Skip to content

Bruseslanger

  Flotte og praktiske bruseslanger til badet  En god bruseslange spiller faktisk en større rolle, end du lige tror, når du er i bad. Bruseslanger, der snor sig, så dit brusehoved lige pludselig stritter i den forkerte retning, eller bruseslanger, der simpelthen bare ...

Alle varer i denne kategori (7)

Sorter efter

Pris pr. stk

46,41 DKK 37,13 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

139,00 DKK 111,20 DKK
Kun  13,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

170,00 DKK 136,00 DKK
Kun  17,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

217,00 DKK 173,60 DKK
Kun  21,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

87,00 DKK 69,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

72,00 DKK 57,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

101,00 DKK 80,80 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Flotte og praktiske bruseslanger til badet 

En god bruseslange spiller faktisk en større rolle, end du lige tror, når du er i bad. Bruseslanger, der snor sig, så dit brusehoved lige pludselig stritter i den forkerte retning, eller bruseslanger, der simpelthen bare niver i alle dine babyhår hver gang, slangen strejfer dig, kan blive et solidt irritationsmoment og gøre det, der ellers skulle være et dejligt, afslappende bad til en bruseslange-krig. En bruseslange i god kvalitet kan være med til at gøre badet til en sand fornøjelse. Hos GreenDozer.com finder du bruseslanger i fremragende kvalitet fra anerkendte danske grossister. Det er dog ikke hvilke som helst bruseslanger, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.  

Sådan finder du den rigtige bruseslange  

En bruseslange er måske en lille smule overset på badeværelset. Den er der jo bare. Men en bruseslange må faktisk gerne være pæn og i et lækkert design, så den matcher armatur og brusehoved. Det giver et lækkert helhedsindtryk og ro for øjet. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom op, når du er på udkig efter en ny bruseslange. Det er længde, materiale og tilslutning.  

Find længden på din bruseslange 

Det er ikke nødvendigvis helt nemt at finde ud af, hvor lang din bruseslange skal være. Det bedste du faktisk kan gøre er, at måle den du allerede har. Er du ved at lave bad, og har du ingen bruseslange er det nødvendigt at tage højde for følgende: Skal bruseslangen bruges i et badekar eller i en brusekabine? Skal din brusestang sidde højt, og skal bruseren kunne skubbes helt op? Eller skal du have et stort brusehoved, hvor bruseslangen blot skal være til en lavthængende håndbruser, der fungerer som supplement til hovedbruseren? De mest almindelige længder til bruseslanger er: 

  • 1,25 meter, som er det perfekte mål, hvis du skal bruge bruseslangen ved badekarret 
  • 1,60 meter, som er den længde, der passer til bruseren på en almindelig brusestang 
  • 2,00 meter er længden, hvis du er ekstra høj, eller skal bruge bruseren stående i badekarret og armaturet sidder lavt 

 

Materialer til bruseslanger 

Materialet har en hel del at sige for bruseslangens levetid. Bruseslanger bliver derfor nærmest også altid lavet i robuste kvalitetsmaterialer, der gør, at de hverken bliver porøse med tiden eller begynder at knække og slå revner, så slangen bliver utæt. Der findes bruseslanger i metal, som er utroligt robuste, og så findes der bruseslanger i plastmaterialer, der er lige så robuste som de klassiske metalslanger. Fordelen ved plastslangerne er, at de kan være lettere at vedligeholde. Når du er på udkig efter en bruseslange, bør du holde høje med, om slangen er knæksikker. Er den det, får du en bruseslange, der forhindrer vandophobninger på selve slangen samt forhindrer tidlig slitage.  

Tilslutning af bruseslange 

Når du skal tilslutte din bruseslange, kan det faktisk gøres relativt nemt. Den gamle slange burde kunne skrues af uden særligt meget besvær, og det et lynhurtigt at skrue den nye på. Du skal dog være opmærksom på tilslutningsstørrelsen på slangen, når du køber en ny. Den skal gerne passe med den, du allerede har – ellers kan du godt løbe ind i lidt småproblemer, der kræver en tur til det nærmeste byggemarked. De fleste armaturer har dog standardmål, så det er nemt at finde en ny slange. Gevindet på et almindeligt armatur er på 1/2-tommer. Der findes dog også armaturer med 3/4-tommersgevind. Her kan du benytte et overgangsstykke, så 1/2-tommers gevindet på slangen kommer til at passe. Der er derfor ingen grund til bekymring over tilslutningen, når du skal have ny bruseslange. 

Køb bruseslanger hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din bruseslange hos GreenDozer.com, kan du gøre en god handel med god samvittighed. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde en spritny bruseslange fra at ende sine dage som skrot. Du kan desuden spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer. Ønsker du at blive holdt opdateret på nye varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.