Skip to content

Bidet toiletter

Dusch toilet - det japanske toilet I 70’erne og 80’erne var et bidet det helt store indenfor badeværelser. I mange huse af ældre dato, kan man muligvis stadig finde dem. Med tiden er bidetet forsvundet fra de danske hjem, men i Asien og i særdeleshed i Japan er bidet...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Dusch toilet - det japanske toilet

I 70’erne og 80’erne var et bidet det helt store indenfor badeværelser. I mange huse af ældre dato, kan man muligvis stadig finde dem. Med tiden er bidetet forsvundet fra de danske hjem, men i Asien og i særdeleshed i Japan er bidet-funktionen kommet for at blive! De har nemlig udviklet et bidet toilet – en fusion af et bidet og et toilet, og dette douchetoilet er begyndt at vinde indpas i Danmark igen.

Hvorfor vælge et dusch toilet?

Er du vild med luksus, og går du op i hygiejne, så har du allerede svaret på, hvorfor du skal vælge et dusch toilet frem for et almindeligt toilet. Det er nemlig ren kærlighed til din rumpe i hverdagen. Du bliver renset med skønt tempereret vand og blæst tør. Fornemmelsen af renhed og velvære er ubeskrivelig, og har du først prøvet en lækker rumpe-spa, er det med garanti svært at komme tilbage.

Bidet toilettets mange fordele

De fleste mennesker synes det at blive sprøjtet på måsen er en underlig og lidt grænseoverskridende fornemmelse, men når de først har prøvet det, er det svært at gå tilbage til at tørre sig med toiletpapir. Og bidet toilettet har mange fordele:

 1. Med vand bliver du helt ren bagi
  Du bruger vand til at vaske hænder, hår og faktisk alt andet end din bagdel, når du har fået noget på dig. Hvorfor? Fordi så bliver du helt ren! Så hvorfor ikke føle dig helt ren bagtil og vaske dig med vand og blive lufttørret.

 2. Bliv bakteriefri
  Selvom du kan fjerne alt det synlige med papir, kan toiletpapiret ikke fjerne bakterier. Og du undgår også at få bakterier på fingrene fra, at du har tørret dig, hvis du bruger et dusch toilet. Det betyder også, at du ikke spreder bakterierne til trykknappen på toilettet, til vandhanen og til dørhåndtaget, hvis du ikke har vasket hænder ordentligt – eller dine gæster ikke har vasket hænder ordentligt.

 3. Undgå irritation og urinvejsinfektion
  Endetarmsåbningen og skeden er følsomme områder, som nemt kan blive irriteret. For piger og kvinder er det endvidere vigtigt at tørre sig den rigtige vej for at undgå en smertefuld urinvejsinfektion. Når du benytter et skylletoilet, mindsker det risikoen for irritation og urinvejsinfektion betydeligt. Du mindsker desuden også risikoen for hæmorider, og døjer du allerede med hæmorider, er det en meget mere behagelig måde at blive ren på med vand.

 4. Det perfekte toilet til ældre og handikappede
  Det er ikke lige nemt for alle at nå at tørre sig ordentligt med toiletpapir. For ældre mennesker og folk med fysiske handikaps, kan det faktisk være en besværlig opgave. Et japansk toilet giver dem en ekstraordinær følelse af velvære. Plejehjem i Danmark var derfor blandt de første til at tage bidet toilettet i brug. Det gjorde nemlig de ældre mere selvhjulpne samtidig med, at de følte sig helt rene.

 5. Spar på toiletpapiret
  27.000 træer! Så meget bliver der hver dag fældet til fremstilling af toiletpapir, og 60 millioner ruller toiletpapir bliver hver dag skyllet ud i toilettet i Europa. Det er ikke godt for miljøet. Så ved at bruge et dusch toilet er du med til at spare kostbare naturmaterialer.

Hvordan virker et bidet toilet?

Et dusch toilet også kendt som et skylletoilet, skyller dig ganske enkelt i rumpen, når du har besøgt toilettet. Du bliver rengjort med vand i stedet for toiletpapir. Men dusch toilettet gør mere end det. Det blæser dig nemlig også tør, og du undgår derved at bruge kemikaliebehandlet eller groft papir på det sarte område. Det er en yderst hygiejnisk måde at blive ren på efter er toiletbesøg. Nogle af disse toiletter er ovenikøbet selvrensende, så hygiejnen altid er i top.

