Skip to content

Brusesystemer

Komplet brusesystem gør bruseoplevelsen ekstraordinær Med et komplet brusesystem er du sikker på, at alle delene i brusesættet passer sammen, og dermed at du får fuld udnyttelse af smarte funktioner og innovative teknologier. For eksempel hvis brusestrålerne styres p�...

Alle varer i denne kategori (6)

Sorter efter

Pris pr. stk

7.644,00 DKK 6.115,20 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.820,00 DKK 3.056,00 DKK
Kun  955,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

8.329,00 DKK 6.663,20 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.125,00 DKK 3.300,00 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.470,00 DKK 1.176,00 DKK
Kun  147,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.578,00 DKK 2.062,40 DKK
Kun  644,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Komplet brusesystem gør bruseoplevelsen ekstraordinær

Med et komplet brusesystem er du sikker på, at alle delene i brusesættet passer sammen, og dermed at du får fuld udnyttelse af smarte funktioner og innovative teknologier. For eksempel hvis brusestrålerne styres på brusearmaturet, er det optimalt, hvis brusehovedet kan bruse med de brusestråler, man kan vælge.
Når du køber et komplet brusesæt med termostat, får du:

Alle delene er du sikker på er kompatible med hinanden – og ikke mindst passer sammen i designet. Leder du efter et brusesæt uden termostat, har vi selvfølgelig også det her.

Hos GreenDozer.com finder du brusesystemer af høj kvalitet fra mærker som Grohe, Hansgrohe og Damixa.

Brusesystemets vigtigste dele

De vigtigste dele i et brusesystem er blandingsbatteriet og brusehovedet – uanset om det er en rainshower eller en håndbruser, eller om det indeholder begge dele. Det er nemlig i disse to elementer, at selve bruseoplevelsen skabes.

 • Skal dit brusesystem kunne bruse dig med forskellige stråler?
 • Skal dit brusesystem have en håndbruser på en justérbar brusestang, eller en fastmonteret rainshower – eller måske begge dele?
 • Skal dit brusearmatur være med 1 greb, 2 greb eller de nyeste på markedet, som er styret med knapper – eller endda fjernstyret?

Ved at vælge et brusesystem i høj kvalitet kan du få spaoplevelsen hjem i dit eget badeværelse og have en følelse af wellness og velvære hver eneste morgen, når du tager et bad og bliver klar til dagen.

Vælg det rette brusesystem

Der er to ting, du skal tage højde for, når du vil købe et nyt brusesystem:

 1. Funktionalitet
 2. Design

Funktionalitet

Hvad ønsker du dig, at du får ud af at skifte dit gamle brusesystem ud med et nyt? Er det gamle blevet slidt og grimt med årene, og skal skiftes med en billig pæn model? Er dit vandforbrug helt i vejret, fordi vandet vælter ud af dit gamle brusesystem? Eller renoverer du hele dit badeværelse og ønsker et brusesystem, som kan give dig en følelse af velvære i hverdagen?

Producenterne på det danske marked, og de brusesystemer vi forhandler hos GreenDozer.com, er alle brusesystemer af høj kvalitet, og uanset hvilket brusesystem du vælger, får du et glimrende brusebad ud af det. Men der er selvfølgelig forskel – og pris og kvalitet hænger oftest sammen indenfor sanitetsverdenen.

 • Indbygget eller ej:
  Et indbygget brusesystem har brusetermostaten indbygget i væggen. Derudover indgår der ofte et fastmonteret rainshower og en håndbruser i brusesystemet. Det betyder, at der ikke er et klassisk brusearmatur og en brusestang, der fylder i brusenichen. Det giver desuden et moderne udtryk til badeværelset.

 • 1-greb, 2-greb eller knapper: 
  Når man taler om 1- eller 2-grebs armaturer i brusesystemet, henviser det til grebet, der kontrollerer temperaturen. En 2-grebstermostat har et greb til det kolde vand og et greb til det varme vand. Det gør det sværere at ramme den rette temperatur og styre vandstyrken. Med en brusetermostat med 1 greb er det nemmere at ramme temperaturen, og du kan derfor bruge det andet greb til at styre vandstyrken, så det ikke er tilfældigt, hvor kraftig vandstrålen er. De mest moderne brusesystemer har termostatbatterier, hvor du tænder for vandet med et tryk. Det er ultra nem betjening.

