Skip to content

Gulvstående toiletter

  Toiletter med P-lås og S-lås Toiletter er langt fra en moderne opfindelse tværtimod. De første toiletter kendes tilbage til 2300 f.kr. og kan faktisk ses i den antikke ruinby Knossos på Kreta – og ja, de ældgamle grækere havde faktisk udviklet et primitivt t...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

899,00 DKK 719,20 DKK
Kun  89,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Toiletter med P-lås og S-lås

Toiletter er langt fra en moderne opfindelse tværtimod. De første toiletter kendes tilbage til 2300 f.kr. og kan faktisk ses i den antikke ruinby Knossos på Kreta – og ja, de ældgamle grækere havde faktisk udviklet et primitivt toilet system, der anvendte vand til at skylle ud med. Der er dog sket en hel del med udviklingen af toiletter op gennem tiden og i dag, finder du toiletter i alverdens afskygninger. Du kan nemlig få alt fra minimalistiske væghængte toiletter til traditionelle gulvstående toiletter med P-lås eller S-lås. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af toiletter fra anerkendte, danske grossister. 

Forskellen på en S-lås og en P-lås 

Er det ikke lige toiletter, du ved allermest om, men er dit gamle toilet gået i stykker og umuligt at fikse, er det på tide at udskifte det – men et toilet er ikke bare et toilet. Gulvstående toiletter findes nemlig med to slags afløb, der går under betegnelserne S-lås og P-lås. Hvis du ikke er VVS’er, siger det dig sikkert ikke en dyt. Det er dog utroligt vigtig, at have styr på, når du skal udskifte dit toilet, ellers risikerer du, at det ikke passer hjem på badeværelset.  

For at gøre det hele lidt mere besværligt går en P-lås også under betegnelsen universal lås. Begge betegnelser indikerer, at toilettet har et afløb, der går bagud og ind i væggen. Når et toilet beskrives med en S-lås, betyder det derimod, at toilettes afløb går ned i gulvet. Du bør derfor lige tjekke op på om dit toilet er med S-lås eller P-lås inden, du køber et nyt toilet. Det nye skal nemlig have samme afløb som det gamle for, at du selv må montere det. Du bør dog være opmærksom på, at der findes forskellige P-låse og S-låse.  

Derfor bør du udskiftet dit gulvstående toilet  

Det kan godt betale sig at udskifte dit gamle gulvstående toilet selvom, det faktisk ikke er i stykker. Det skyldes, at ældre toiletter bruger ualmindeligt meget vand. Ja, faktisk kan et gammelt toilet skylle med hele 12 liter, hvor gang du lige har været en tur forbi det lille hus. Det er utroligt meget vand, og du kan faktisk spare lidt på vandregningen ved at skifte til en nyt vandbesparende, gulvstående toilet, som typisk er udstyret med et lille og et stort skyl, og skyller med mellem 2-4 liter og 3-6 liter.  

Køb gulvstående toiletter hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com hjælper du med at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Du tager nemlig et bevidst valg ved at købe helt nye, overskydende varer, der ellers ville være endt på lossepladsen selvom, de absolut intet fejler. Hos GreenDozer.com arbejder vi på at mindske skrotningen af varer i byggeindustrien, og du har derfor mulighed for at købe helt nye toiletter med P-lås eller S-lås eller væghængte toiletter til knivskarpe priser. Vil du holdes opdateret på varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.