Skip to content

Brusesæt

Brusesæt af høj kvalitet til dit badeværelse Et nyt brusesæt uden termostat er en nem og billig måde at få noget hverdagsluksus ind i dit hjem. Et brusestangsæt inkluderer: Brusehoved; Hovedbruser og/eller håndbruser Bruseslange Brusestang Vores udvalg af ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (15)

Sorter efter

Pris pr. stk

301,51 DKK 241,21 DKK
Kun  30,15 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

792,00 DKK 633,60 DKK
Kun  79,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

341,00 DKK 272,80 DKK
Kun  34,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

353,00 DKK 282,40 DKK
Kun  35,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

380,00 DKK 304,00 DKK
Kun  38,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

315,00 DKK 252,00 DKK
Kun  31,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.320,05 DKK 1.056,04 DKK
Kun  132,01 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

462,00 DKK 369,60 DKK
Kun  46,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

904,44 DKK 723,55 DKK
Kun  90,44 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

713,30 DKK 570,64 DKK
Kun  71,33 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

404,39 DKK 323,51 DKK
Kun  40,44 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

442,00 DKK 353,60 DKK
Kun  44,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Brusesæt af høj kvalitet til dit badeværelse

Et nyt brusesæt uden termostat er en nem og billig måde at få noget hverdagsluksus ind i dit hjem. Et brusestangsæt inkluderer:

Vores udvalg af brusesæt her på siden inkluderer ikke en termostat. Leder du efter et komplet brusesæt med termostat, kan du købe brusesystem her.

Vælg det rette brusesæt

Når du skal købe et nyt brusesæt, skal du gøre dig nogle tanker om, hvad et brusebad betyder for dig. Der er nemlig stor forskel på brusesæt, og du kan helt sikkert finde et, der kan opfylde dine behov.

Er et brusebad lig med velvære og luksus for dig, så giver det god mening at vælge et brusesæt med både rainshower og håndbruser. Det giver dig nemlig muligheden for at vælge den afslappende følelse af at stå under kaskader af vand fra rainshoweren eller benytte håndbruseren til effektivt at skylle shampooen ud af håret. Desuden synes mange børn, at det er fedt at kunne styre håndbruseren selv, når de er i bad.

Skal bruseren bare virke til et hurtigt brusebad, så kan du vælge den billigere model med kun en håndbruser på bruseholderen.

Et godt kompromis mellem de to kan være at vælge et brusesæt med et stort brusehoved med flere stråletyper. Så kan du vælge mellem massagestråler eller rainshower-lignende brusestråler.

Brusestangsæt med justerbar højde eller indbygget rainshower

Et brusesæt med et indbygget brusehoved er utrolig smukt og stilrent at se på, og giver dig den fantastiske følelse af at være komplet omgivet af vand, når du er i bad. Men et brusesæt med brusestang har den fordel, at du kan justere højden på brusehovedet. Det er en fordel, hvis du og din partner ikke er lige høje, eller hvis der er børn i husstanden.

Du kan nemlig spare på varmen på vandet ved at tilpasse brusehøjden til din egen højde, da temperaturen på vandet falder, jo længere vandet skal falde, inden det rammer dig. Det vil sige, at for at vandet har den ønskede temperatur, når det rammer dig, skal starttemperaturen være højere, hvis brusehovedet er højt oppe over dig. Det giver dig en dyrere varmeregning.

Praktiske brusesæt med mange funktioner

De fleste anerkendte producenter af brusesæt har udviklet smarte og innovative teknologier, som gør hverdagen og vedligeholdelsen lettere for dig, når du skal bruge og vedligeholde dine bruseartikler. Vi anbefaler, at du vælger et brusesæt med:

 • Overfladebehandling: De fleste brusesæt har en overfladebehandling, der gør, at bruseren er modstandsdygtig overfor ridser, hvilket holder dem pænere i længere tid. Derudover er overfladen kalk- og smudsafvisende, hvilket gør rengøringen lettere og forlænger levetiden. Desuden er en bruseslange med glat overflade nemmere at rengøre end en rillet overflade.

 • Vandsparerfunktion: Der er mange penge at sparer ved at vælge en bruser med vandsparerfunktion. En type vandsparerfunktion er en luftblander, der sørger for, at du med mindre vand har samme vandtryk.