 • Antallet af vandkilder:
  Mange kan sagtens nøjes med en håndbruser på en brusestang som en del af brusesystemet. Du kan endda vælge en med et stort brusehoved. Men du kan også vælge at have flere vandkilder. Måske har du en dobbeltbruser? Måske ønsker du dig både et rainshower og en håndbruser. Uanset, så kan du finde et brusesystem, som passer til dig.

 • Forskellige brusestråler:
  Du kan opnå højere velvære ved at vælge et brusesystem med flere stråletyper. Så kan du vælge mellem vandstråler, der effektivt skyller shampooen ud af håret, massage stråler, eller vandfaldsstråler, hvor du kan drømme dig langt væk og nyde vandet falde ned over dig.

 • Lys og lyd integreret:
  De førende VVS producenter har videreudviklet på brusesystemet og skabt et helt bruseunivers. Her er indbygget lyd og lys i dit brusesystem, så du kan skabe en exceptionel badoplevelse, hvor du fuldender stemningen med lyd og lys.

 • Overfladebehandling:
  Ideen om den fuldendte bruse-/welnessoplevelse i eget hjem er fantastisk. Men det skal også fungere i en travl hverdag. Derfor er det en god idé at vælge brusesystemer, som er overfladebehandlet, så kalk og smuds har sværere ved at sætte sig fast, og som er modstandsdygtige overfor ridser.

 • Anti-skoldning:
  Anti-skoldning er en af de lavpraktiske funktioner, som gør din bruseoplevelse ubesværet. Med anti-skoldning undgår du både at skolde dig med vandet, og undgår at brænde dig på et ophedet brusearmatur.

 • Vandsparerfunktion:
  Det er faktisk umuligt i dag at købe et brusesystem helt uden nogen former for vandsparerfunktion. Vandsparerfunktionen sidder både i brusehovedet, hvor en perlator sørger for et godt vandtryk med en begrænset mængde vand, og teknologier i brusearmaturet, som sikrer, at du ikke skruet unødvendigt højt op for vandtrykket. 

Design

 • Vælg et brusesystem i et flot materiale:
  Brusesystemer får i mange flotte farver og materialer. Det klassiske brusesystem er i krom eller rustfrit stål, mens mere moderne farver er kommet på markedet, så som sort, hvid, messing og kobber.

 • Vælg et brusearmatur i en flot stil
  Brusesystemer findes i flere stilarter. Du kan få kubistiske og kantede brusesystemer, eller moderne og stilrene brusesystemer. Du kan også vælge et retro brusesystem med mange krummelurer. Disse er dog sværere at rengøre.

 • Vælg et brusesystem, som passer til resten af dit badeværelse
  Har du i forvejen et håndvaskarmatur i krom? Så giver det den bedste sammenhæng i dit badeværelse at vælge et brusesystem i krom også. Er dine badeværelsesmøbler i en hyggelig retro eller landlig stil, vil et kubistisk brusesystem stikke ud stilistisk. Så følg indretningen på dit badeværelse.

 • Vælg badeværelsestilbehør, der matcher dit nye brusesystem
  Du kan finde meget flot badeværelsestilbehør, som vil fuldende dit badeværelse og være prikken over i’et, hvis du har valgt en af de dyrere modeller af brusesystemer. Køb eksempelvis en messing toiletrulleholder eller en flot håndklædeholder.

Køb en overskudsvare hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Hos GreenDozer.com forhandler vi spritnye overskudsvarer fra anerkendte producenter, grossister og byggemarkeder. En overskudsvare er en helt ny vare, som forhandleren har i overskud af den ene eller anden årsag, og som derfor står til at blive skrottet. Vi sælger overskudsvarer til ekstraordinært gode priser, så vores sælgere hurtigt kan komme af med varen, og så varen ikke bliver skrottet.

Læs mere om, hvorfor vi bekæmper skrot i byggebranchen her.