Skip to content

Toiletter

Billige toiletter i fremragende kvalitet Et toilet er ikke bare et toilet. Du kan få billige toiletter som er gulvstående og er udstyret med en S-lås eller P-lås. Du kan få væghængte toiletter og dusch toiletter, og alle disse toiletter kan tilmed findes uden skyllek...

Billige toiletter i fremragende kvalitet

Et toilet er ikke bare et toilet. Du kan få billige toiletter som er gulvstående og er udstyret med en S-lås eller P-lås. Du kan få væghængte toiletter og dusch toiletter, og alle disse toiletter kan tilmed findes uden skyllekant. Der er derfor lidt at tænke over, når du skal have nyt toilet eller skal til at lave nyt badeværelse.

Gulvstående toilet

Det gulvstående toilet er det klassiske toilet, du sikkert har set tusindvis af gange. Det er monteret i gulvet og har et afløb, der enten går ned i gulvet eller ind i væggen. Disse afløb går i fagtermer under navnene S-lås og P-lås. S-lås indikerer at toilettes afløb går ned i gulvet og P-lås, at afløbet går bagud og ind i væggen bag det gulvstående toilet.

Du kan se alle vores gulvstående toiletter her.

Væghængt toilet

Et væghængt toilet er som navnet nok allerede har afsløret et toilet, der er monteret på væggen. Det er et oplagt valg, hvis du skal gennemrenovere dit badeværelse eller have lavet et helt nyt. Det væghængte toilet giver et let og luftigt udtryk og kan få det lille rum til at virke større. Derudover er det bare virkelig lækkert, at du nemt kan gøre rent på gulvet under toilettet. Det væghængte toilet skaber et stilrent og minimalistisk udtryk og giver lidt lækkerhed til et praktisk og sommetider kedeligt rum.

Du finder hele vores udvalg af væghængte toiletter her.

Dusch toilet

Du har måske ikke hørt om et dusch toilet før, men så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med et bidet. Et dusch toilet er faktisk et bidet og et toilet, der er blevet fusioneret, så du har en smart to i en løsning, der er praktisk og pladsbesparende. Et bidet toilet har nemlig en lille tap bagtil, hvor der kommer en lille vandstråle ud, som renser dig down-under efter dit toiletbesøg. Derudover er dusch toiletterne udstyret med en lille varmeblæser, som efterfølgende sørger for tørringen, så du slipper for at rive dig på krads, kemikaliefyldt toiletpapir på dit mest prækære område. Dusch toiletter er måske et lidt ukendt fænomen for dig, men de er et kæmpe hit i eksempelvis Asien, da det er med til at sikre en rigtig god hygiejne efter toiletbesøg. Derfor hedder de også et japansk toilet.

Du finder hele udvalget af bidet toiletter her.

Rengøringsvenlige toiletter

Ønsker du at gøre rengøringen af toilettet nem? Så bør du allerede, når du køber dit nye toilet gøre dig nogle overvejelser. Der er nemlig nogle toiletter, der er nemmere at rengøre end andre. Hvis rengøringen er vigtig for dig, bør du vælge;

  • Rimfree/rimless toiletter – Toiletter uden skyllekant. Der findes både gulvstående og væghængte toiletter uden skyllekant. Der kan samle sig skidt og snavs oppe ved skyllekanten, så hvis toilettet er uden skyllekant, fjerner du et gemmested til skidt og snavs, og toilettet er nemmere lige at tørre over.
  • Væghængte toiletter. Væghængte toiletter fylder meget lidt, og er nemme at rengøre nedenunder. Da væghængte toiletter ikke står på gulvet, er der heller ikke en samling mellem gulv og toilet, hvor skidt og snavs kan samle sig. Derudover er vandlåsen skjult i væggen, så der heller ikke kan samle sig støv i krogene på de mere snoede kummer, som gulvstående toiletter har.
  • Overfladebehandling; CeramicPlus, Wondergliss, Ifö Clean, ESC. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at det er navne på overfladebehandlinger på toiletterne. De forskellige producenter kalder deres patenterede overfladebehandlinger for forskellige navne, men de betyder alle, at kummens overflade er nem at rengøre.
  • Toiletsæder med quick-release. Toiletsæder med quick-release er nemme at fjerne fra toilettet. Det kan nemlig være svært at komme til med kluden, hvor toiletsædet er monteret på kummen, hvis toiletbrættet ikke kan tages nemt af og sættes på igen.

Hvad skal du bruge til et nyt toilet?

Når du skal købe et nyt toilet, kommer det an på, hvilken type toilet, du gerne vil have?

Til væghængte toiletter skal du bruge:

Til gulvstående toiletter skal du bruge:

Må du selv montere dit nye toilet?

Du bør være opmærksom på, at du gerne selv må udskifte dit toilet, så længe at afløbet i det nye er nøjagtigt det samme som i det gamle, og du selv har mulighed for at lukke for vandet. Er det ikke tilfældet, skal du have lavet nyt afløb af en autoriseret VVS-installatør, eller se dig om efter et andet toilet.

Det betyder, at det nemmeste for monteringen (og derfor det billigste valg) er, at vælge et toilet af samme type, som det gamle. At gå fra et gulvstående toilet til et væghængt er en flot men dyr løsning, da der skal laves skalmur til cisternen.

Spar penge på at skifte toilet

Du kan op til halvere dit vandforbrug, hvis du har et gammelt toilet. Derfor kan et nyt toilet være en god investering. I dag er det standard, at du kan vælge mellem stort og lille skyl. Derfor er der altså både økonomiske og miljømæssige fordele ved at sige farvel til det gamle toilet.

Toiletter fra kendte mærker

Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af toiletter fra anerkendte producenter som Grohe, Ifö, Geberit, Gustavsberg, Duravit og Laufen. Det er din garanti for et nyt toilet af høj kvalitet.

Køb billige toiletter hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber nyt, billigt toilet som overskudsvare hos Greendozer.com, gør du både en god handel og en god gerning. Du redder nemlig toilettet fra at ende sine dage som skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du bliver holdt opdateret på nye, overskydende varer.