Skip to content

Håndbrusere

Håndbruser giver fuld kontrol over dit brusebad En moderne håndbruser er både smuk og giver dig fuld kontrol over vandet i dit brusebad. Du kan vælge mellem forskellige brusestråler eller jets, så strålen er mest muligt effektiv. En håndbruser kan også gøre badet ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (10)

Sorter efter

Pris pr. stk

176,00 DKK 140,80 DKK
Kun  17,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

168,00 DKK 134,40 DKK
Kun  16,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

170,00 DKK 136,00 DKK
Kun  17,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

140,00 DKK 112,00 DKK
Kun  14,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

157,00 DKK 125,60 DKK
Kun  15,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

395,00 DKK 316,00 DKK
Kun  39,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

280,00 DKK 224,00 DKK
Kun  28,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

532,00 DKK 425,60 DKK
Kun  53,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

113,00 DKK 90,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.192,00 DKK 953,60 DKK
Kun  119,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Håndbruser giver fuld kontrol over dit brusebad

En moderne håndbruser er både smuk og giver dig fuld kontrol over vandet i dit brusebad. Du kan vælge mellem forskellige brusestråler eller jets, så strålen er mest muligt effektiv. En håndbruser kan også gøre badet endnu sjovere for børn, fordi de selv kan holde håndbruseren og styre vandstrålen. Har du en luksuriøs rainshower, er en håndbruser et praktisk tilbehør. Det samme gælder, hvis du har et badekar på dit badeværelse. Så giver håndbruseren dig bedre kontrol over badet, så du kan vaske hår samtidig med at sidde i badekarret, eller bruse børnene, mens de leger i badekarret. Desuden er det praktisk med en håndbruser på en brusestang, så du kan tilpasse højden til alle i husstanden. Det er med til at spare på varmeregningen.

Vælg den rette håndbruser

Når du skal vælge en håndbruser, skal det endelige valg være en balance i mellem:

 • Funktion
 • Design
 • Budget

Vi giver dig er nogle gode ting at overveje, når du skal vælge din nye håndbruser.

Funktion

Hvad er dit behov? Det er det helt store spørgsmål. Skal håndbruseren bare kunne skylle shampooen ud af dit hår? Så har du stort set frit valg på alle hylder – også de billige modeller. De skal nok klare opgaven. Men ønsker du også luksus i hverdagen og øget velvære, så skal du stille større krav til din håndbruser.

Men du kan også undersøge håndbruserne lidt nærmere og kigge efter funktioner som:

 • Anti-kalk:
  Anti-kalk dyser, er dyser, hvor kalk nemt og enkelt fjernes ved at trykke på dem, når kalken har tilstoppet dem, så strålerne er skæve, eller helt stoppet. Så ”popper” du kalken ud af dysen, og der er fri gennemstrømning igen. Det er super nemt at trykke på dem, hvor strålen er blevet lidt skæv, når du står i badet, og derfor behøver afkalkningen ikke blive en stor ting.

 • Stråletyper:
  Antallet af jets eller stråletyper betyder, at du kan skifte mellem en stråle, hvor der er god spredning på vandet, eller en hårdere og tyndere stråle. Brusestrålerne er altid udviklet med et særligt formål for øje. Det kan for eksempel være at omfavne dig med beroligende regndråber, at effektivt skylle shampoo ud, eller massagestråler.

  Du kan enten købe en håndbruser, hvor du skifter stråletype ved at dreje på en skive på selve brusehovedet, eller ved et tryk på en knap på skaftet af håndbruseren eller nede på brusearmaturet.

 • Vandsparerfunktion:
  Rigtig mange håndbrusere har en vandsparerfunktion. En luftblander, som blander luft sammen med vandstrålen på en måde, som du slet ikke bemærker, når du er i bad. Det giver dig samme vandtryk med mindre vand. Du skal vælge en håndbruser uden vandsparerfunktion, hvis du har et meget lav vandtryk i huset. Så kommer der nemlig ikke vand nok ud af bruseren, når der også skal blandet luft i.

