Skip to content

Væghængte toiletter

  Væghængt toilet – Når hygiejne og design går hånd i hånd Er du på udkig efter et nyt toilet og ønsker et med mange fordele, og hvor altid føles som om, det går op i en højere enhed? Så skal du vælge et væghængt toilet! Design, rengøring og komfort – ...

Alle varer i denne kategori (7)

Sorter efter

Pris pr. stk

1.199,00 DKK 959,20 DKK
Kun  119,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.123,00 DKK 1.698,40 DKK
Kun  530,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.045,00 DKK 836,00 DKK
Kun  104,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

877,16 DKK 701,73 DKK
Kun  87,72 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.795,00 DKK 2.236,00 DKK
Kun  698,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.455,00 DKK 1.964,00 DKK
Kun  613,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.508,00 DKK 3.606,40 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

 

Væghængt toilet – Når hygiejne og design går hånd i hånd

Er du på udkig efter et nyt toilet og ønsker et med mange fordele, og hvor altid føles som om, det går op i en højere enhed? Så skal du vælge et væghængt toilet! Design, rengøring og komfort – du behøver ikke gå på kompromis med noget, når du køber et nyt væghængt toilet. Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af væghængte toiletter, så du med garanti kan finde et hængetoilet, der passer til netop dit badeværelse. Vi fører toiletter fra anerkendte producenter som Laufen, Ifö, Geberit, Grohe og Gustavsberg. Dét er din garanti for et væghængt toilet i høj kvalitet.

Derfor er væghængte toiletter et godt valg

Der er mange fordele ved at vælge et væghængt toilet frem for et gulvstående, når det gamle toilet skal skiftes ud.

  • Pladsbesparende
  • Rengøringsvenligt og hygiejnisk
  • Moderne og elegant

 

Pladsbesparende toilet

Et væghængt toilet fylder mindre end et gulvstående. Det består kun af en wc kumme, mens cisternen og vandlåsen sidder skjult i væggen. Derfor er der mere plads omkring toilettet, da vandlåsen normalvis er placeret under kummen, og cisternen normalvis sidder ovenpå kummen. Det betyder, at det eneste af toilettet, du faktisk kan se, er hængeskålen og trykknapperne på betjeningspanelet.

Derfor er et væghængt toilet det oplagte valg, hvis du skal renovere et lille badeværelse. Det får simpelthen rummet til at føles større.

Et rengøringsvenligt toilet

Et rengøringsvenligt toilet er et hygiejnisk toilet. Og et toilet er et af de steder, som kan blive rigtig uhumske. Derfor er det en god idé at gøre rengøringstjansen lettere ved at vælge et toilet, som er nemt at rengøre – et væghængt toilet.

Med et væghængt toilet, er toilettet ikke monteret på gulvet. Derfor slipper du for den kant mellem gulv og toilet, hvor skidt og snavs kan samle sig. Desuden er det nemmere at komme til at gøre rent med gulvmoppen, når toilettet ikke er monteret på gulvet.

Endnu en fordel med rengøringen er, at vandlåsen er skjult i væggen. På et gulvstående toilet er vandlåsen under wc kummen og har et bølget eller snoet udseende. Derfor kan støv samle sig her. Det undgår du, når hele installationen og vandlåsen er gemt i væggen.

Du kan gøre rengøringen endnu nemmere ved at vælge et væghængt toilet uden skyllekant – også kaldet rimless eller rimfree. Skyllekanten i et toilet er et oplagt sted for skidt og snavs at sætte sig, og det er svært at gøre ordentligt rent med toiletbørsten. Vælger du derimod et toilet uden skyllekant, kan du nemt tørre snavset væk, inden det sætter sig.

Endnu et tip til det mest rengøringsvenlige toilet er at vælge et toiletsæde med quick-release. Det betyder, at det er nemt at klikke af og på toilettet. Samlingen mellem toiletbræt og toiletkumme er nemlig svær at komme til med en klud, hvis ikke toiletsædet kan tages af.

Alle de anerkendte producenter af toiletter, Laufen, Grohe, Ifö, Gustavsberg har alle udviklet en særlig overfladebehandling, som gør, at snavs, kalk og skidt ikke sætter sig fast på toilettet. Gå efter et væghængt toilet med Wondergliss, CeramicPlus, Easy Clean, Kera tec, Ifö Clean, eller ESC for at få et overfladebehandlet toilet.

