Skip to content

Cisterner

    Betjeningspanel og cisterne til toilet    Det er altså ret lækkert at træde ind på et badeværelse, hvor det hele bare spiller. En simpel detalje som et væghængt toilet, hvor cisternen til toilettet er bygget ind i væggen, og det eneste, du ser, er et læk...

 

 

Betjeningspanel og cisterne til toilet 

 

Det er altså ret lækkert at træde ind på et badeværelse, hvor det hele bare spiller. En simpel detalje som et væghængt toilet, hvor cisternen til toilettet er bygget ind i væggen, og det eneste, du ser, er et lækkert, elegant betjeningspanel i et stilet design, er altså ikke at undervurdere. Toilettet smelter i med resten af rummet og står ikke og troner i hjørnet som en praktisk, hvid figur, hvori du kan forrette din nødtørft.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af betjeningspaneler i forskellige designs samt forskellige cisterner til toilettet. Men det er ikke hvilke som helst betjeningspaneler og cisterner. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Varer du kan få til knivskarpe priser. 

 

Hvad er et betjeningspanel? 

 

Væghængte toiletter er utroligt populære. Her ser du nemlig kun selve kummen og ikke alt det grimme afløbs og rørføring, men udover kummen ser du selvfølgelig også et betjeningspanel, der måske er bedre kendt som skyl-ud-knappen til toilettet. Betjeningspanelet består af en plade, hvor der sidder to knapper. En til stort skyl og en til lille skyld – faktisk ligesom du kender det fra de vandbesparende, gulvstående toiletter. Betjeningspanelet kan fås i mange lækre designs, der gør det muligt eksempelvis at matche panelet til resten af elementerne i dit badeværelse som bruser og vandhane. 

 

Cisterne til toilet 

 

En cisterne til indbygning er det oplagte valg, hvis du drømmer om et lækkert væghængt toilet, som det er nemt at gøre rent under. Cisternen til toilettet bygges ind i væggen og alle rør er derved skjulte. Det gør det muligt, at skabe et let og luftigt udtryk. Selve cisternen, der er fyldt med vand, er helt skjult i væggen. Det eneste, du faktisk kan se, er den væghængte kumme samt betjeningspanelet. Når du har valgt cisternen til toilettet, er det vigtigt, at du vælger et betjeningspanel, der passer til. Det er nemlig to overordnede typer af indbygningscisterner, og der er derfor også en smule forskel på betjeningspanelerne – måske ikke af udseende, men du vil uden tvivl bemærke det, når de skal monteres.  

 

To forskellige typer indbygningscisterner

 

  1. Top/frontbetjent: Bruges til installation i en halvvæg
  2. Front-betjent: Bruges til installation i en væg, der går fra gulv til loft 

 

Køb betjeningspanel og cisterne til toilet hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber betjeningspanel og cisterne til dit toilet hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Vi forhandler nemlig helt nye, overskydende varer, der ellers ville være blevet skrottet. Det skyldes, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder og til sidst ser sig nødsaget til at skille sig af med dem. Vil du blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan også holde dig opdateret på helt nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.