 • Overfladebehandling:
  De fleste håndbrusere har en overfladebehandling, der gør, at det er sværere at ridse overfladen, så bruseren holder sig pæn i længere tid, og derfor forlænger levetiden. Derudover gør behandlingen, at kalk har sværere ved at sætte sig fast, at vand preller af, og at skidt har sværere ved at sætte sig fast.

Design

Designet på din håndbruser er også vigtigt. Der findes nemlig mange forskellige stilarter, og din håndbruser skal gerne passe ind i dit badeværelses eksisterende indretning. Det vil sige, at håndbruseren skal passe til resten af dit brusesystem. Den skal passe sammen med dine andre badeværelsesarmaturer. Og den skal passe sammen med stilen på dit badeværelse.

Hvis dit håndvaskarmatur og brusearmatur er i krom, skal du også vælge en håndbruser i krom. Hvis de er i messing, vil det give den fineste røde tråd, hvis du også vælger en håndbruser i messing. Er dit badeværelse i en moderne, minimalistisk stil? Eller er det mere landligt og hyggeligt? Til det moderne badeværelse, kan du vælge en håndbruser med et stort firkantet brusehoved, eller en stav-håndbruser. Hvis der er mere landligt, kan du vælge en håndbruser med et håndtag med krummelurer og hyggeligt design.

Budget

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, når det kommer til håndbrusere og VVS-artikler generelt. Men derfor betyder det jo ikke, at du ikke kan nøjes med mindre end den absolutte top model. En billig håndbruser kan sagtens give dig et lækkert brusebad og skylle shampooen effektivt ud af håret på dig. Men ønsker du, at design og funktionalitet går op i en højere enhed, bør du investere lidt ekstra, hvis det er muligt for dig.

Afkalkning og rengøring af håndbruser

Du kan gøre opgaven med rengøring og afkalkning nemmere for dig selv ved at vælge en håndbruser med anti-kalk dyser og en god overfladebehandling. Det har de fleste anerkendte mærker som Grohe, Hansgrohe, Vola eller Børma.

Men har du ikke valgt en håndbruser med anti-kalk dyser, kan du tage håndbruseren af bruseslangen og lægge skiven med dyserne ned i en skål med husholdningseddike. Eddiken har ingen kradse kemikalier, der kan skade overfladebehandlingen, så det er en skånsom måde at fjerne kalk.

Hvor ofte du skal afkalke din håndbruser afhænger i høj grad af, hvor i landet du bor. Der er nemlig nogle kommuner, som har hårdere vand end andre. Det vil sige, at der er mere kalk i vandet. I disse områder bliver håndbruseren hurtigere tilstoppet og grim af kalk. Hvis du bor i sådan et område, anbefaler vi, at du tørrer din bruser af efter hvert bad.

Montering af håndbruser på slange

Skal du have ny bruser, kan du faktisk ofte nøjes med at skifte selve håndbruseren, hvis det da ikke er, fordi slangen også trænger til en udskiftning. Brusearmaturer og bruseslanger kommer som standard med 1/2-tommers gevind for hurtig og nem montering. Det samme gælder for håndbrusere. Det er derfor både hurtigt og nemt at udskifte din gamle håndbruser med et nyt, og du skal ikke bekymre dig om monterings problemer fordi “skidtet” ikke passer.

Køb håndbrusere som overskudsvare hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Ved køb af håndbruser, hovedbruser og brusesæt som overskudsvare hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Du redder nemlig varen fra at ende sine bedste dage på lossepladsen. Rigtig mange grossister ser sig nemlig nødsaget til at skrotte deres ellers nye og fejlfrie varer, når de ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder, eller fordi varerne simpelthen udgår fra producenten. Hos GreenDozer.com kan du får nye kvalitetsvarer fra danske grossister til billige priser. Du kan spare helt op til 90 % på overskudsvarer. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Læs mere om, hvorfor vi hjælper med at bekæmpe skrot her.