Eksklusivt, moderne og stilrent look

Ønsker du dig et flot toilet? Så er det væghængte toilet det rigtige valg. Det er nemlig strømlinet og stilrent i udseendet, hvilket får det til at se eksklusivt ud. Det look smitter af på hele badeværelset og giver det et stilrent og enkelt look. Derudover kan det få et lille badeværelse til at se større ud.


Ulempen ved et væghængt toilet

Når du skal etablere et væghængt toilet ved en renovering af et badeværelse, har det oftest en større omkostning at få et væghængt toilet istedet for et gulvstående toilet. Grunden til dette er det væghængte toilet, modsat det gulvstående toilet skal indbygges i en væg.

Så fremt dette ikke er en mulighed, kræver det derfor, at der etableres en ny væg eller halvvæg til formålet. Vær opmærksom på størrelsen af dit badeværelse, da det vil føles som om, at rummet bliver mindre.

 

Hvad koster det, at få et væghængt toilet.

Omkostning afhænger af hvor meget du skal have lavet. Kræver det både en ny skalmur samt etabling af det nye toilet, kan sådan en opgave snildt løbe op i flere tusinde kroner. 

Er det blot etablering af et væghængt toilet, er opgaven dog nemmere, og derfor også billigere. 

 

Hvad er et miljørigtigt toilet

Når du skal vælge toilet er det vigtigt at have vandforbruget med i tankerne. Hvis du vælger toilet med et vandbesparende skyl, er det muligt at penge på vandregningen.

På mange moderne toiletter er det også muiligt at vælge mellem stort eller lille skyl. Derudover har nogen toiletter også skylstop/skylningsafbryder. Med en skylningsafbryder kan du selv bestemme, hvor meget vand du bruger ved hver skyl, da du kan stoppe skyllet som er igang.

 

Hvor meget vand bruger man pr. toiletskyl?

Man siger at et gammelt toilet i gennemsnit bruger op til 12 liter vand på 1 skyl. Nye toiletter som har 2 skyllesystem bruger i gennemsnit ca. 3 liter eller 6 liter pr. skyl.

Nogen toiletter kan endda skylle ud helt ned til 2 liter.

 

Hvornår bruges de forskellige skyl?

Man siger at det lille skyl bruges til små toilet besøg, mens det store bruges ved større toilet besøg, eller ved stor mængde papir i kummen.

Selvom det virker lokkende kun at bruge små skyl for at spare på vandet, er det vigtigt for kloaken og rørene, at der indimellem bruges store skyl.

 

Hvad skal du bruge til et væghængt toilet?

Når man taler om et væghængt toilet, skal du bruge flere dele end kun selve hængeskålen. Det skal du, fordi delene er delt op i forhold til det gulvstående toilet, hvor det hele er samlet i selve toilettet. Hvis du ikke i forvejen har et væghængt toilet, skal du bruge:

 

Må du selv montere dit væghængte toilet?

Som udgangspunkt, så ja! Du må gerne selv montere og udskifte dit toilet – også den væghængte model. Vi anbefaler dog, at du kun monterer et væghængt toilet, hvis du i forvejen havde et tilsvarende toilet. Du må nemlig ikke selv lave nye VVS-installationer og tilslutte gulvafløb. Derfor er det en mere kompliceret opgave at skifte fra en gulvstående model – i særdeleshed fra et toilet med S-lås som går ned i gulvet – til en væghængt model.

Derudover skal der laves en skalmur rundt om cisternen, og trykpladen skal mures ind i den skalmur også. Hvis ikke du er sikker på, hvordan man gør dette, kan det være en god idé at lade en fagmand om det.

Det er derfor en større opgave og udgift at skifte til et væghængt toilet, hvis ikke du har sådan et i forvejen, og du kun skal udskifte toilettet på dit badeværelse. Skal hele badeværelset derimod renoveres, vil det give rigtig god mening at vælge et væghængt toilet eller et væghængt bidet toilet.

Køb væghængte toiletter hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com hjælper du med at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Du tager nemlig et bevidst valg ved at købe helt nye, overskydende varer, der ellers ville være endt på lossepladsen selvom, de absolut intet fejler. Hos GreenDozer.com arbejder vi på at mindske skrotningen af varer i byggeindustrien, og du har derfor mulighed for at købe helt nye væghængte toiletter til knivskarpe priser. Vil du holdes opdateret på varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.