 • Anti-kalk dyser: Dyserne på et brusehoved er mest udsatte for kalk. Derfor kan de nemt tilstoppe og lave skæve stråler eller helt stoppe for vandet. Med anti-kalk dyser, kan du ved blot at trykke på dyserne fjerne kalken, så de fungerer upåklageligt igen.

Flotte brusestangsæt i lækre designs

Selvom dit brusesæt måske er gemt lidt væk inde i brusenichen, så vil du blive glad, hver gang du træder derind, hvis du har valgt et smukt brusesæt.

 • Vælg et brusesæt i en flot farve: Det klassiske brusesæt i krom er stadig smukt, og forholdsvis anonymt i farven, hvilket passer ind i de fleste badeværelser. Men du kan også vælge et brusesæt i en mere moderne farve som messing, sort, hvid eller kobber.

 • Rundt eller firkantet brusehoved: Den simpleste måde at få dit brusesæt til at følge stilen på dit badeværelse er ved at kigge på brusehovedet. Skal det være rundt og klassisk eller firkantet og moderne? De firkantede brusehoveder giver et hårdere og mere stilrent look, mens de runde brusehoveder passer ind i ethvert badeværelse.

 • Vælg et brusesæt, der matcher brusetermostaten: Har du et brusearmatur i krom, bør du også vælge et brusestangsæt i krom. At have to forskellige farver i dit brusesystem vil give et forvirrende udtryk.

 • Vælg et brusesæt, der matcher stilen i dit badeværelse: Har du et badeværelse med en hyggelig og landlig stil med træ og flet? Eller måske et moderne badeværelse med betonoverflader og sorte klinker? Sørg for at vælge et brusestangsæt, der matcher stilen i resten af dit badeværelse.

 • Køb badeværelsestilbehør, der matcher: Der er intet galt med at vælge en toiletbørste fra dit lokale supermarked til 20,-. Men du kan også vælge at gå all-in på indretningen og vælge designbadeværelsestilbehør. Køb for eksempel en sort toiletrulleholder eller reserverulleholder, eller køb en messing toiletbørste. Det skaber en rød tråd gennem dit badeværelse.

Vedligeholdelse af dit nye brusesæt

Et brusestangsæt er nemt at montere, fordi selve vandtilslutningen sidder i brusetermostaten. Derfor er det også en nem måde at opgradere dit brusesystem. Vi har nogle gode råd til, hvordan du nemmest vedligeholder dit brusesæt, så det har den længst mulige levetid – og står flot i hele levetiden.

 1. Tør af efter hvert bad. Det gælder især, hvis du bor i et område med meget kalk i vandet.
 2. Afkalk jævnligt. Også selvom du har købt et brusesæt med overfladebehandling. Der vil altid komme en lille smule kalk på, som kan opbygge sig over tid. Hold det nede ved at afkalke jævnligt og skånsomt, så overfladebehandlingen ikke beskadiges.
 3. Afkalk dyserne. Hvis du har dyser med anti-kalk, er det et nemt job lige at trykke på de tillukkede dyser, når du er i bad. Så holder du det nede. Har dit brusehoved ikke anti-kalk dyser, lægger du bare brusehovedet i husholdningseddike natten over. Så skulle kalken gerne være væk.

Brusesæt fra populære mærker

Indenfor VVS-artikler er det oftest mærkevarerne, der bliver valgt – og det er med god grund! Mærker som Grohe, Hansgrohe, Adora, Damixa, Børma, Vola og Cassøe bruger nemlig mange ressourcer på at konstant udvikle deres produkter og skabe nye innovative produkter og teknologier, som kan gøre din oplevelse med VVS endnu bedre.

Derfor forhandler vi hos GreenDozer.com VVS-artikler fra populære mærker som Grohe, Hansgrohe, Adora, Damixa, Børma, Vola og Cassøe.

Køb overskudsvarer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Hos GreenDozer.com kan du købe overskudsvarer. En overskudsvare er en helt ny vare, som et byggemarked, producent eller grossist har i overskud af den ene eller anden grund. Måske har sælgeren et overlager af en specifik vare? Måske er det en sæsonvare, der er ved at udgå? Måske har en kunde bestilt et parti og fortrudt ordren? Uanset årsagen, så er der mange penge at spare for dig ved at købe en overskudsvare, og samtidig støtter du bæredygtighed i byggebranchen.

Læs mere om, hvorfor vi bekæmper skrot her.