Douche toilettet med mange funktioner

De moderne bidet toiletter adskiller sig fra de gammeldags bideter ved at være fyldt med tekniske funktioner, der højner toiletoplevelsen. Her kan blandt andet nævnes:

 • Sædevarme
 • Forskellige skyllestyrker
 • Mulighed for personlige indstillinger
 • Indstilling af tryk og temperatur
 • Fjernbetjening eller tryk ved siden af sædet
 • Vandet er tempereret og rart
 • Stråleretningen kan justeret – ikke alle er ens og sidder forskelligt
 • Fjerner lugtgener ved at suge luften

En af forskellene på bidet toiletter og traditionelle toiletter er, at douchetoiletter kræver varme og el for at kunne skylle dig ren og tørre dig. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en autoriseret VVS installatør, hvis du vil skifte det gamle toilet ud med et nyt bidet toilet.

Fremtidens smart toilet – Hvad bliver det næste?

Det næste findes faktisk allerede i Japan i dag! Smart toilettet i Japan har nemlig erstattet nogle lægebesøg. De japanske højteknologiske toiletter kan nemlig hjælpe dig med at finde ud af, hvad du fejler. De kan blandt andet:

 • Måle sukkerindholdet i din urin
 • Detekterer blod, fedt og bakterier i din afføring
 • Måle blodtryk
 • Måle blodcirkulation

Disse højteknologiske toiletter findes ikke på det danske marked endnu, og der forventes at gå en årrække, før de lander her i landet. Men nu er du forberedt på, hvad du kan forvente.

Anerkendte producenter af toiletter med bidet

 • Duravit
  Med tyske Duravits SensoWash får du et flot dusch toilet med masser af funktioner og komfort. Desuden er det et bæredygtigt valg, da toilettet benytter Duravits Rimless skyl, som er både hygiejnisk og effektivt.

 • Geberit
  Geberit er en af de helt store producenter indenfor toiletter. Deres AquaClean dusch toilet er endnu en af deres højteknologiske løsninger, hvor simpelt design og funktion går op i en højere enhed.

 • Grohe
  Grohe har udmærket sig indenfor stort set alle produkter af sanitet, og er kendte for tidløse designs og praktiske patenterede teknologier. Grohes bidrag til douchetoiletterne er Sensia Arena. Det er et rengøringsvenligt og hygiejnisk bidet toilet med selvrensende sprayhoveder og skidtafvisende overflade.

 • Villeroy & Boch
  Villeroy & Boch er endnu en tysk producent af sanitet og i særdeleshed toiletter er blandt deres helt store kompetencer. Deres ViClean skylletoilet er udviklet med henblik på god personlig hygiejne og komfort, og nem rengøring.

 • Washlet fra Toto – Det originale japanske toilet
  Toto er en japansk sanitets producent, som har været front runner indenfor dusch toiletter. Efter sigende blev det japanske washlet udviklet, fordi opfinderen og grundlæggeren selv havde problemer med hæmorider i 1980. Så skylletoilettet er gennemtestet gennem mange årtier og bliver stadig solgt i massevis i dag.

Sidder du tilbage med spørgsmålet ”Bliver man nu også ordentlig ren?”, er svaret JA! Du bliver ordentlig ren – og hvad der er lige så vigtigt, så vil du føle dig mere ren, når du har vænnet dig til tanken om at få skyllet bagdelen efter hvert toiletbesøg. Er du ikke helt solgt på idéen om vand og luft til rumpen, så finder du også et stort udvalg af ganske almindelige gulvstående toiletter samt væghængte toiletter her hos os.

Køb dusch toilet hos GreenDozer.com og støt et bæredygtigt Danmark

Hos GreenDozer.com forhandler vi overskudsvarer. Det er varer, som danske producenter, byggemarkeder og grossister har til overs på deres lagre af den ene eller anden årsag, og derfor står overfor at skulle skrottes. Vores sælgere vil således meget hellere sælge deres varer end af skrotte dem, og derfor kan du købe helt nye overskudsvarer til favorable priser hos GreenDozer.com.

Vil du vide mere om, hvordan og hvorfor GreenDozer.com hjælper byggebranchen med at bekæmpe skrot, kan du læse mere her. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her og få løbende opdateringer på nye produkter eller nyheder.