Skip to content

Badeværelsesarmaturer

Blandingsbatteri til badeværelse Et badeværelse er centrum for sanitet i et hus. Der er mange forskellige sanitetsprodukter i et badeværelse, herunder flere slags badeværelsesarmaturer; Klassiske håndvaskarmaturer Moderne indbygningsarmaturer Brusetermostater Kar...

Mest populære varer

Blandingsbatteri til badeværelse

Et badeværelse er centrum for sanitet i et hus. Der er mange forskellige sanitetsprodukter i et badeværelse, herunder flere slags badeværelsesarmaturer;


Skab en rød tråd i badeværelset med badeværelsesarmaturer

Badeværelsesarmaturer og blandingsbatterier til badeværelset findes i mange forskellige designs og farver. Derfor er det oplagt at vælge badeværelsesarmaturer til hele badeværelset, som matcher eller endda er en del af samme serie, så der er skabt en rød tråd gennem indretningen i badeværelset.

Her har vi samlet nogle gode råd, så du kan finde de blandingsbatterier til badeværelset, som passer til netop dit hjem:

 • Vælg en stil, der passer til resten af indretningen: Retro og hyggeligt, eller moderne og stilrent? Er du til krummelurer eller rene linjer? Før stilen igennem ved at vælge badeværelsesarmaturer i samme stil.

 • Vælg alle dine badeværelsesarmaturer i samme serie: De fleste kvalitetsproducenter af VVS-artikler som Grohe, Damixa, Hansgrohe eller Vola producerer hele serier. Derfor kan du få brusearmatur og håndvaskarmatur i samme serie, så looket går igen fra håndvask til brusekabine.

 • Vælg badeværelsesarmaturer i samme farve: Der er meget design i VVS-artikler. Derfor udvikler producenterne badeværelsesarmaturer i flotte farver. Skab en råd tråd ved at vælge brusearmatur og håndvaskarmatur i samme farve, uanset om det er krom, sort, messing eller kobber.

 • Vælg enten matte eller skinnende armaturer: Bestem dig for, om du enten er til matte eller skinnende badeværelsesarmaturer. Hvis du vælger én af delene, vil det skabe mere ro i indretningen, end hvis du blander dem.

 • Vælg badeværelsestilbehør, der matcher: Håndklædeholdere, pedalspande, tandkrus og toiletbørster. Det lyder måske ikke særlig vigtigt, men badeværelsestilbehør fylder meget i badeværelset, så vælg badeværelsesartikler der matcher resten af indretningen på badeværelset og dine badeværelsesarmaturer.

Fungerer indretningen på dit badeværelse grundlæggende godt nok, men føler du, at det trænger til fornyelse? Så er nye badeværelsesarmaturer en god måde at forny dit badeværelse. Hvis du skifter blandingsbatterierne ud fra krom til messing, vil det give en helt ny varme og et nyt udtryk til dit badeværelse.

Badeværelsesarmaturer der højner oplevelsen

For dig er en vandhane måske bare en vandhane. Den skal have én funktion – der skal komme vand ud af den, så du kan vaske hænder. Og det er jo rigtig nok, men mange producenter sætter en ære i at udvikle badeværelsesarmaturer, som højner oplevelsen, også uden at du opdager det eller tænker nærmere over det. Derfor er det værd at give dine badeværelsesarmaturer, vandhaner og blandingsbatterier en grundig overvejelse, inden du beslutter dig.

 • Anti-skoldning: Det er ikke en selvfølge, at du ikke kan brænde dig på din brusetermostat. Badevand er varmt, og metal er varmeledende. Men mange producenter har udviklet deres egne anti-skoldning teknologi, som gør, at armaturets overflade ikke bliver varmt.

 • Drypkontrol: I gamle dage gik der ikke lang tid før en vandhane begyndte at dryppe. 1-2 år, og så havde du en dryppende vandhane. Men de moderne håndvaskarmaturer er konstrueret, så de holder i mange år. Og begynder de mod forventning at dryppe, kan du nemt selv skifte pakning.

 • Vandsparerfunktion: I gamle dage var det udelukkende op til en selv at spare på vandet med gode vaner. Slukke for bruseren, når man kommer shampoo i håret, eller slukke for vandhanen, mens du sæber hænderne ind. Men i dag er der smarte perlatorer og andre vandspareteknologier, som gør, at badeværelsesarmaturerne hjælper dig med at spare på vandet. Men derfor behøver du ikke lægge de gode vaner på hylden.

 • Temperaturbegrænsning: Har du prøvet, at vandet pludseligt blev skoldhedt, når du var i bad i en gammel bruser? Det kunne ske, fordi det varme vand pludselig blev varmt, og man med to-grebs armaturer ikke havde kontrol over temperaturen, man havde indstillet vandet til at være. I dag har mange brusearmaturer et-grebsarmatur og temperaturkontrol ved 38 grader. Det vil sige, at du kun kan dreje varmetermostaten til 38 grader. Derefter skal du trykke på en knap for aktivt at tage valget om at lave vandet varmere.

Vigtige overvejelser til dine badeværelsesarmaturer

 • 1- eller 2 grebs armatur?
 • Højden på vandhanen?
 • Skal håndvaskarmaturet være berøringsfrit?
 • Skal badeværelsesarmaturet erstatte et andet? Så skal det passe i hanehul eller i hullerne i klinkerne på væggen.
 • VA-godkendelse er et krav i Danmark, så derfor er alle vores badeværelsesarmaturer selvfølgelig VA-godkendte.

Vedligeholdelse af badeværelsesarmatur

Når du skal vedligeholde dit badeværelsesarmatur, er det en god idé at afkalke regelmæssigt. Det betyder, at kalken ikke når at sætte sig så godt fast, før du fjerner det. Det betyder også, at du kan fjerne kalken mere skånsomt, hvilket er med til at opretholde badeværelsesarmaturets overfladebehandling, som gør, at det holder sig pænt i længere tid.

Køb overskudsvarer hos GreenDozer.com og hjælp os med at bekæmpe skrot

Hos GreenDozer.com forhandler vi overskudsvarer. Overskudsvarer er varer, som producenter, grossister og byggemarkeder har til overs, og som skal skrottes, hvis ikke de bliver solgt. Det kan være, at de er til overs, fordi det var en sæsonvarer, som skal udgå, eller en forhandler har et overlager af varen. Derfor sælger disse producenter, grossister og byggemarkeder til ekstraordinært skarpe priser. Derfor kan du, ved at købe en overskudsvare, både redde varen fra skrot og spare penge.

Læs mere om, hvorfor vi bidrager til at bekæmpe skrot her.