult i væggen, så der heller ikke kan samle sig støv i krogene på de mere snoede kummer, som gulvstående toiletter har.
  • Overfladebehandling; CeramicPlus, Wondergliss, Ifö Clean, ESC. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at det er navne på overfladebehandlinger på toiletterne. De forskellige producenter kalder deres patenterede overfladebehandlinger for forskellige navne, men de betyder alle, at kummens overflade er nem at rengøre.
  • Toiletsæder med quick-release. Toiletsæder med quick-release er nemme at fjerne fra toilettet. Det kan nemlig være svært at komme til med kluden, hvor toiletsædet er monteret på kummen, hvis toiletbrættet ikke kan tages nemt af og sættes på igen.
billig wcbillig wc

Hvad skal du bruge til et nyt toilet?

Når du skal købe et nyt toilet, kommer det an på, hvilken type toilet, du gerne vil have?

Til væghængte toiletter skal du bruge:

Til gulvstående toiletter skal du bruge:

Må du selv montere dit nye toilet?

Du bør være opmærksom på, at du gerne selv må udskifte dit toilet, så længe at afløbet i det nye er nøjagtigt det samme som i det gamle, og du selv har mulighed for at lukke for vandet. Er det ikke tilfældet, skal du have lavet nyt afløb af en autoriseret VVS-installatør, eller se dig om efter et andet toilet.

Det betyder, at det nemmeste for monteringen (og derfor det billigste valg) er, at vælge et toilet af samme type, som det gamle. At gå fra et gulvstående toilet til et væghængt er en flot men dyr løsning, da der skal laves skalmur til cisternen.

Spar penge på at skifte toilet

Du kan op til halvere dit vandforbrug, hvis du har et gammelt toilet. Derfor kan et nyt toilet være en god investering. I dag er det standard, at du kan vælge mellem stort og lille skyl. Derfor er der altså både økonomiske og miljømæssige fordele ved at sige farvel til det gamle toilet.

Toiletter fra kendte mærker  

På markedspladsen har vi et stort udvalg af toiletter fra anerkendte producenter som Grohe, Ifö, Geberit, Gustavsberg, Duravit og Laufen. Det er din garanti for et nyt toilet af høj kvalitet.

Hvor får I toiletterne fra?

Toiletterne vil typisk være i overskud fra et byggeri eller en genbrugsvarer. Vi betegner vores brugte varer som genbrugsvarer.  
Genbrugsvarer er udvalgt og håndteret af professionelle nedrivere, der nedbryder varerne så de kan genbruges.  

Overskudsvarer opstår, hvis der er bestilt for meget til lager, hvis en kunde har lagt en ordre og annulleret den igen, hvis sæsonvarer udgår, eller ikke er blevet solgt, når der kommer en ny model eller produkter på markedet. De risikerer derfor at blive skrottet, og du redder den dermed fra at blive skrottet.  

Hvorfor købe et brugt toilet?

Vi fremhæver typisk de to vigtigste fordele ved at købe brugt; bæredygtighed og prisen.  
Når du køber en vare brugt, forlænger du levetiden på vores ressourcer. Du har dermed begrænset behovet for nye varer som skal produceres, og dermed begrænset dit behov for Co2 udledning.  

Det vil typisk også være billigere at købe et toilet brugt, fremfor at købe et nyt. Det samme gør som ofte gældende for brugte byggematerialer.  
Hvis du lægger de to fordele sammen, så får du det bedste fra begge verdener.  

Eftersom vi sælger genbrugsvarer, så er der stor udskiftning i vores sortiment af brugte toiletter. Hvis vi finder et toilet som du kan lide, så kan det være en fordel at bestille det hurtigt online. Det mindsker risikoen for at det bliver købt for næsen af dig. 

Hvis det ikke haster med at købe et nyt toilet, så er det en god ide at oprette en bruger. Det er gratis, og giver dig mulighed for at oprette en søgeagent. Søgeagenten fortæller dig, når der kommer nye produkter i din yndlingskategori.  

Så er det blot at læne sig tilbage og vente på at det rette toilet kommer på markedet.  

Se alle vores brugte badeværelsesmøbler her.

Køb billige toiletter hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du køber nyt, billigt toilet som overskudsvare hos Greendozer.com, gør du både en god handel og en god gerning. Du redder nemlig toilettet fra at ende sine dage som skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du bliver holdt opdateret på nye, overskydende varer.  

Hvad er forskellen på S og P lås?

En P-lås, også kaldet universal lås, fortæller at toilettet har et afløb, der går bagud og ind i væggen.

Et toilet med en S-lås, betyder at toilettes afløb går ned i gulvet.

Vigtigt at du tjekker op på, om dit toilet har S-lås eller P-lås inden, du køber et nyt toilet. Det nye skal nemlig have samme afløb som det gamle for, at du selv må montere det. Vær opmærksom på, der findes forskellige P-låse og S-låse.  

Hvad koster det at skifte et toilet?

Omkostningen for at skifte et toilet afhænger af hvilket toilet du vælger.
Skifter du selv toilettet, og er det nye toilet, det samme som det gamle - så vil det koste toilettets pris, altså et par tusinde kroner at lave skiftet.

Hvis du skal en fagmand til at hjælpe eller skifte fra gulvstående til væghængt toilet og skal have etableret en ny skalmur samt etabling af det nye toilet, kan sådan en opgave snildt løbe op i over 5.000 kr.

Hvad betyder toilet?

Ordet toilet er optsået fra det franske (cabinet de) toilette altså et rum til påklædning.

Det er en affledning af toile, som f.eks. betyder lærred, linned, dug - herunder forstået dug på toiletbord.

Fra latin kommer ordet tela, som betyder vævet, som er udledning af texere som betydet at væve. Altså er det latinske igen en forståelse af en form for lærred, linned eller dug.

Betydningsudviklingen har udviklet sig  gennem sætninger som  " at være ved sit toilette", og endelig "være ved toiletbordet". Herunder opstår rummet til påklædning også forstået,'være i færd med påklædningen.

Hvad er forskellen på wc og toilet?

WC og toilet er faktisk det samme.

Et toilet er i igennem tiden  blevet kaldt for mange ting blandt andet: Das, lokum, det lille hus, retirade, latrin, skideskur, toilet og WC. Toiletter har mange navne, men alle er blevet brugt i flæng og henviser til det samme.
WC står for Water Closet, hvilket henviser til betydningen af toilettet, som opsted at det franske "cabinet de"