Skip to content

Brusere

  Håndbrusere, brusere og brusesystemer  Du tænder for bruseren og ud kommer en kaskade af dejligt, varmt vand, der indhyller dig i sin våde verden – eller gør den? Bruseren spiller en utroligt stor rolle i oplevelsen af et bad. Har du en lille håndbruser, hvor du...

Mest populære varer

 

Håndbrusere, brusere og brusesystemer 

Du tænder for bruseren og ud kommer en kaskade af dejligt, varmt vand, der indhyller dig i sin våde verden – eller gør den? Bruseren spiller en utroligt stor rolle i oplevelsen af et bad. Har du en lille håndbruser, hvor du nærmest kun kan få vand på 10 cm af kroppen ad gangen, er det måske ikke helt så sjovt, som at stå under et kæmpe brusehoved, der sender en vidunderlig vandregn ned over dig.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af lækre brusere og håndbrusere til ethvert behov. Ja, du finder sågar smukke, elegante brusesystemer, der har det hele lige fra bruser til stang og slange. Men det er altså ikke hvilke som helst håndbrusere og sanitetsartikler, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer i bedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister. 

Vælg den rette bruser

Når du skal vælge bruser, er der et par ting, du kan overveje for at gøre et godt køb, du bliver glad for. Du kan eksempelvis stille dig selv disse spørgsmål inden, du investerer i en ny bruser. 

  • Skal bruseren blot være praktisk, eller må designet gerne være lækkert? 
  • Bruger du lang tid i badet, og er det et sted, hvor du slapper af, eller skal badet bare overstås? 
  • Skal bruseren være vandbesparende, eller har vandregningen ikke den store betydning? 

 

Sådan vedligeholder du din bruser og håndbruser

Kalk er virkelig badets værste fjende, når det kommer til at holde bad og bruser pænt og rent. Kalk stopper bruseren til og resulterer gerne i, at vandet kommer ud i små tynde stråler og sprøjter i alverdens retninger. Eller du risikerer, at der kun kommer ganske lidt vand ud af hele bruseren. Du kan heldigvis hjælpe din bruser godt på vej ved at afkalke den.  

Den bedste måde at komme den hvide badeværelsespest til livs, er ved jævnlig afkalkning, så kalken ikke når at hobe sig op og blive helt umulig at komme af med igen. Du kan afkalke din bruser ved hjælp af en lige blanding af vand og eddike. Kan dit brusehoved ikke afmonteres og lægges i blød i et eddike-bad, kan du med fordel fylde en frysepose med eddike og vand og binde den om brusehovedet. Lad bruseren være i blød i omkring et døgn, hvis den er meget kalket til. Kalken opløses, og du kan skrubbe de sidste kalkrester af med en blød natursvamp.  

Køb brusere og brusesystemer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber brusere hos GreenDozer.com, er du faktisk med til at bidrage til er mere bæredygtigt Danmark. Du hjælper nemlig med at redde varerne fra skrot samtidig med, at du gør en rigtig god handel. Vil du vide mere om, hvordan vi hos GreenDozer.com bekæmper skrot, kan du læse mere lige her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.